Cautare

62432 de rezultate pentru "numarul angajatilor din primarii conform ordonanetei de urgenta din 30 06 2010" (7.29 secunde)
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri la Slatina, dupa o intalnire cu primarii social-democrati din judetul Olt, ca acestia nu il sustin pe senatorul Ion Toma in eventualitatea in care acesta ar crea o noua constructie politica.
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
Urgenta incepe sa semene pe zi ce trece tot mai mult cu un serviciu modern dintr-un spital european. Lucrarile de renovare incepute acum doua luni la Spitalul din Craiova cu bani de la consiliul judetean se apropie de final.
Desi vacanta parlamentara trebuia sa inceapa in prima zi din iulie, senatorii si deputatii sunt nevoiti sa mai ramana la lucru cateva zile pentru a dezbate si aproba mai multe ordonante de urgenta emise de Guvern.
Conducerea Prefecturii si a Consiliului Judetean Gorj, precum si reprezentantii Primariilor Novaci si Baia de Fier cauta solutii pentru a infiinta in zona montana Ranca un centru de interventie in caz de urgenta.
Zilnic, SMURD efectueaza, in medie, 1.000 de interventii, cu 280 de echipaje de prim ajutor, 30 de terapie intensiva, 8 de terapie intensiva pentru nou-nascuti, 8-9 elicoptere (Autoare:
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Jumatate din primarii din Gorj au facut rost de fonduri pentru propriile buzunare.
Oricum, despre banii europeni sustin ca au invatat primarii doljeni recent scoliti de CRFCAPL Craiova in Grecia. ... Primarii doljeni Nicolae Dragoi, din Dabuleni, Constantin Vasile, din Bucovat, Dumitru Dinca, din Dragotesti, si Ion Dinu, din Maglavit, sustin ca in Grecia au tinut-o numai in cursuri si seminarii.
Ce a mai ramas din presa tiparita. Ne pregatim de inmormantare? Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
 Prea sarace pentru a suporta o cheltuiala in plus, bugetele comunelor doljene sunt si asa sustinute cu bani de catre Consiliul Judetean Dolj.
"Urgenta", locul unde nu te plictisesti niciodata. ... Mircea Beuran a lansat volumul "Asistenta urgentelor chirurgicale din Bucuresti" In urma cu un an si jumatate, profesorul doctor Mircea Beuran lansa un volum consacrat modului de organizare a sistemului de urgenta din Bucuresti, in anii 1940.
Miscarea de Rezistenta: ... Magda Marincovici) Medicul Sivia Nica este sefa Unitatii de Primiri Urgenta (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB). ... 15 octombrie) este ziua domniei sale de nastere si ii dorim tot binele din lume.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Igas anunta pe fata ca guvernul da bani pentru primariile PDL (Autor:Bogdan Tiberiu Iacob) Premierul Emil Boc i-a cerut ieri ministrului Administratiei, Traian Igas, sa pregateasca o hotarare de guvern prin care primariile si administratiile locale cu "probleme" de functionare si datorii sa fie sprijinite de Executiv de la bugetul de stat pentru continuarea activitatii.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Dupa o vara plictisitoare in opozitie, PSD incepe toamna cu amenintari catre primarii care s-au saturat de doctrina social-democrata si au parasit partidul inainte de 10 august, data intrarii in vigoare a Legii nr.
Ceea ce ar fi trebuit sa fie o intalnire de lucru intre reprezentantii Institutiei Prefectului si primarii din judetul Constanta s-a transformat in scena unui scandal in toata regula.
Desi un act normativ da dreptul autoritatilor locale sa se imprumute la o dobanda modica de la stat pentru a putea achita datoriile pe care le au catre firme, pana acum, nici o primarie din Dolj nu a luat bani cu imprumut de la Ministerul Finantelor.
Deputatul Horatiu Buzatu, presedintele PLD Dolj, a acuzat ieri PNL si PSD ca încearca pe orice cai vicierea rezultatului referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, care va avea loc pe 19 mai.Principala modalitate de a modifica rezultatul referendumului din 19 mai este, spune deputatul Horatiu Buzatu, reducerea cu orice pret a numarului de cetateni care voteaza, iar un prim pas în acest sens a fost facut deja de parlamentari prin alegerea unei zile de sâmbata pentru desfasurarea referendumului, când, de obicei, oamenii de la tara sunt la munca, pe câmp.
google-analytics.com