Cautare

421 de rezultate pentru "oana" (3.64 secunde)
Astfel, cei trei liceeni olimpici constanteni sunt toti de la Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanta si sunt pregatiti de profesorul Victor Mihalascu. Cei trei premiati au fost Armina Dobrica, Oana Costea si Elena Mega, premiile constand in telefoane mobile.
O astfel de majorare este insa de asteptat pe segmentul inchirierilor de apartamente in blocurile obisnuite, adresate clasei medii, si in tranzactiile realizate de la persoana fizica la persoana fizicaa€œ, a explicat Oana Faca, Partener in cadrul ESOP.Negocierea contractului de inchiriere este cel mai important pas din cadrul tranzactiei, pentru ca, pe parcursul acesteia, pot aparea multe probleme, multe situatii-cheie si chiar puncte de ruptura in dialogul dintre cele doua parti.
Nu am avut timp si am venit în ultima zi", a spus Oana Cristina Marciu din Craiova. Alt locuitor al urbei a sustinut ideea ca depunerea declaratiilor nu reprezinta o forma de control al veniturilor.
Nu am avut timp si am venit în ultima zi", a spus Oana Cristina Marciu din Craiova. Alt locuitor al urbei a sustinut ideea ca depunerea declaratiilor nu reprezinta o forma de control al veniturilor.
Acestora li s-au adaugat in ultimele opt luni, gradual, oferte de la diversi proprietari care nu activasera inainte pe segmentul inchirierilor", a declarat, intr-un comunicat, Oana Lungu, consultant in departamentul rezidential al DTZ Echinox.
Oana Bolotan Datki, country manager al firmei de consultanta Consulteam, estimeaza ca fluctuatia angajatilor din companiile multinationale va ajunge in acest an la 17%, in scadere fata de 2007, cand a fost de peste 20%.
"În contextul in care produsele de creditare vor suferi o stagnare, ne asteptam ca populatia sa se orienteze catre economisire", a precizat Oana Nuta, PR & Marketing Manager al RBL.
000 de euro a precizat la randul ei Oana Nuta PR & Marketing Manger in cadrul aceleiasi institutii bancare ce reprezinta o entitate distincta fata de cunoscuta banca Raiffeisen.
Unii dintre ei, cum au fost Oana si Viorel Lis chiar un incercat SPA-ul din locatiile nou relansate si au fost foarte incantati", a declarat Simona Chitac, manager agentia in PRogress.
Mai departe, directorul si redactorul-sef al ziarului nu isi vad rostul si se retrag!", se arata in textul lui Nistorescu. Pana la ora transmiterii stirii, Cornel Nistorescu si Oana Stanciulescu nu au putut fi contactati.
Nu se stie in ce emisiune, deoarece din nefericire pentru Andreea, in locul ei presteaza cu aplomb mai proaspata Oana Stancu.
Mi se pare incorect", a spus Oana, o locuitoare a Craiovei care are un credit de nevoi personale. Potrivit legii, banca trebuie sa faca dovada ca v-a informat in prealabil ca aveti de semnat un act aditional.
La Mosie este singurul brand 100% romanesc de la noi", a precizat Oana Roman, consilier PR la Andany Trading, detinatoarea bradului "La Mosie".
Oana Iacob - Sef Serviciu, Directia Legislatie in Domeniul TVA, Ministerul Finantelor Publice si Dna. Mihaela Mitroi - Membru al Consiliului Superior al CCF si Partener PwC Romania.
S-a certat cu alte celebritati precum Oana Zavoranu, Gigi Becali, Corneliu Vadim Tudor, Mircea Badea, Mihai Bendeac, Daniel Buzdugan si Mihai Morar.
Ferma piscicola, care detinea 2.300 de hectare de luciu de apa, a fost adjudecata in 2003, actiunile societatii fiind cumparate de Maria (Lili) Schutz si de partenerul sau de afaceri, Ion Dascalu, prin copiii acestora, Ionut Dascalu si Oana Schutz.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "PRIMA EMISIUNE A OANEI STANCU LA ANTENA 3. SI ATAT", pe care il puteti citi in continuare.
Motiv pentru care i-a si concediat, peste noapte, pe doi ziaristi de mare succes, respectiv Oana Stancu si Adrian Ursu.
provine de la "debutant"), pe flux mai erau sase firme, iar rezervare de denumire s-a mai facut pentru inca 63 de societati, a precizat directorul ORC Dolj, Oana Dinca.
De la 21:00 - a fost dezbatuta tema cand si daca romanii isi vor primi tara inapoi, editia speciala moderata de Gabriela Vranceanu Firea si Mihai Gadea continuand pana la ora 24:00, alaturi de invitati precum Radu Tudor, Adrian Ursu, Oana Stancu, Carmen Avram, Valentin Stan si noii prezentatori de stiri ai Antenei 3, Mircea Badea si Dana Grecu.
google-analytics.com