Cautare

5643 de rezultate pentru "oana fingu alaturi de sotul ei" (3.52 secunde)
Farcas) Un fost pilot militar s-a decis sa rupa tacerea care i-a fost impusa, de aceea el s-a gandit sa faca publice anumite intamplari care au avut loc acum mai bine de 40 de ani atunci cand el era inca pilot.
Avind in vedere ca mai sint trei zile pina la alegeri, lupta partidelor pentru voturile satmarenilor a devenit cit se poate de acerba. ... si UDMR l Dar nici PRM, PNt-CD si PNG nu au ramas de caruta.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut astazi, joi, 28 februarie, o conferinta de presa, gazduita de Ministerul Tineretului si Sportului, pentru a anunta calendarul evenimentelor si noutatile pentru anul 2019.
Udemeristii considera ofensatoare dorinta PSD de a exclude UDMR de la actul de guvernare si sunt convinsi ca social-democratii recurg la astfel de gesturi politice pentru a pune mana pe cat mai multe institutii deconcentrate din Ardeal.
Senatoarea Mihaela Popa a sustinut astazi, 7 februarie 2011, o conferinta de presa in care a prezentat proiectele de lege si finantarile obtinute pentru Iasi in 2010 (Filarmonica, soseaua de centura, Teatrul National, Aeroportul International Iasi, Mitropolia, unitati de invatamant, spitalul de Oncologie, etc) precum si masurile de relansare a economiei implementate de Guvern si sustinute de parlamentarii PDL.
REACTIE LA ATACUL IMPOTRIVA REGELUI MIHAI Am ramas surprins de violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai, atac de nimic justificat. Acest atac dovedeste o crasa necunoastere a realitatilor istorice, si adauga un nou factor de tensiuni interne, intr-un moment extrem de delicat pentru Romania.
Deputatul Gheorghe Ciobanu s-a inscris in PSD Deputatul de Timis Gheorghe Ciobanu s-a inscris in PSD, conform presedintelui social-democrat Victor Ponta. Ponta a mai spus ca alaturi de Ciobanu au trecut la PSD 15 primari din judetul Timis.
Alaturi de Clubul Rotary Triumf, al carui membru este, designerul le-a facut acestora o bucurie, cu ocazia sarbatorilor care se apropie Designerul Dorin Negrau este adeptul actiunilor caritabile, dar nu ii place sa se laude cu astfel de fapte.
Trebuia sa urce cu el pe scena de la Baia Mare! Miryam va canta alaturi de Ovidiu Anton pe scena Eurovision la Stockholm, Suedia. Despre Miryam se stie deja ca este o cantareata romanca, de origine araba, care provine din cea mai bogata si cunoscuta familie din Palestina!
Noul videoclip Alb Negru ne pune in scena o poveste de dragoste. ... Prin What you want, Andrei si Kamara aduc un refresh proiectului AlbNegru care a implinit luna aceasta 12 ani de la debut. ... O stare care te tine in priza de la un cap la altul.
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro Berbec Zilele acestea, Luna tranziteaza Semnul tau zodiacal, impulsionandu-ti dorinta de a incepe activitati si proiecte noi. Excesul de energie ar fi bine sa il canalizezi in exercitii fizice, drumetii la munte sau intreceri sportive cu cei dragi.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Gala Celebritatilor Romania - USA de la Miami se va difuza in reluare duminica, de la ora 18.00 - 19.00 si marti, de la ora 13.00 - 14.00, la CURIER TV live.
Deputatul PSD Cristina Dumitrache, alaturi de alti patru tineri social-democrati - Nicolae Banicioiu, Oana Niculescu Mizil, Mugurel Surupaceanu si Cristian Rizea, dar si un reprezentant al Asociatiei Nationale a Romilor din Romania, vor efectua o serie de vizite in Italia.
Craiova are cinci frati, adunati de pe doua continente. Pentru ca se topeau de dorul lor, pretiosii angajati ai primariei le-au facut o vizita pe banii nostri, ai contribuabililor. Factura ne-a costat aproape 130.000 de lei.
Cel putin 23 de deputati si-au angajat rudele la birourile parlamentare din teritoriu, remunerate din suma forfetara pusa la dispozitie de Camera Deputatilor, in calitate sefi de cabinet, consilieri, experti, referenti sau soferi, potrivit NewIn.
Pentru oamenii cu bani, criza financiara este ca o ploaie scurta de vara. Cand altii se plang ca nu mai au ce manca sau ca le bat creditorii la usa, ei prospera. Ei fac bani. ... Gazeta de Sud v-a prezentat luni averile parlamentarilor de Dolj in vremuri de restriste.
Sunt antifeminista, adica detest criteriile cantitative si tocmai in vederea meritocratiei cred ca un guvern format din femei de calitate si tari de caracter ar fi ce trebuie acum ca sa terminam cu invarteala opozitiei in oala. ... Si sa dam jos catastrofa de guvernare.
Datoriile unor firme catre altele vor putea fi vandute prin intermediul Bursei Romane de Marfuri (BRM), desigur la un pret mai mic decat valoarea lor nominala, diferenta urmand sa fie deductibila fiscal.
google-analytics.com