Ziarul financiar informeaza: Studentii de la ASE, clienti ai Orange, isi pot afla notele prin SMS

Orange Romania, cel mai mare operator local de telefonie mobilă, a incheiat un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) prin care ofera studentilor posibilitatea de a afla notele obtinute la examene prin SMS, imediat dupa ce au fost afisate pe pagina personala.
"Pentru a afla aceste informatii, ei trebuie sa se inscrie in comunitatea ASE prin trimiterea numarului matricol prin SMS la numarul 273 de pe cartela Orange PrePay sau de pe abonamentul Orange, taxat cu tarif normal. Numarul matricol este individual si poate fi gasit usor pe legitimatia de student sau pe pagina personala de pe site-ul ASE", potrivit oficialilor Orange. Studentii mai pot primi gratuit informatii despre modificarile de orar, precum si despre noutatile din facultatea lor.
ASE este una dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant superior de pe piata locala, care are in prezent peste 26.000 de studenti. "Acesta este un proiect pilot pe care ne dorim sa il extindem in timp si in celelalte universitati din Romania", a declarat Florin Popa, sales & distribution director al Orange Romania, cel mai mare jucator de pe piata locala de telefonie mobila.