Cautare

5643 de rezultate pentru "oana fingu alaturi de sotul ei" (3.60 secunde)
Brigitte face declaratii exclusive despre casnicia cu Florin Pastrama. Iata cum gestioneaza bruneta gelozia in relatia la distanta cu sotul ei!
O femeie de 42 de ani din judetul Vaslui a avut parte de un sfarsit dramatic chiar in casa amantului sau. Acesta a ucis-o dupa ce s-ar fi certat la un pahar de bautura. In plus, individul l-a anuntat ce a facut si pe sotul victimei.
Irina Nicolae de la ASIA face dezvaluiri despre casnicia cu sotul. ... Ulterior, s-a rezolvat misterul si potrivit spuselor ei, in ciuda barfelor aparute, ea nu mai era intr-o relatie cu Florin Ionescu, atunci cand s-a cuplat cu tatal fiicei sale.
De Paste, politicienii stau cu familiile si isi doresc sa nu auda de politica.
Basescu, Revelion cu Udrea si cu familia Nedespartiti "la bine si la greu" Traian Basescu a petrecut noaptea dintre ani la un hotel de patru stele din statiunea Covasna, el venind impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice.
COPILOTUL DE 23 DE ANI are picioarele facute praf și este intr-o stare foarte grava La doar 23 de ani, copilotul Razvan Petrescu a pacalit moartea de doua ori intr-o zi.
Recent, atmosfera de Hollywood a frumoasei cafenele Cinema Café, care se afla la parterul Plaza Romania, s-a imbinat perfect cu informatiile oferite in timpul conferintei "Traieste Sanatos cu Simona", creand un spatiu potrivit pentru cele peste 60 de femei gravide si invitati prezenti.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor: Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Situatia complicata de la inceputul anului v-ar putea provoca sentimente confuze si nu va va fi usor sa iesiti prea comod din aceasta situatie. ... Eclipsa de Luna din 28 septembrie poate fi karmica pentru cuplu, insemnand sudarea sufletelor sau iritarea relatiei.
Afla ce poti face in Sezonul sarbatorlior si bucura-te de el alaturi de cei dragi. Urarea SARBATORI FERICITE este una dintre cele mai obisnuite pe care le auzim sau le facem inainte de Craciun sau in perioada dintre Craciun si Anul Nou.
Primele ore ale diminetii sunt foarte bune pentru sedinte importante sau negocieri de lunga durata. Esti foarte calma si ai idei extrem de bune. Spre seara, incerci sa te relaxezi in compania partenerului de cuplu.
Inainte de toate, spunandu-va bine v-am gasit, vreau sa spun de ce sunt in fata dumneavoastra, pe aceasta scena, impreuna cu acesti oameni.
Acesta situatie este intalnita in ultima perioada din ce in ce mai des, accesul la internet fiind la indemana oricui atat la locul de munca cat si acasa. Este excitant sa stii ca apasand cateva taste puteti avea posibilitatea de a comunica cu femei din toate colturile lumii.
Ramona Badescu implineste azi 45 de ani. Gazda emisiunii "Duminica in familie" de la TVR1 a inceput petrecerea de aseara, alaturi de familia ei si de invitatii sai, la Premier Palace Hotel&SPA.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • "Actiunile lui Traian Basescu din ultimele zile, sedintele sale cu PDL nu au dovedit o incalcare a Constitutiei, ci doar ca e total dezinteresat de Romania.", a declarat Victor Ponta pentru "Evenimentul Zilei".
Bucharest Running Club anunta ca aproximativ 7000 de participanti au luat startul la cea de-a patra editie a UNIQA Asigurari.
Cum se vede vara politicienilor pe Facebook VIDEO Au uitat de politica si au facut sport, s-au bronzat la plaja si au stat mai mult cu cei dragi, iar cand s-au intors din concedii, au postat imaginile pe Internet. Deputata Oana Niculescu Mizil si-a petrecut intr-un mod sanatos:
Joi seara, la Resedinta Excelentei Sale, Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei in Romania, a avut loc evenimentul "Made in Italy", organizat de TRENDS by Adina Buzatu si High Class Magazine in parteneriat cu Ambasada Italiei.
Aniversarea de 10 ani de existenta pe piata romaneasca a fost marcata prin "Exotique Open Day", un eveniment care s-a derulat in showroom-ul de pe Splaiul Unirii 96.
Piesa a fost compusa de Andrei Prodan impreuna cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins si Radu Farcane, iar in ceea ce priveste productia, Claudiu Ursache si Tomas Tonea.
google-analytics.com