Cautare

4988 de rezultate pentru "numar de telefon hotel muncel" (4.24 secunde)
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Managementul cantaretei britanice Bonnie Tyler, care va sustine un concert sambata, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti, a cerut organizatorilor sa-i asigure vedetei conditii excelente in timpul vizitei in Romania - limuzina, garda de corp, hotel de cinci stele si mancare sanatoasa.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie. "La acest eveniment am fost dusi de nas toti expozantii!
Cele doua praline din trupa Like Chocolate meritau cateva zile de relaxare dupa numeroasele concerte pe care le-au sustiunt in perioada sarbatorilor.
Ii place mult Londra si locuieste acolo de aproape 9 ani de zile, insa are foarte multe deplasari imprevizibile in strainatate. ... Asa s-a intamplat si zilele trecute cand actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal a fost nevoita sa plece de urgenta in Franta, la Paris.
Pe Catalin (46 de ani) si pe Bogdan (33 de ani) ii leaga o prietenie veche, insa filmarile pentru noul sezon al emisiunii "Burlacul", care va debuta joi, la Antena 1, i-a transformat, peste noapte, in dusmani.
O limuzina de lux, bucatar propriu, hotel de cinci stele si vinuri frantuzesti. ... Concertul artistului va avea loc pe 4 august de la ora 20.00 si parte din turneul de promovare al noului sau album - "Fire It Up".
Angela Similea a venit in camera de hotel a lui Victor Surdu, pe vremea cand inca era maritata cu fostul sot: "Mi-a adus supa de la mama ei" (Autor:
Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au despartit dupa 5 ani de relatie Mihaela Radulescu a fost invitata, la inceputul acestei saptamani, la emisiunea lui Teo de la Kanal D, acolo unde a acceptat sa vorbeasca deschis despre viata ei.
Ramona Badescu implineste azi 45 de ani. Gazda emisiunii "Duminica in familie" de la TVR1 a inceput petrecerea de aseara, alaturi de familia ei si de invitatii sai, la Premier Palace Hotel&SPA.
Palatul Parlamentului este legat de principalele institutii ale statului prin 20 de kilometri de catacombe. Aceste secrete ale Palatul Parlamentului si ale Bucurestiului au fost dezvaluite pentru Libertatea de colonelul in rezerva Nicolae Kovacs.
Vineri, 22 august, la Hard Rock Cafe, legenda britanica Nazareth vine sa racoareasca spiritele intr-o capitala arsa de soare, pregatindu-se pentru un alt concert cu sala plina.
Recent, la Phoenicia Grand Hotel a avut loc lansarea colectiei Haute Couture, semnata Victoria Sava. Aceasta este un designer roman de origine basarabeana.
Scapa de cravata si de stresul de peste zi, uita de ontalniri si deadline-uri si accepta invitatia la jazz de calitate. Ofera-ti un concediu muzical cu artisti de talie internayionala sositi pentru prima dat la tine in oras.
Premiul Nobel pentru Literatura, 1976 Eroul romanului Traieste-ti clipa, o capodopera a literaturii americane, Tommy Wilhelm, realizeaza ca tot ce a facut in viata a ajuns la un punct in care se dezintegreaza si acest lucru il umple de disperare.
A treia parte a istoriilor Hotel Transilvania” il urmareste pe Dracula intr-o calatorie pe o nava de croaziera, alaturi de familie si prieteni, ocazie cu care se indragosteste de cea mai nepotrivita persoana din cate ar fi putut intalni.
Surse ramase anonime afirma ca implicarea romanilor in furtul tablourilor de mare valoare din Muzeul Kunsthal din Rotterdam este o inscenare pusa la cale de servicii. ... sa ofere argumente convingatoare pentru opinia publica fata de refuzul acceptarii Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen.
O noua lectie de turism de la bulgari.
google-analytics.com