Cautare

2123 de rezultate pentru "nr telefon jud mures" (3.82 secunde)
VICTOR de 52 de ani din jud. ... Dumitru de 44 de ani din jud. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... Cand a ajuns in dreptul trecerii pentru pietoni situata in dreptul imobilului cu nr.31, a surprins si accidentat grav pe C.
RUDOLF, de 35 de ani din jud. Ilfov, N.FLORIN, de 26 de ani din Bucuresti, S.GRIGORE de 54 de ani din jud.
si al Serviciului Criminalistic din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, au efectuat 8 perchezitii domiciliare la adrese din Bucuresti si jud. ... Ion de 47 de ani, din jud.
La data de 14.06.2010, in jurul orei 12:00, a observat o femeie de 35 de ani, din jud. ... La data de 30.08.2010, in jurul orei 22:15, a observat o femeie de 26 de ani, din jud.
Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. ... ALEXANDRU de 37 de ani din jud. ... ILEANA de 49 de ani din jud.
DAVID de 44 de ani din jud.
Presedintele Partidului National Liberal, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat la finalul sedintei Biroului Permanent Central al PNL ca ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, se va retrage din functia de presedinte al Organizatiei PNL Mures imediat ce problemele existente la nivelul filialei liberale se vor rezolva.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Arad, Buzau, Ilfov, Mures, Valcea. ... Arad, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Braila, Buzau, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Bucuresti.
Dinu Socotar, presedintele PD Mures, va sustine motiunea populara ce va fi prezentata la Conventia Nationala a PD de Emil Boc.
De curand, la Targu Mures functioneaza cinci magazine PROFI, odata cu inaugurarea unei noi unitati. ... Romulus Guga nr. 1, acest al 11-lea PROFI din judetul Mures functioneaza in format standard, cu o suprafata totala de 520 mp si o sala de vanzari de 350 mp.
In judetul Mures, relatiile dintre PNL si PD raman suspendate pana cand CNC al Aliantei D.A. va lua o decizie in privinta solicitarii PNL Mures de a fi dispuse masuri fata de filiala PD.
Kincses Elod, fostul presedinte al UDMR Mures, i-a recomandat ieri lui Markó Béla sa faca publice si rapoartele pe care le-a facut inainte de 1989 despre intalnirile cu scriitorii maghiari.
Grupul PRM a facut aceasta solicitare celor doua comisii, avand in vedere declaratiile publice facute de senatorul Markó Béla la Miercurea Ciuc, Targu Mures, Sfantu Gheorghe si Lutita, prin care acesta cere "organizarea si participarea etnicilor maghiari la actiuni vizand obtinerea autonomiei teritoriale a ¥inutului Secuiesc", se mai arata in cele doua scrisori.
Deputatul PRM Mures Adrian Moisoiu a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca va considera corect referendumul pentru autonomia Tinutului Secuiesc initiat de Consiliul National Secuiesc doar cand vor fi chestionati asupra subiectului si romanii din zona.
Fostul presedinte al PNTCD Mures Eugen Crisan, care a fost suspendat si apoi exclus din partid, a trecut la PLD. ... Crisan a indeplinit, in timpul Conventiei Democrate, functia de viceprimar la Targu Mures si a candidat in 2004 pentru fotoliul de primar al municipiului din partea aceleiasi formatiuni.
Liderul PCM a spus ca negocierile de la Targu Mures au dovedit ca UDMR nu este dispusa sa accepte propunerea PCM in privinta unei coalitii electorale intre cele doua formatiuni, iar ca urmare PCM face un compromis si accepta, in principiu, oferta UDMR legata de formarea unei coalitii interne in vederea colaborarii in perspectiva alegerilor parlamentare.
Cantaretul Victor Socaciu, unul din candidatii inscrisi luni de PSD Mures, la Biroul Electoral Judetean, s-a declarat, la iesirea de la BEJ, nerabdator sa inceapa campanie electorala si a spus ca "le va canta in struna alegatorilor", dar fara chitara.
Corneliu Grosu, senator PSD de Mures, a anuntat vineri ca demisioneaza din PSD, pentru a se alatura grupului parlamentarilor independenti condus de deputatul-general Gabriel Oprea, demis din PSD in anul 2009.
In 1996 a fost condamnat de Tribunalul Mures la 1 an si opt luni de inchisoare cu suspendare, iar Curtea de Apel Targu Mures la doi ani si sase luni cu executare.
google-analytics.com