Cautare

186 de rezultate pentru "observator" (2.75 secunde)
Devastate de durere, rudele spun ca, in ultima perioada, Catalina ar fi fost in conflict cu viitoarea soacra care i-a cerut inapoi inelul de logodna, relateaza observator.tv.
De atunci, familia nu mai stie nimic despre ea, relateaza portalul heute.at, citat de observator.tv. Fata de 13 ani si-a lasat telefonul mobil si pasaportul acasa, iar, in aceste condiții, nu este posibila localizarea ei cu ajutorul mobilului.
S-a produs un arc electric si fata a fost electrocutata, murind pe loc, fiind aruncata de pe vagon langa sine, a anuntat observator.tv.
Moartea misterioasa a astrofizicianului Rodney Marks, la statia de cercetare din Polul Sud Astrofizicianul australian Rodney Marks a murit in mod misterios la statia de cercetare din Polul Sud in timp ce lucra la un observator.
- S-a constituit pe langa UAR un Observator Urban. Principalul obiectiv este de a monitoriza productia de arhitectura, constructii si urbanism, cu intentia de a contribui la reducerea derapajelor si la cresterea calitatii acesteia.
Strict din acest punct de vedere, o foarte buna pozitionare pare sa aiba in acest moment PRM, rebotezat Partidul Popular Romania Mare, formatiune deja parlamentara si din aceasta postura indrituita sa trimita in vara 5 dintre cei 35 de parlamentari care vor reprezenta Romania, deocamdata cu statut de observator, in Parlamentul European.
Reporterii Observator au mers cu aceeasi lista de cumparaturi la 4 piete din tara. Unde a fost cel mai scump cos din tara?
Altii i-au dat un sens mai pragmatic, legand-o de dorinta doamnei Musca de a fi observator (cu 7.000 de euro pe luna) la Parlamentul European.
Altii i-au dat un sens mai pragmatic, legand-o de dorinta doamnei Musca de a fi observator (cu 7.000 de euro pe luna) la Parlamentul European.
Un observator extern ar putea spune despre situatia actuala din Romania ca „Traiti vremuri interesante!“, parafrazandu-l pe Winston Churchil.
ajungi sa arati ca Roberta Anastase, deputat PD si totodata observator in Parlamentul European! Mica mare paracioasa a tinut sa demonstreze ca ceea ce a zis presedintele tarii, Traian Basescu, este nimic altceva decat adevarul gol-golut.
Rica Venturiano injura ca la usa cortului, Catavencu nu mai striga „sa-si vaza de trebile ei Europa“, dimpotriva, vrea sa fie „observator“ la Bruxelles, desi nu stie mai mult decat Catavencu nici despre Europa, nici despre „principii“.
Rica Venturiano injura ca la usa cortului, Catavencu nu mai striga „sa-si vaza de trebile ei Europa“, dimpotriva, vrea sa fie „observator“ la Bruxelles, desi nu stie mai mult decat Catavencu nici despre Europa, nici despre „principii“.
Iar Romania nu are ce cauta la negocierile privind conflictul de pe Nistru, nici macar ca observator. Altfel spus, pentru Moscova, Bucurestiul nu e un interlocutor de luat in seama.
Constata marele nostru carturar, in stilul sau de fin observator al tipologiei umane, ca exista anumiti indivizi pe care cum ii ataci imediat riposteaza prin a se ascunde in propria murdarie, asa cum o face sepia.
Ma intreb cu ce a defavorizat pe Dinamo acel biet observator, din moment ce rezultatul meciul si tot ce s-a petrecut pe durata "ostilitatilor" a fost clar o atitudine pro-Dinamo?
Avea treaba de asistent sef, de observator si... gata? Haideti, oameni buni, ca ati dat-o intr-un SF de rad si curcile vindecate de aviara!
Pentru orice observator, mai mult sau mai putin avizat, este limpede ca de peste doi ani de guvernare agitata si dezlanata, ravasita continuu de razboaiele dintre palatele Cotroceni si Victoria, tensiunile au crescut intr-un tempo constant, atingand se pare cote maxime, agravate iremediabil si de lansarea celor trei "biletele" otravite.
Atitudinea de care vorbesc nu-i poate scapa unui observator foarte atent la ceea ce se petrece in jurul lui. Faptul ca in Elvetia un tanar isi alege ca tema pentru teza de licenta "fenomenul Basescu" este semnificativ.
Pe la sfarsitul secolului al XVIII-lea, cand pe esafodul ridicat de revolutia franceza murea o epoca, un libertin care nu intelegea evenimentele, dar se dovedea un fin observator al moravurilor a fost de parere ca omul e condus de trei instincte:
google-analytics.com