Cautare

217 de rezultate pentru "observator" (2.72 secunde)
observator.tv: Pe 1 ianuarie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile!
Romania TV, Magic FM, Ring, Stop To Shop, Bucharest NightLife, Agerpres, Realitatea.net, iConcert.ro, InfoMusic.ro, 220.ro, Blitz TV, Reteaua Info-Sanatate, Rabbit Media, Antena 1 Constanta, Telegraf, Cuget Liber, Ziua de Constanta, Observator de Constanta, 24FUN Brasov, Transilvania Expres, Monitorul de Cluj, Renasterea Banateana, Ziua de Vest.
Valentina Pelinel, cea despre care se spune ca este amanta lui, potrivit observator.tv. Valentina a fost suprinsa iesind din cladire imbracata intr-un pardesiu albastru inchis, nearanjata si cu parul usor ravasit.
Observator de Calarasi informeaza: Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA.
Observator de Calarasi informeaza: La Muzeul Dunarii de Jos puteti intalni ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA In perioada 20 martie - 10 mai 2017, publicul calarasean poate viziona expozitia de replici de dinozauri intitulata ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA.
1. Observator astronomic 2. Punct de observare al Baltii Borcei 3. Spatiu expozitional - Cunoasterea Baltii Borcei 4. Alta destinatie?
Observator de Calarasi informeaza: Expozitia Calarasiul in pictura de altadata, de astazi in foaierul Consiliului Judetean (Autoare: Luminita Iordache) Muzeul Dunarii de Jos a organizat vineri, 22 septembrie a.c., incepand cu ora 10:00, expozitia Calarasiul in pictura de altadata.
Observator de Calarasi informeaza: De-a pururea tanar, Calarasi, placheta aniversara a Cenaclului Literar - Artistic Phoenix (Autoare: Ioana Calin) Cu ocazia implinirii a 422 de ani de atestare documentara a municipiului Calarasi, membrii Cenaclului Literar - Artistic Phoenix au editat placheta De-a pururea tanar, Calarasi.
TVR, Media Trust, revista Accente, Agentia de carte, revista Cariere, Catavencii, ziarul Metropolis, Observator Cultural, revista 22, Romania TV, Suplimentul de cultura.
Cartea soaptelor, unul dintre cele mai apreciate volume semnate de Varujan Vosganian, a obtinut Premiul Cartea anului 2009, acordat de revista Romania literara, cu sprijinul Fundatiei Anonimul, Premiul revistei Observator cultural pe anul 2009, Marele premiu Niram Art - Trofeul Mihail Sebastian, acordat de revista multiculturala Niram Art, in colaborare cu Institutul Cultural Roman de la Madrid, Premiul Mihail Sadoveanu, oferit de revista Viata Romaneasca, Premiul pentru proza al revistei Arges, Premiul Gheorghe Craciun, oferit in cadrul colocviului Generatia 80, Premiul revistei Convorbiri literare pe anul 2009, Premiul Academiei, acordat celei mai bune lucrari in proza a anului 2009.
- Expozitii interactive - Gradina cu fluturi vii de pe acoperisul cladirii - Observator de stele - Acvariile cu pesti exotici de la cele 4 intrari secundare in Sala Mare - Campionate de Public Speaking, Sah, Kendama, Quoridor, King Domino - Vedete care citesc povesti copiilor (solistele Paula Seling, Margareta Paslaru, Teodora Buciu, plus campioana olimpica, mondiala si europeana la spada, Loredana Dinu si multi altii) Le multumim tuturor partenerilor nostri pentru aceasta multitudine de proiecte, echipei noastre care lucreaza de la inceputul anului pentru ca acest Festival sa fie o experienta fabuloasa pentru orice copil care ne va trece pragul!
Observator de Calarasi informeaza: Artista Cornelia Victoria Dedu isi expune picturile la Muzeul Municipal (Autoare: Georgiana Serban) Muzeul Municipal Calarasi gazduieste expozitia de pictura a artistei Cornelia Victoria Dedu.
Observator de Calarasi: Expozitia RomanIA, vernisata la Muzeul Dunarii de Jos Calarasi (Autoare: Georgiana Serban) La Muzeul Dunarii de Jos Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei RomanIA.
Observator de Calarasi: Tenaris CineLatino 2018: proiectii gratuite de filme, de la comedie la documentar, thriller si drama (Autoare:
Ca si stand-upper Costel este un povestitor si un fin observator al atitudinilor, dispozitiilor si preocuparilor umane, cit si un performer cu umor spumos si uneori absurd, care reuseste de fiecare data sa se apropie de public si sa-l surprinda.
Misoginul cred ca e un om cu probleme psihice, in timp ce persoana care glumeste este un fin observator. Nu poti sa nu te-amuzi de faptul ca o femeie are 40 de posete.
Aarc - All About Romanian Cinema, LiterNet.ro, Observator cultural, MovieNews.ro, Asociatia de Dezvoltare a Filmului Romanesc, Eventbook, Munteanu
Aparatorii si agresorii Justitiei Pentru un observator neutru, justitia romaneasca da semne ca functioneaza. Multe dintre dosarele "grele" au ajuns la final si s-au soldat, unele cu condamnari, altele cu achitari.
Cat timp aceasta a petrecut in separator, un Observator oarecare se poate decide sa actioneze comutatorul celui de-al doilea separator, pornindu-l sau oprindu-l.
Ca urmare, ma opresc aici cu criticile si voi fi de acum inainte un observator tacut al celor pe care i-am criticat fara echivoc." Andrei Alexandru este de profesie jurnalist.
google-analytics.com