Cautare

4988 de rezultate pentru "numar de telefon hotel muncel" (3.20 secunde)
sapte zile intr-un hotel de patru stele in Grecia costa numai 400 de euro, iar un sejur in Tenerife ajunge la 300 de euro. Acestea sunt oferte greu de refuzat de catre cei care aleg sa plece in concediu toamna.
Potrivit unui ordin al Ministerului Transportului, Constructiilor si Turismului, angajatorii din domeniul structurilor de cazare vor fi nevoiti sa aiba numai angajati specializati.
Daca anul trecut craiovenii nu erau incantati de ideea achizitionarii unui teren in zonele turistice, pe care sa-si construiasca o casa de vacanta, se pare ca in timp acestia si-au schimbat parerea. Numarul craiovenilor interesati sa aiba propria casa de vacanta este in crestere.
Daca nu v-ati gandit inca unde veti petrece Ziua Indragostitilor, agentiile de turism vin cu cateva pachete promotionale atat in tara, cat si in strainatate. ... Astfel, in perioada 12-16 februarie, la complexul Eden din Predeal veti plati pentru doua nopti de cazare, intr-o camera dubla, 343 de lei.
Ucraina continua sa dea cu tifla Romaniei in chestiunea Insulei Serpilor si isi vede nestingherita de treaba.
Practic, prin afilierea la The Leading Hotels of the World, hotelul Rex va intra intr-o asa numita "alianta de marketing" cu alte 430 de hoteluri de cinci stele din intreaga lume, si va beneficia de acelasi sistem de rezervari cu acestea, de cataloage comune si de un sistem de marketing unitar.
In perioada 6 - 8 iunie 2007, la "Palatul Congreselor Futuroscope" din Poitiers, Franta, Asociatia Futurallia organizeaza un forum international pentru intreprinderile mici si mijlocii in vederea promovarii parteneriatelor si aliantelor de afaceri. La manifestare se asteapta prezenta unor firme din peste 40 de tari, de pe 4 continente.
Pentru a le asigura turistilor ce le calca pragul un sejur cat mai confortabil, hotelierii de pe litoralul constantean le pun la dispozitie dotari dintre cele mai diverse: televizoare, frigidere si chiar si aparate de aer conditionat in camere, dar si un meniu cat mai bogat.
Un sejur de sase nopti costa 109 lei, la un hotel de o stea, 139 lei, la un hotel de doua stele si 169 lei, la unul de trei stele.
Romsilva a realizat, datorita sistemului de rezervare on-line a cabanelor, circa 100.000 de euro in doar trei saptamani, pana in prezent fiind incheiate contracte cu 28 de agentii de turism, pentru 60 de cabane din cele 205 administrate, sustine director Cristian Apostol."De la 1 mai, cand a devenit functional sistemul de rezervare on-line, incasarile din silvoturism au ajuns la circa 100.000 de euro, fata de 250.000 de euro realizate anul trecut doar din silvoturism.
SC Infratirea SA a finalizat, in cursul acestui an, o investitie in "Linii de realizare a armaturilor si diverse confectii metalice bazate pe Tehnologia Rollforming".
Cu toate ca piata imobiliara a fost puternic afectata de criza financiara, inregistrand astfel o scadere semnificativa a numarului de tranzactii cu terenuri si locuinte, la Navodari loturile de la malul marii se vand ca painea calda. Cel putin asa ne-au demostrat pe data de 15 mai a.
Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, reprezentata prin presedintele Cristian Haiduc, a anuntat, ieri, ca s-a hotarat ca numarul de locuri pentru programul START, pe fiecare locatie, respectiv Constanta, Cluj, Iasi, Bucuresti sa se suplimenteze de la 25 la 28.
Fratii Negoita vor transforma 250 de camere din hotelul cu capacitatea de aproape 1.500 de camere, Grand Rin din Bucuresti, in spatii de birouri, decizia fiind luata pe fondul scaderii gradului de ocupare al hotelului, cauzata de criza economica.
Cetateanul Isarescu este un mic om de afaceri, are probleme cand merge sa-si plateasca taxele si isi face griji in privinta pensiei. In rolul de "simplu cetatean", guvernatorul BNR are experiente traumatizante, potrivit cotidianului "Gandul".
"Hanul care nu exista, restaurare de milioane de euro", cu supratitlul: ... Municipalitatea si Ministerul Culturii dau milioane de euro pentru refacerea Hanului Hagi Tudorachi". ... 'Amplul proiect de restaurare a Hanului Gabroveni, derulat de Primaria Municipiului Bucuresti si de Ministerul Culturii, are la baza o eroare:
Joi, 11 Noiembrie 2010, incepand cu ora 9.30, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti (sala Regina Maria), are loc deschiderea celei de-a cincea editii a intalnirii anuale a constructorilor, dezvoltatorilor si brokerilor imobiliari cu autoritatile si mass-media - "Romania Construct Forum 2010".
Guvernul si NOUA SALA POLIVALENTA de 60 milioane de euro:
Hotel de lux, dintr-o ruina din centrul Capitalei Lituanienii de la Europa Group, dezvoltatorul hotelului de patru stele Royale din zona Unirii din Bucuresti, au finalizat proiectul de 12 mil. euro la sase ani de la achizitia cladirii istorice situate langa Hanul lui Manuc.
De curand a fost deschis cel de-al 21-lea magazin Sophia, din strada Pache Protopopescu nr. ... La evenimentul de deschidere au participat numerosi jurnalisti din presa de specialitate, bloggeri de home&deco si lifestyle, dar si alti colaboratori si prieteni de-ai brandului.
google-analytics.com