Cautare

4988 de rezultate pentru "numar de telefon hotel muncel" (4.72 secunde)
Actiunea liderilor locali ai PPCD - filiala Constanta de a minimaliza efectele tranzactiilor economico-financiare desfasurate de Liviu Scarlat, presedintele PPCD Constanta, ar putea fi catalogata drept o sinucidere politica pentru un partid care este destul de slab reprezentat pe scena politica romaneasca.
Operatiunea Mincemeat a fost o inscenare celebra in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care i-a pacalit pe germani in privinta invaziei din Sicilia.
El s-a nascut in 1934, intr-un sat din Bucovina de Nord, care pe atunci era in Romania, dar azi e in Ucraina.
FARCAS) In 16 decembrie 2017, un articol din The New York Times, scris de Helene Cooper, Ralph Blumenthal si Leslie Kean, dadea in vileag faptul ca Pentagonul a finantat, intre 2008 si 2012, cu 22 milioane de dolari, un proiect ultra-secret privind fenomenul OZN.
in istorie Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau, O ISTORIE A CALARASIULUI IN IMAGINI FOTOGRAFICE DE IERI SI DE AZI. Episodul de azi este un excelent documentar dedicat de aceasta data celor 190 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi.
De la 1 ianuarie 2007 romanii vor deveni mai europeni. Este, poate, si unul dintre motivele luate in calcul de politicienii constanteni care au preferat sa ramana acasa la cumpana dintre ani.
PRM va sesiza Parchetul General pentru anchetarea penala a deputatului Daniela Buruiana, acuzand-o de escrocarea Parlamentului Romaniei si a Parlamentului European cu peste 100.000 de euro. Fostii colegi de partid ai deputatului solicita declansarea unei anchete parlamentare privind "fraudele sistematice" ale acesteia.
Sefia Aeroportului Mihail Kogalniceanu urmeaza sa fie preluata potrivit surselor noastre de pilotul Cristian Pavalasc o adevarata "figura" in bransa in conditiile in care a scapat cu viata din doua incidente cu MIG-uri.
Atat bulevardele, cat si strazile din Constanta, au suportat diverse modificari de-a lungul timpului. ... Cu toate ca publicitatea stradala aduce un ban in plus la bugetul local, conducerea Biroului de Iluminat Public se declara nemultumita de situatia in care se prezinta stalpii ce sustin panourile de advertising.
Anuntul facut cu jumatate de gura de catre Guvern, pe 1 iulie a. ... , potrivit caruia hotelul Zefir din Mangalia, apartinand Serviciului de Paza si Protectie, va fi scos la vanzare, intrucat e in pragul falimentului, vine sa dezvaluie o noua afacere extrem de interesanta marca Liviu Scarlat (foto).
Mult asteptata lansarea a lui Sorin Oprescu are loc azi, la ora 16,00, la hotelul de patru stele Caro, pe bd.
Mai multi lideri locali ai PSD, printre care Marian Oprisan, Radu Mazare, Constantin Nita ori Nicusor Constantinescu, alaturi de reprezentanti de la centru ai partidului, Ecaterina Andronescu, Valeriu Zgonea si Marian Vanghelie, s-au reunit marti seara la un hotel din Capitala, la intalnire fiind prezent si presedintele PSD, Victor Ponta.
fara diurne, fara cazare la hotel (parlamentarii pot si vor sta in chirie), fara decontarea nelimitata a benzinei pentru autovehiculele de serviciu.
Cladirea de pe cheiul Dambovitei mai are de asteptat pana sa se transforme in altceva decat o constructie parasita.
Astfel, la 25 august va fi lansat programul special „O saptamana la mare“, derulat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) impreuna cu Autoritatea Nationala pentru Turism.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in Spania In perioada 22 august- 6 septembrie, la sediul din str.
Operatorii din turism au inceput deja sa-si promoveze ofertele de Paste chiar daca pana la sfintele sarbatori mai sunt cateva saptamani bune.
"Colosul" care detine numai putin de 44 de hoteluri si vile pe litoralul sudic al Romaniei va scoate la licitatie, in aceasta prima faza, cea mai mare parte a activelor care urmeaza sa fie instrainate de T.H.R.
La World Trade Center Plaza - Hotel Sofitel, a avut loc, in perioada 26-28 mai, cea de a cincia editie a Festivalului Inghetatei si Ciocolatei, o adevarata campanie publicitara a producatorilor autohtoni, dar si a importatorilor si distribuitorilor de inghetata, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, prafuri de inghetata si ingrediente, cofetarii, vesela speciala de inghetata si ciocolata.
Litoralul romA¢nesc nu este chiar atA¢t de lipsit de valoare cum le place unora sa spuna, poate din snobism sau poate chiar la comanda.
google-analytics.com