Cautare

427 de rezultate pentru "onesc cosmin" (7.49 secunde)
Consilierii locali Florin Chelaru, Andrei Cosmin, Cristian Popescu, Maria But, Mihai Nistor, Nicolae Matei, Petre Tancau, Ilie Coman, Marian Surdu, Nastasia Chiru, Costel Ocneru, Ion Apostol si Gheorghe Zidaru convoaca, pe data de 10 ianuarie a.c., o sedinta extraordinara a Consiliului Local Navodari, avand pe ordinea de zi 11 proiecte de hotarari.
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, liberalul Marius Nicoara, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa ca il va actiona in judecata pe deputatul PIN Cozmin Gusa care a declarat ca este cercetat penal de DNA.
Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a afirmat ca nu raspunde acuzelor calomnioase ale presedintelui PIN Cosmin Gusa, pentru ca eforturile acestuia de a-si face campanie electorala inainte de termen sunt evidente.
Sergiu Andon, Adrian Nastase, Serban Nicolae, Adrian Paunescu, Madalin Voicu, Victor Ponta, Cezar Preda, Titus Corlatean, Norica Nicolai, Cosmin Gusa, Ioan Ghise, Aurelian Pavelescu, Lavinia Sandru, Crin Antonescu, Gheorghe Funar, Sorin Oprescu, Sorin Paveliu, Marian Vanghelie, Mircea Geoana, Radu Berceanu si Ecaterina Andronescu.
Astfel, pretedintele PNŢCD Arad, Claudiu Cristea, se va afla pe locul trei al listei pentru Consiliul Local Municipal Arad, iar taranistul Cosmin Galu se va afla pe locul tase al listei PNL pentru CJ.
La OTV, in emisiunea "Dan Diaconescu Direct", difuzata joi seara, a aparut sigla lui Cosmin Gusa, candidat PIN la primaria Municipiului Bucuresti, si sloganul - "Ne-am saturat cat ne-au furat" - si o melodie electorala de sustinere a lui Gusa, care, potrivit CNA, a fost "foarte critica" la adresa candidatilor celorlalte partide la Primaria Capitalei.
La evenimentul organizat de Andrei Lisinschi au participat alaturi de colegii sai de partid, Mircea Nicu Toader - presedintele Organizatiei Judetene a PD-L si Cosmin Paun - presedintele Organizatiei Municipale, si o serie de specialisti care si-au prezentat atat sutinerea pentru proiectele pe care le are Lisinschi pentru Galati, cat si aprecierea la adresa planurilor care vor sa faca din urbea noastra un nou oras.
Al doilea grup de consilieri locali, ca numar, este cel al PD-L, din care fac parte Cosmin Paun si Dobrea Victor (aflati la al doilea mandat), Petre Alexe, Ion Dumitru, Olaru Constantin, Radu Gheorghe si Trif Nicolae Viorel.
Al doilea grup de consilieri locali, ca numar, este cel al PD-L, din care fac parte Cosmin Paun si Dobrea Victor (aflati la al doilea mandat), Petre Alexe, Ion Dumitru, Olaru Constantin, Radu Gheorghe si Trif Nicolae Viorel.
Se poate spune ca intrunirea de ieri a primarilor constanteni cu mai marii judetului - mai precis cu prefectul Danut Culetu, subprefectii Claudiu Palaz si Cosmin Andrei, vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Cristian Darie si directorii institutiilor deconcentrate - a fost una de incalzire.
"La o saptamana dupa alegerile locale, rezultat care a fost considerat bun, presedintele organizatiei locale, Cosmin Paun, si-a dat demisia iar Biroul Permanent Judetean mi-a dat mie mandatul ca presedinte interimar al organizatiei locale pentru a pregati alegerile generale.
a dispus deja masurile necesare pentru ca misiunile diplomatice sa identifice documentele necesare pentru fiecare stat in care vor functiona sectii de votare, urmand ca ulterior finalizarii acestei actiuni, sa le aduca la cunostinta publicului in timp util", precizeaza purtatorul de cuvant al MAE, Cosmin Boiangiu.
Consilierul judetean PD-L Cosmin Rosulescu a considerat ca se pot obtine venituri mai mari de pe urma parcului industrial, asa ca pedelistii au votat din nou impotriva.
Totodata, Valentin Preda a dat citire Hotararii de Guvern privind aplicarea mobilitatii pentru Cosmin Andrei, fostul subprefect, devenit acum inspector guvernamental cat si hotararea de instalare a noului subprefect Mircea Iustian.
Lumea trebuie sa vada cine este adevaratul incalcator de protocoale", a mentionat Mantog, considerat in continuare cel care decide in PDL Gorj, cu toate ca presedinte interimar a fost reconfirmat inainte de Paste, deputatul Cosmin Popescu.
Lista intocmita de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta este formata din Rusescu Gigi Cristian, Mircea Daniel Andrei, Cadir Elvin, Maxim Dumitru Iulian, Vuap Enis, Calugaru Andrei Bogdan, Condulet Liviu Iulian, Cristian Cosmin, Dragut Marian, Ciolpan Paul Mihai, Iavn Marius, Tulai Ervin, Ivanov Alexandru, Cociu Daniel, Mantoc Alexandru Tiganus Razvan Viorel, Draghici Cornel Ionut, Trifanov Anatoli, Aldea Marian, Mihale Laurentiu Dan, Ciubotaru Marian Gabriel, Cojocaru Bogdan Lucian, Enache Ciprian, Radulescu Gheorghe Gabriel, Manea MIHAI Alexandru, Chisoiu Marian Adrian, Nazarovici Cristian, Ganut Romeo Georgian, Zorila Ion, Osman Edvin, Gherlan Cristina, Busuioc George, Gilca Florin Marius, Costea Gheorghe, Nituleac George Eduard, Scurtu Razvan.
Inspectoratul confirma faptul ca DJT Dolj a tratat contractul cu Dova doar ca pe o metoda de a umple conturile firmei aflate in anturajul consilierului judetean liberal Cosmin Enea.
Ne sfatuim sustinatorii sa voteze cu Ursulescu", a mentionat Ion Calinou, presedintele executiv al PSD Gorj, partid care se afla in alianta la guvernare cu PD-L, condus in Gorj de Cosmin Popescu si Ionel Mantog.
Am luat legatura cu senatorul Cosmin Nicula, care mi-a confirmat faptul ca situatia este generalizata, la nivel national, la mijloc fiind vorba de votanti care s-au prezentat cu acte false.
Liberalii vor sa amane discutiile referitoare la constituirea unei noi majoritati, motivand ca abia a doua zi, dupa sedinta, au programata o intalnire cu Ionel Mantog si Cosmin Popescu, liderii filialei locale a PD-L.
google-analytics.com