Cautare

421 de rezultate pentru "oana" (4.31 secunde)
doc.ro informeaza: Antiinflamatoare - Ce sunt, tipuri, administrare si efecte adverse.
A doua candidatura este cea a lui Adrian Mocanu, consilier al ministrului administratiei si internelor, Vasile Blaga, iar al treilea candidat este Oana Dinca, sefa de cabinet a prefectului de Dolj, ea fiind sustinuta de ministrul transporturilor, Radu Berceanu.
OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti.
OANA BUGEAG) Prof.dr. Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, a mentionat ca inainte de inceperea sedintei Guvernului a avut loc o discutie privind necesitatea promovarii acestei legi astfel incat sa fie respectat termenul de 31 august, convenit cu UE, pentru adoptarea sa.
Macovei a punctat acest lucru in prezenta purtatorului de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu. De altfel, Marinescu a recunoscut, cu greu, ca a existat chiar o pauza de consultari intre sefului statului si cel al Executivului.
"Legea prevedea interzicerea constructiilor pe plaja in toate statiunile de pe litoral, cu exceptia statiunii Mamaia", a declarat Oana Marinescu, purtatorul de cuvant al Guvernului.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, a declarat ieri ca numarul secretarilor de stat din ministere a fost limitat la cel mult cinci astfel de posturi, iar persoanele restructurate urmeaza sa paraseasca functiile dupa ce premierul Tariceanu va semna deciziile aferente.
Puiu Hasotti (senator PNL), Verestoy Attila (senator UDMR), Adrian Nastase (deputat PSD), Markó Béla (senator UDMR), Gyorgy Frunda (senator UDMR), Radu Berceanu (senator PD), Mihail Popescu (senator PSD), Dragos Ujeniuc (deputat PNL), Mircea Cosea (deputat PNL), Sotiris Fotopolos (deputat, minoritatea elena), Marin-Jean Marinescu (deputat PD), Aurel Vainer (deputat, minoritatea evreiasca), Oana Manolescu (deputat, minoritatea albaneza), Kelemen Hunor (deputat UDMR), Vladimir Mircea Farsirotu (deputat PRM), Kelemen Attila (deputat UDMR), Toro Tibor (deputat UDMR), Becsek-Garda Dezso (deputat UDMR).
Apel la Parlamentul European In acelasi timp, Ge-oana a anuntat ca va trimite scrisori de protest, dar va vorbi si personal, telefonic, cu toti liderii de grupuri parlamentare din Parlamentul European, inclusiv cu liderul Partidului Popular European - "formatiune la care doreste sa se afilieze PD" - pentru a aduce la cunostinta oficialilor europeni modul in care au procedat partidele de la guvernare, in special Partidul Democrat, in aplicarea legii privind stoparea migrarii politice.
"Pozitia Romaniei in privinta inchisorilor CIA ramane neschimbata", a afirmat purtatoarea de cuvant a Guvernului de la Bucuresti, Oana Marinescu.
Declaratiile reprezentantilor PSD dovedesc ca acestia nu cunosc nici importanta multilingvismului pentru Uniunea Europeana, nici procedurile de stabilire a portofoliului unui comisar european si nici pozitia si ponderea comisarilor in cadrul Comisiei Europene, sustine purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu.
Stefan Albert Coranga, Alexandru Chirita, Alexandru Robert Epure, Robert Miron Oancea, Andrei Bogdan Petcu, George Robert Raileanu, Gabriel Florin Diaconu, Stefan Stancu, Florentin Rares Oana, Nicolae Aurelian Goga, Flavian Pavel, Amir Anton.
Sursele citate au declarat ca o alta varianta luata in calcul pentru Ministerul Muncii ar putea fi si un secretar de stat in minister. Ministerul Muncii are cinci secretari de stat: Akos Derszi, Denisa Oana Patrascu, Valer Bindea, Theodora Bertzi si Mihaela Arteni.
Creatoarea de moda Oana Mizil va candida intr-un colegiu nominal din sectorul 5, in timp ce Luminita Anghel va primi si ea un colegiu in Bucuresti, dar neeligibil.
Deputatul PSD Cristina Dumitrache, alaturi de alti patru tineri social-democrati - Nicolae Banicioiu, Oana Niculescu Mizil, Mugurel Surupaceanu si Cristian Rizea, dar si un reprezentant al Asociatiei Nationale a Romilor din Romania, vor efectua o serie de vizite in Italia.
Tot pe locuri eligibile sunt Constantin Dumitriu (Galati), Oana Antonescu (Dambovita), Elena Andronescu (Alaba), dar si Rares Niculescu. Europarlamentarii Maria Petre si Alexandru Nazare, dar si fostul ministru al Integrarii Ene Dinga se regasesc pe lista, dar nu pe pozitii considerate eligibile.
Oana Zavoranu si Alina Plugaru, prima urma sa fie pe lista PRM pentru europarlamentare, iar cea de-a doua voia sa se inscrie in PD-L pentru ca era indragostita de imaginea de om dur si cu zambetul de gheata afisat de Theodor Stolojan.
Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Dolj va functiona, de saptamana viitoare, in noul sau sediu de langa Grupul Scolar Energetic, a anuntat ieri seful acestei institutii, comisarul-sef Gheorghita Oana.
google-analytics.com