Cautare

427 de rezultate pentru "onesc cosmin" (6.95 secunde)
cei trei vicelideri - Ion Arcas, Vasile-Cosmin Nicula si Dan Coman Sova, secretarul Sorin-Constantin Lazar si purtatorul de cuvant Florin Constantinescu.
Este momentul in care Victor Ponta intra cu girofar de ministru in PSD si isi incepe glorioasa cariera politica, Diaconescu este propulsat secretar de stat in MAE, iar Cosmin Gusa secretar general al partidului.
Ambasador la Washington este Adrian Cosmin Vierita, iar Codrina Vierita este ministru-consilier. Tot in capitala Statelor Unite, seful-adjunct al misiunii este Cristian Gaginsky, iar doamna Cristina Gaginsky este consilier.
Social-democratii i-au propus pe senatorii Marius Bota, Dan Sova si Cosmin Vasile Nicula. Liberalii i-au propus la randul lor pe Titus Liviu Pasca si Marius Petre Nicoara.
Liderul si viceliderii Grupului PSD+PC din Senat, Ion Toma, respectiv Viorel Arcas si Cosmin Nicula, au sustinut o conferinta de presa prin care au anuntat depunerea la Senat a unei motiuni simple, pe tema Legii pensiilor, intitulata:
Intalnirea a fost prezidata de catre Mircea Geoana, Presedintele Senatului, Adrian Nastase - Presedintele Consiliului National al PSD, Ion Toma, liderul Grupului PSD+PC din Senat, impreuna cu senatorii de la comisiile de specialitate, Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital si Comisia economica, industrii si servicii Marcu Gheorghe, Florin Constantinescu, dar si senatorii Viorel Arcas, Cosmin Nicula, Laurentiu Coca, Ioan Mang, Nicolae Moga, Gheorghe Pop si Elena Mitrea.
In urma aceluiasi concurs, CSM i-a mai validat pe Andrei Cosmin Mitrache pentru functia de vicepresedinte al Tribunalului Olt, pe Elena Lascu in fruntea Judecatoriei Corabia, pe Elena Popescu pentru functia de vicepresedinta a Judecatoriei Targu Jiu si pe Daniela Carmen Badoiu ca presedinta la Judecatoria Motru.
In urma aceluiasi concurs, CSM i-a mai validat pe Andrei Cosmin Mitrache pentru functia de vicepresedinte al Tribunalului Olt, pe Elena Lascu in fruntea Judecatoriei Corabia, pe Elena Popescu pentru functia de vicepresedinta a Judecatoriei Targu Jiu si pe Daniela Carmen Badoiu ca presedinta la Judecatoria Motru.
Astfel, au fost reconfirmati in functia de vicelider senatorii Viorel Arcas si Cosmin Necula, iar senatorii Ioan Mang si Alexandru Cordos au fost alesi intr-un prim mandat de vicelideri.
Favoritul lui Ionel Mantog la sefia partidului este deputatul Cosmin Popescu. Din cauza problemelor de imagine pe care le are, liderii PDL de la Bucuresti l-au sfatuit pe Mantog sa nu mai ocupe functii de conducere.
Pe lista bogatilor din consiliul judetean ar mai fi putut figura inca patru consilieri locali, dar acestia nu si-au publicat inca declaratiile de avere si de interese. Este vorba de Cosmin Enea, Dan Paloiu, Cristina Calangiu si Maria Schutz.
Victor Ponta a mai spus ca in calitate de presedinte de partid nu va intra in polemici pe aceasta tema nici cu Cosmin Gusa si nici cu Mihaela Geoana.
-Viorel Arcas, Alexandru Cordos, Ioan Mang, Cosmin Nicula - vicelideri; - Constantin Lazar - secretar; - Florin Constantinescu - purtator de cuvant.
In locul tau l-as inlocui cu Cosmin Gusa. E la fel si numa’ bun pentru tine. Asta pe ce pune mana strica.
Jocurile tembele pe care le facea Cosmin Gusa in spatele lui Vanghelie, precum si jocurile si mai tembele ale lui Vanghelie s-au spart azi in scafarlia celui care este!
In Hunedoara, primarul UNPR din Deva, Mircian Muntean, si-ar pastra, de asemenea, mandatul, el fiind cotat la peste 40%, toti cei trei candidati USL testati de sondaje, Florin Oancea, Cosmin Nicula si Petre Marginean, obtinand sub 30%.
Ion Iliescu nu a ezitat sa il atace pe Cosmin Gusa si nu a uitat "Grupul de la Cluj" care l-a sprijinit pe Mircea Geoana sa devina presedinte al PSD la Congresul din aprilie 2005, actiune ale carei efecte "le traim si astazi".
De exemplu,partidul condus de Lavinia Sandru, PIN, care e privilegiat, fiindca ar putea beneficia acum si de ceva sprijin mediatic de la fondatorul sau, Cosmin Gusa, coproprietar peste Realitatea TV si OTV.
Vasile Cosmin Nicula (PSD), ales secretar al Senatului in locul lui Gheorghe David (PDL) Senatorul PSD, Vasile Nicula, a fost ales secretar al acestei Camere legislative, potrivit votului dat, joi, 22 decembrie 2011, de senatori.
Aceeasi parere o are si Nicolae Dragos-Cosmin, care spune: "1,5 milioane de lei pentru Imagine? Cu banii astia se poate repara o strada, o canalizare, ceva...
google-analytics.com