Andreea Cretulescu, fosta moderatoare a Realitatii TV, a surprins pe multi cand a disparut, brusc, de pe sticla, in preajma ultimei campanii electorale, demisionand fara motive clare si fara a preciza care ii va fi traseul profesional.
Unii comentatorii afirma ca jurnalista nu se certase cu nimeni, ci doar primise alta misiune de la sefii sai, daca nu chiar de la Vantu personal: aceea de a lucra pentru Mircea Geoana, in campanie, pentru ca, dupa alegerea acestuia in fruntea statului, sa devina una dintre curelele de legatura intre mogul si noul presedinte. Numai ca nu a fost sa fie, asa ca dupa esecul experimentului "Geoana", Andreea s-a intors, spasita, la vechiul loc de munca.
Deocamdata, Andreea a fost trimisa sa faca training profesional cu noii angajati ai trustului, de la postul deshis de SOV peste Prut, dar va reveni curand, se pare, pe post. Nu se stie in ce emisiune, deoarece din nefericire pentru Andreea, in locul ei presteaza cu aplomb mai proaspata Oana Stancu. Conform zicalei in stil EBA: "Cine pleaca la vanat locul i s-a ocupat"