Cautare

5643 de rezultate pentru "oana fingu alaturi de sotul ei" (3.76 secunde)
Sambata, la hotelul Ibis din Constanta, revista "Descopera Romania" a lansat programul "re-Descopera litoralul!", eveniment la care au fost invitati sa participe autoritatile locale si centrale, precum si factori de decizie sau implicati in desfasurarea activitatii turistice pe litoralul romanesc.
Brandul "La Mosie" isi consolideaza prezenta pe piata de distributie, cu fructe produse in ferma pomicola proprie de la Adunatii Copaceni.
Echipa de handbal junioare III a Colegiului Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea s-a calificat weeekend-ul trecut, la Baia Mare, de pe prima pozitie la turneul final al acestei competitii, care se va desfasura in perioada 30 mai - 3 iunie intr-o localitate ce va fi desemnata in perioada urmatoare de Federatia Romana de Handbal.
Echipa feminina de spada de la CS Universitatea Craiova s-a intors cu medalie de argint de la finala Superligii Nationale (echipe), concurs desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la Bucuresti.
Meciul de fotbal Romania - Insulele Feroe, transmis in exclusivitate de TVR Meciul echipei nationale a Romaniei impotriva Insulelor Feroe, a cincea partida din cursa pentru UEFA Euro 2016, care se va juca la Ploiesti, va fi transmis in direct si exclusivitate pe TVR 1, TVR HD si tvrplus.ro, duminica, incepand de la ora 19.00.
Dorinta UNIQA Asigurari pentru editia 2015 a Maratonului Bucuresti este cresterea numarului de suporteri, crearea din acest eveniment a unui motiv de bucurie, a unui pretext pentru bucuresteni sa iasa pe strazi si sa ii incurajeze pe alergatori.
Bucharest Running Club anunta ca peste 13.000 de participanti din peste 60 de tari vor lua startul la cea de-a cincea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 14 mai, incepand de la ora 10.30 si duminica, 15 mai, de la ora 830, in Piata Constitutiei.
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Asociatia Culturala ,,REGAL D’ART" isi propune, cu devotament si profesionalism, investind experienta dobandita prin toate proiectele culturale realizate, sa promoveze o serie de evenimente ce nu vor avea alt scop decat acela de a plasa arta pe locul meritoriu.
100 de editii ale revistei Tango - Marea Dragoste si o aniversare plina de iubire. ... Tango, revista femeilor care stiu sa se miste, si-a cucerit publicul de la prima editie, mai 2005, aceea care a avut-o pe Andreea Marin pe coperta, inconjurata de barbati goi, asezati la picioarele ei.
Luni, 14 decembrie 2015, incepand cu ora 17.00, Curtea Veche Publishing si Filarmonica George Enescu va invita la Ateneul Roman pentru a sarbatori sfarsitul de an printr-un eveniment regal.
Ioan Garboni, manager - pentru promovarea creatiei muzicale contemporane, cu precadere romanesti, in programe de stagiune si festivaluri organizate de Filarmonica BANATUL din Timisoara;
Plecand prea devreme din lumea pe care a iubit-o, ea a zdrobit multe inimi, iar pentru multi dintre cei care au cunoscut-o si au apreciat-o, amintirea este la fel de dureroasa.
Pe 17 mai, la nivel international se sarbatoreste Food Revolution Day, mișcarea pornita de bucătarul Jamie Oliver pentru a inspira si educa oamenii in vederea adoptarii unui stil de viata sanatos.
In luna octombrie, KFC si Pizza Hut sustin organizatia World Vision Romania prin cea de-a saptea editie a campaniei "Vreau in clasa a noua". Prin acest proiect de strangere de fonduri sunt sustinuti copiii din mediul rural din Romania, pentru a-si continua studiile la liceu.
La Biblioteca Nationala - mezanin, spatiul BiblioExpo, a avut loc recent vernisajul expozitiei Colectii de arta ale Bibliotecii Judetene George Baritiu din Brasov - prima expozitie in cadrul proiectului BiblioExpo.
Alaturi de prezentatoarea TV si radio, la eveniment au luat cuvantul si Cristina Timofte, Key Account Specialist, Divizia Corporate la Banca de celule stem Biogenis; ... Oana Octavia Spanu, medic primar dermatolog;
google-analytics.com