Cautare

5643 de rezultate pentru "oana fingu alaturi de sotul ei" (5.36 secunde)
Joi, 11 mai 2017, la orele 16:00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei, vaavea loc lansarea albumului IUBIRE DULCE, NU PLECA!
Cioiu devine el insusi un spectacol pe un cuvant scris de Sorescu si pe un decor al lui Stoian. Bucuria interpretarii lui ne deschide pleoapa cu un rasarit de stea - Nichita Stanescu.
Totul de dragul fiului sau, Leon. ... Chiar daca intre el si sotia sa Oana a mai ramas doar o relatie de prietenie, Kamara este trup si suflet alaturi de baietelul sau. ... Asezat intr-un ham special pentru copii, pustiul a stat lipit de pieptul tatalui sau.
Vineri, 29 martie, s-a dat startul celei de-a 9-a editii a Concursului - Slabeste SIGUR si NATURAL, concurs aflat in al 6-lea an de desfasurare, sub atenta indrumare a Prof. Antrenor Mihai Dragomir, cel care a creat primul si singurul concept de Fitness Anti-Aging din Romania - Cardio Mix.
De ce aleg unii o cariera din facerea de bine? Ce ii motiveaza sa lupte cu greutatile si sa vada mereu si mereu cat de grea e viata pentru altii? ... Stefan Darabus, director regional pentru Europa Centrala si de Sud al organizatiei Hope and Homes for Children:
The Grand Offices, promotor al conceptului de fine living at work, invita all the netizens la un exercitiu de inspiratie si unicitate.
2, zona Universitate), a avut loc loc, in premiera pentru Romania, lansarea produsului MOROCCAN ESSENCE cu Uleiul Pur si Pretios din Seminte de Cactus - cel mai nou si luxos produs cosmetic din Romania. Restaurantul Bellini este partenerul de lux al celebrului brand.
Din punct de vedere astrologic, prima parte a saptamanii nu va fi marcata de evenimente foarte importante. ... LUNI, 12 NOIEMBRIE 2018 Luna se va afla in zodia Capricorn, alaturi de planeta Transformarii (Pluton) si de planeta Responsabilitatii (Saturn) si va fi in armonie cu Soarele aflat in zodia Scorpion.
Intr-un sondaj realizat recent, Tiriac era cotat drept cel mai admirat om de afaceri, castigand simpatia mai multor romani decat Becali sau Patriciu.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac.
FARCAS) Prezentam in continuare alte cazuri bizare de intalniri cu "umanoizi", asa cum au fost ele inventariate de ufologul american Albert S.
Tulburarile depresive sunt extrem de frecvente, o persoana din 4 putand avea aceasta "conditie" pe parcursul vietii.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Google o omagiaza, luni, pe actrita americana Hedy Lamarr Google aduce un omagiu actritei americane Hedy Lamarr, la 101 ani de la nasterea sa, printr-un Google Doodle special. Motorul de cautare Google o sarbatoreste, luni, 9 noiembrie, pe actrita americana Hedy Lamarr.
Dupa ce a venit in tara, unde a petrecut doua saptamani alaturi de cei doi copii ai sai, Raluca Zenga a plecat in Italia, la Genova, la sotul sau, Walter Zenga, care antreneaza acum in seria A, la echipa Sampdoria.
comedie Durata 82 minute Premiera in Romania 04.03.201 Avandu-l pe Baron Cohen in rolul titular si pe Strong in rolul fratelui sau, realizatorii filmului au putut atrage pe generic mai multi actori si comici de prima mana.
Interpreta de muzica de folclor si mai nou, in ochii spectatorilor, mezzo soprana de succes, Lavinia Goste va sustine doua concerte inedite pe 1 si 8 martie, la Sala Teatrelli, ora 20:00, parte a spectacolului "Love is in the music", organizat de Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al municipiului Bucuresti.
Povestea de iubire dintre Ulise si Penelopa este fascinanta prin modul in care cei doi au stiut sa pastreze dragostea vie de-a lungul anilor. Indragostit de frumoasa Penelopa, Ulise a luat-o de sotie si au avut impreuna un fiu. ... Mama ei era o naiada numita Periboea.
Iuliana Tudor si-a marit zilele trecute familia de fini. A cununat o buna prietena si colega si s-a bucurat ca a putut sa-i fie alaturi in cea mai importanta zi din viata ei. ... Facem echipa buna de multi ani, iar acum legatura noastra e una si mai solida!
Daca acestia au lasat bani din proprie initiativa, deseori si fara stirea mea, i-am folosit pentru a cumpara mancare pentru cadrele medicale, care stateau alaturi de mine in operatii, peste program, spune, printre altele, Profesorul Gheorghe Burnei, intr-un comunicat remis Bugetul.ro.
google-analytics.com