Cautare

217 de rezultate pentru "observator" (8.66 secunde)
Comisar de joc la partida cu Ungaria va fi englezul Mike Foster, iar evaluator (observator) de arbitraj, italianul Alfredo Trentalange.
Detasat de obligatiile si de constrangerile postului de selectioner, nea Puiu a fost un observator de finete al starii nationalei si al echipei lui de suflet, Steaua.
Acesta sustine ca, in momentul in care fostul mare pilot de Formula 1 se va trezi din coma indusa, va avea mari probleme de vorbire, va ramane cu probleme de vorbire si schimbare a personalitatii! Sursa: observator.tv
observator.tv : Dinamo ofera gratuitate doamnelor si domnisoarelor, in perioada 1-8 martie, la sala de fitness! Sambata, 1 martie, de la ora 11:00, va avea loc inaugurarea salii de fitness a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti.
Kazimierz Oleszek (Polonia), observator UEFA pentru arbitri: Eyjolfur Olafsson (Islanda) Cartonase galbene: McLaughlin (45+1), Pintilii (47), Lafferty (52), Sanmartean (75), Maxim (77).
Delegat UEFA va fi olandezul Martin Sturkenboom, iar observator UEFA pentru arbitri, germanul Herbert Fandel. Pavel Kralovec a mai condus un meci de la EURO 2016, partida Irlanda de Nord â€" Ucraina (2-0), disputata joi.
Martin Sturkenboom (Olanda), observator UEFA pentru arbitri: Herbert Fandel (Germania) Cartonase galbene: Basha (6), Matel (53), Sapunaru (85), Memushaj (85), Torje (90+3), Hysaj (90+4).
Janis Mezeckis (Letonia), observator UEFA pentru arbitri: Pierluigi Collina (Italia) Cartonase galbene: Cedric (34), Joao Mario (62), Umtiti (80), Guerreiro (95), Matuidi (97), William Carvalho (98), Koscielny (107), Pogba (115), Fonte (119).
Adonis Procopiou (Cipru), observator UEFA pentru arbitri: Zbigniew Przesmycki (Polonia) AGERPRES (editor: Mihai Tenea) - Cu peste 50.000 de suporteri stelisti in tribunele de pe Arena Nationala totul e posibil, a anuntat antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, inainte de meciul cu Manchester City.
Dennis Cruise (Irlanda), observator UEFA pentru arbitri: Johannes Reijgwart (Olanda) Cartonase galbene: Simic (31), Moti (41), Andone (48), Jovetic (88).
Loukas Siotropos (Grecia), observator UEFA pentru arbitri: Manuel Mejuto Gonzalez (Spania) Cartonase galbene: Friesenbichler (24), Junior Morais (44), Geraldo Alves (57), Alibec (85).
- nota site-ul The Channel Swimming Association despre compatriotul nostru care a fost insotit de ambarcatiunea condusa de pilotii Stuart Gleeson, observator fiind Andre Roberts.
Observator de arbitri: Shteif Shmuel (Israel), delegat de joc: Leonid Kalosin (Rusia). Cartonase galbene: Haroian (33), Voskanian (45+1, 54), Baluta (68), Pintilii (89), Ivan (90+6).
prezenta la eveniment a unui observator IAAF care va monitoriza procesul astfel incat totul sa fie in conformitate cu cerintele IAAF;
Observator de Calarasi informeaza: Dunarea Calarasi - Bilant 2017 In anul care recent s-a incheiat, Dunarea Calarasi a disputat efectiv 33 de jocuri in campionatul Ligii a 2-a.
Exista si sceptici care spun ca este vorba de un crater, dar specialistii sustin ca nici un crater de pe luna nu are luminite, mai ales atat de bine definite pe laturile triunghiului. Sursa: observator.tv
Cat timp aceasta a petrecut in separator, un Observator oarecare se poate decide sa actioneze comutatorul celui de-al doilea separator, pornindu-l sau oprindu-l.
Observator special: Actori de mare clasa. Maia Morgenstern, "Luceafarul diminetii" A fost si este considerat cel mai greu rol feminin de la Hollywood!
Faptul ca sunt un foarte bun observator si am intuitie fantastica la oameni, mi se pare un dar, nu mi se mai pare un minus.
BeWhere!, Bookiseala, Semne bune, Bookaholic, Literatura de azi, Filme si carti, Observator cultural, Cooperativa urbana, 121.ro, Studenție.ro, Buna dimineata, Bucuresti!
google-analytics.com