Cautare

5643 de rezultate pentru "oana fingu alaturi de sotul ei" (3.93 secunde)
Initial, sotul sau s-a simtit ciudat ca unul dintre fiii lui nu seamana deloc cu el, dar ulterior cuplul a fost nevoit sa efectueze si un test de paternitate pentru a inregistra nasterile baieților la postul local de politie, la inceputul anului trecut.
Sotul Dianei Sosoaca este audiat chiar in aceste momente, dupa ce un politist a depus reclamatie impotriva sa pentru ca ar fi fost lovit.
Dumitru Silvestru Sosoaca, sotul senatoarei Diana Sosoaca, a fost audiat luni la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, unde a ajuns pentru ultraj. El este acuzat ca a agresat un politist in urma unui conflict cu o echipa de jurnalisti straini veniti sa-i ia un interviu Dianei Sosoaca.
Sunt de 14 ani impreuna, dar abia acum s-a aflat secretul. In exclusivitate, Irina Lepa ne-a marturisit ce riscuri si-au asumat ea si sotul ei, dar si care este punctul forte al casniciei lor.
Sotul Elenei Udrea - blonda de la Cotroceni - a deschis gura in fata reporterilor. ... Se potrivesc de minune.
Pentru sanatatea familiei ei, o femeie din Brazilia a trecut peste orice regula. Si-a legat sotul cu o funie si l-a dus la dispensar pentru a se asigura ca va fi vaccinat impotriva COVID.
In marea vanzoleala a denunturilor, deconspirarilor si a punerilor la stalpul infamiei l-am auzit pe domnul Tariceanu folosind o sintagma care mi-a adus aminte de pionierul bolsevic Pavlik, cel care si-a denuntat parintii la CEKA (viitorul KGB), cum ca acestia sunt dusmanii statului sovietic.
O romanca si sotul ei american gatesc pentru victimele razboiului din Ucraina. Elena si Dave locuiesc in Romania, insa trec granita ori de cate ori au posibilitatea pentru a le oferi oamenilor din Ucraina mancare, iar copiilor dulciuri, haine si jucarii.
O tanara din Bucuresti, turista la Eforie Nord, a fost atacata si injunghiata chiar de sotul ei, intr-o toaleta publica, dupa ce barbatul ar fi baut doi litri de tuica.
Imparte cu ea o intimitate fabuloasa, de la mail-urile catre amant la chilotii lui babate-su. Nebunia rostogolirii acestui caz de disparitie a unei femei din Brasov ajunge la casele de pariuri cu subiecte ca "se va gasi cadavrul Elodiei?" sau "e vinovat sotul ei de crima?".
Actrita Monica Davidescu este pasionata de teatru, insa are suficient timp si pentru alte lucruri legate de ea, de familie sau de cealalta latura a sa, filmul. ... S-au cunoscut la un spectacol, cand acesta i-a adus un buchet de flori dupa ce, un timp indelungat, a admirat-o profesional.
- Sunt in Romania de 15 ani si am avut ideea de creatie cand am deschis acest magazin in Romania. Fac haine de la 7 ani. Am vrut sa fac ceva special, si in materie de culori, altceva ce nu gaseam in magazine.
La data de 14 septembrie 2010, Serviciul Omoruri a fost sesizat de catre Sectia 9 Politie ca intr-un apartament din sectorul 2, a fost descoperit cadavrul unui barbat, H. N., in varsta de 73 ani.
Alexia Talavutis si sotul ei au trecut prin momente cumplite de sarbatori. Cei doi nu au apucat sa se bucure de Craciun pentru ca au fost implicati intr-un accident rutier in vacanta, in Thailanda.
Cutitul crimelor de la Cernavoda a fost gasit! Echipa de cercetare a Politiei a scotocit mai bine de o saptamana la groapa de gunoi a orasului si a gasit unul dintre cele doua cutite de bucatarie folosite in asasinarea familiei Garoafa. Intre timp insa, Bogdan Mitu, pare de negasit!
Aseara, o tanara si-a injunghiat mortal sotul dupa o disputa in familie. In locuinta acestora, din zona Bucur-Obor din Capitala, unde a fost ucis barbatul, se afla si copilul acestora in varsta de patru ani. Femeia a fost dusa la sectia de politie pentru audieri.
Pe el sa-l asfixiati, pe ea s-o inregistrati cum tipa de durere. O femeie din raionul Edinet a fost retinuta de politie pentru ca intentiona sa comande asasinarea fostului sot si a concubinei acestuia.
Irina Lepa ne-a primit la ea acasa si ne-a oferit un interviu despre casnicia cu sotul, pe care o tine departe de lumina reflectoarelor!
Georgiana Lobont explica ce s-a intamplat intre ea si sotul ei, dar si de unde au aparut zvonurile divortului.
Dana Roba a anutat divortul de sotul ei. In exclusivitate, aflam care sunt gandurile sale si care au fost momentele de cumpana din casnicie.
google-analytics.com