Cautare

817 de rezultate pentru "oferte" (3.05 secunde)
La licitatie au mai depus oferte si companiile Omniasig, Astra si BCR Asigurari. Tarom a solicitat oferte pentru furnizarea de servicii de asigurare a aeronavelor si pieselor de schimb si asigurare de raspundere fata de pasageri, bagaje, marfa, posta si terti.
in acest sens, UNPR solicita o intilnire bilaterala cu reprezentantii Guvernului si BNR pentru a prezenta oferta patronatului si pentru a discuta potentialul unor oferte venite din partea investitorilor romani, informeaza un comunicat emis ieri de UNPR.
Potrivit conditiilor existente pe site, nu vor fi acceptate la licitatie firmele care depun oferte privind doar o parte din gama de servicii solicitate, fiind insa acceptate oferte comune, depuse de persoane juridice asociate in acest scop.
Bancile au inceput sa se apropie din ce in ce mai mult de clienti venind cu oferte care mai de care mai avantajoase. ... De curand, si in sectorul creditelor ipotecare, bancile au inceput sa se intreaca in oferte tentante.
In pretul ambelor oferte sunt incluse si mai multe servicii suplimentare - mic dejun suedez, cina de post din seara sosirii (22 aprilie), participarea la slujba de Inviere de pe plaja din fata complexului si dejunul festiv de Pasti cu oua rosii, drob, cas, cozonac si vinul casei, cina festiva cu preparate traditionale.
In plus, castigatorul licitatiei se va obliga ca pana la finele lui 2011 acoperirea minimala a retelei 3G sa fie de 45% din populatia Romaniei, adica circa 9,5 milioane de locuitori. Documentul prevede posibilitatea ca mai multe persoane juridice sa se asocieze in scopul unei oferte comune.
Celelalte trei banci inscrise initial, grupul franco-belgian Dexia, Monte dei Paschi di Siena - Italia si Erste Bank, Austria, au anuntat ca nu vor mai depune oferte angajante pentru CEC.
Se prefera insa o vanzare rapida a ultimelor trei unitati neprivatizate (Electrica Muntenia-Nord, Electrica Transilvania-Nord si Electrica Transilvania-Sud), care, cel mai probabil, nu vor atrage oferte foarte stralucite, investitorii fiind constienti ca procesul anevoios de separatie va cadea pe umerii lor, chiar daca termenul de realizare a procesului ar putea fi devansat cu acordul UE.
"Vineri, la ora 12.00, se va relua selectia de oferte pentru sectoarele 1 si 2, pentru ca nu am ajuns la un acord cu firmele care au participat la negocieri.
"Numarul clientilor agentiilor care au oferte postate pe internet a crescut. ... "Agentiile si-au dat seama ca avand un site propriu pot sa includa acolo mult mai multe informatii despre agentie si despre oferte.
In timp ce nemtii vin cu oferte de tuning mai mici sau mai mari pentru Dacia Logan, romanii apeleaza la tuning virtual.
In 2006, au fost depuse 83 de oferte, pentru toate cele 33 de sectoare de plaja scoase la licitatie pe tot Litoralul.
In mai, Craiova va gazdui o expozitie de oferte turistice Pe parcursul celor 11 luni de implementare a proiectului vor fi organizate o serie de sesiuni de training (seminarii) al managerilor si personalului operational din domeniul turistic din zona transfrontaliera, atat in Craiova, cat si in Corabia si Pleven.
Uzina craioveana are acum oferte de contracte, dar nu mai are capital de lucru si angajati suficienti pentru a le pune in practica.
In cursul zilei de astazi, incepand cu ora 10.00 se vor deschide ofertele depuse pana ieri la ora 16.00, la sediul DADL Constanta, oferte privind atribuirea sectoarelor de plaja nealocate in cursul anului trecut.
Listarea de pachete minoritare ale firmelor din domeniul energetic ar putea aduce statului venituri de 1-1,5 miliarde de euro in 2007 si 2008, cand sunt programate oferte publice initiale pentru Transgaz, Hidroelectrica, Nuclearelectrica si Romgaz, potri-vit ministrului Economiei, Varujan Vosganian, citat de Mediafax.
DAE de la 10,62, pana la 25,02% in cazul creditelor auto Un client care doreste un credit in lei, in valoare de 35.000 de lei, pe o perioada de cinci ani, pentru o masina noua, are de ales dintre 30 de oferte.
Firmele din Europa au trimis peste 600 de oferte de locuri de munca pentru romani, prin intermediul retelei Eures, despre care cei interesati pot obtine informatii de la un consilier angajat la nivelul fiecarei agentii teritoriale de ocupare, potrivit Mediafax.
Ca sa treaca hopul creditului al carui principal criteriu a fost costul cel mai redus in perioada de creditare de 20 de ani, Odolbasa a hotarat sa ceara oferte pentru acordarea de consultanta de la firme specializate in domeniul bancar, serviciu platit, evident, din bani publici.
Producatorii auto americani Ford si General Motors si firma rusa JSC au transmis oferte nengajante pentru privatizarea Automobile Craiova pana la termenul-limita care a expirat miercuri, anunta Mediafax.
google-analytics.com