Cautare

62274 de rezultate pentru "om" (4.61 secunde)
Corneliu Vadim Tudor a cerut, ieri, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care scutinul din 28 noiembrie nu va fi anulat.
Marian Petre Milut, candidatul Aliantei Nationale Crestin Democrate la Presedintie, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca orice colaborare a sa cu Actiunea Populara a incetat.
Purtatoarea de cuvant pentru extindere a Comisiei Europene, Krisztina Nagy, a declarat ca alegerile din Romania par sa se fi desfasurat in ordine.
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
Uniunea Nationala PSD+PUR are toate sansele sa formeze noul Guvern, avand in vedere ca-si poate asigura mai usor majoritatea parlamentara pentru a primi votul de investitura din partea forului legislativ.
Deputatul PNL Mona Musca s-a autosechestrat ieri in Camera Deputatilor, in semn de protest fata de refuzul lui Viorel Hrebenciuc (vicepresedinte PSD) de a-i da stenogramele sedintelor Comisiei parlamentare de redactare a legilor electorale.
Palatul Cotroceni are o istorie de peste 300 de ani. Lacas domnesc, el si-a pierdut acest statut doar in anii comunismului.
Alianta D.A. PNL-PD (ADA) nu va recunoaste rezultatul alegerilor parlamentare si prezidentiale, pe care le considera "fraudate ", dar va accepta deciziile institutiilor statului, cu speranta ca ele vor face "anchete obiective ", a reafirmat ieri, intr-o conferinta de presa, Cozmin Gusa, membru al echipei de campanie a ADA.
Candidatii de pe listele constantene pentru Parlamentul Romaniei pot sta linistiti. In cursul zilei de ieri, Biroul Electoral Judetean Constanta a stabilit atribuirea mandatelor pentru Senat, respectiv Camera Deputatilor, la nivel judetean, in functie de voturile obtinute la alegerile din data de 28 noiembrie a.c.
Iata ca nici nu s-a conturat bine viitorul Guvern si au si aparut primele tensiuni intre posibilii parteneri PSD-UDMR - bineinteles, pe probleme etnice.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri ca l-ar prefera invingator pe Traian Basescu, desi recomanda electoratului PRM sa boicoteze turul doi.
Liberalii au fost ieri foarte aproape sa-i tradeze pe democrati pentru a ajunge la putere alaturi de PSD. Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a fost obligat sa ameninte cu demisia pentru a elimina un prim vot favorabil unei colaborari cu PSD in Delegatia Permanenta a partidului.
Scapati de grija alegerilor parlamentare, sefii Consiliului Judetean (CJ) au plecat in strainatate. Vicepresedintele Dorin Ciustea se afla in Marea Britanie, la Inverness, unde participa la o intilnire pe probleme sociale legata de o finantare PHARE.
Nu numai logodna PSD-UDMR scartaie, ci si mariajul PNL-PD, care a trecut ieri printr-o mica neintelegere conjugala. Sursa a constituit-o PNL, partid banuit, de altfel, ca nu nutreste o pasiune tocmai sincera fata de Traian Basescu.
PUR a anuntat ieri ca respinge oferta de colaborare cu Alianta PNL-PD, lansata la sfarsitul saptamanii de Traian Basescu.
Cei doi candidati ramasi in cursa pentru Presedintie si-au inceput campania pentru turul doi cu atacuri de la distanta. Reprezentantii Aliantei au cerut clarificari despre privatizarea Petrom, iar Adrian Nastase a amenintat ca-i va da in judecata pe cei care lanseaza acuzatii fara probe.
Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania (UDMR) a decis ca in negocierile cu Uniunea Nationala PSD+PUR pentru formarea Guvernului sa solicite reprezentare la cel mai inalt nivel.
Senatorul UDMR Puskas Balint a declarat ieri ca rezultatele referendumului din Ungaria referitor la acordarea dublei cetatenii arata ca maghiarii din Transilvania pot miza doar pe puterile proprii.
google-analytics.com