Cautare

15719 de rezultate pentru "noi" (7.96 secunde)
Nevoia de locuinte noi la nivelul Capitalei este estimata la 135.000 de unitati, cu mult peste gradul de absorbtie al orasului", arata studiul companiei REAS, citat de www.newz.ro.
Nevoia de locuinte noi la nivelul Capitalei este estimata la 135.000 de unitati, cu mult peste gradul de absorbtie al orasului", arata studiul companiei REAS, citat de www.newz.ro.
Sa luam si noi la fel ca politistii, profesorii si alte categorii de functionari publici. Uitati-va si dumneavoastra, profesorii au 120 de zile concediu pe an, noi numai 25 de zile.
In vreme de criza, cand nici romanului, nici europeanului nu-i mai da mana sa-si risipeasca banii pe lucruri noi, care, ce-i drept, in timp tot vechi vor deveni, magazinele cu obiecte la mana a doua s-au inmultit ca melcii dupa ploaie. ... Supravietuim si noi, ca toata lumea".
Lac de agement, artere noi si linii de tramvai Proiectul de prelungire a liniei de metrou Parc Bazilescu-Lac Straulesti a fost introdus de Primaria Capitalei in dezbatere publica.
Ziua de 1 decembrei 1918 trebuie sa fie importanta pentru noi nu pentru ca ea revine anual in actualitate ci pentru ca ea ascunde in insasi esenta ei valori perene, precum unitatea si solidaritatea, valori care au permis acestui popor sa dainuiasca negura istoriei.
Sfant, Sfant, Sfant esti Dumnezeul nostru, pentru Nascatoarea de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi. ... Numai asa vom avea raspuns bun la judecata finala, caci prin implinirea voii divine, Hristos ia chip in noi. Concluzia acestei pilde este ca Hristos, trebuie sa Se regaseasca in fiecare dintre noi in orice moment.
Sfant, Sfant, Sfant esti Dumnezeul nostru, pentru Nascatoarea de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi". ... Numai asa vom avea raspuns bun la judecata finala, caci prin implinirea voii divine, Hristos ia chip in noi. Concluzia acestei pilde este ca Hristos, trebuie sa Se regaseasca in fiecare dintre noi in orice moment.
Asa cum mi-a spus un client de-al meu, intr-un ecou al unui discurs fabulos al lui JK Rowling, exact pe tema crizelor care devin noi inceputuri: ... Ne revoltam de nedreptatile care par sa se intample dincolo de controlul nostru, judecam, ne polarizam in noi si ei.
Iar noi, cei care ne aflam in masinile ce rulau pe sosea, eram sau paream, atat de indiferenti..m-am simtit neputiincioasa, vazand cum incet, incet, de mai bine de 20 de ani, padurile noastre dispar iar noi suntem nepasatori.
Vestea buna vine in toamna cand explodati de buna dispozitie, iar cei din jur simt asta ca un impuls pentru noi aventuri. ... La inceputul lunii martie va ies in cale noi provocari si va legati de promisiuni chiar de la prima intalnire.
Ceea ce reprezinta o mare necunoscuta pentru noi sunt pasii urmatori, pasii prin care inca nu am trecut. ... Cu cat ar putea fi mai avansata, fata de noi, o civilizatie de pe planeta X?
Eastrolog.ro subliniaza ca eclipsele faciliteaza transformari si schimbari importante pe care multi dintre noi le planifica de multa vreme. ... Am putea fi martorii formarii unor noi aliante sau grupuri de interese in plan politic si social - de exemplu, nu este exclus sa apara un partid nou.
Este vorba despre o prognoza sau, daca se doreste altfel spus, sunt niste linii pe care noi ni le propunem de urmarit de-a lungul celor zece ani cat este ea valabila, pentru cat a fost ea emisa, mai exact pentru perioada 2011-2020.
Am mai scris noi despre cazul lui si a inca 40 de cetateni din noul oras al judetului, nu stiu ce punere in posesie ilegala. Respectivii ne-au mai scris inca o scrisoare, in care ne puneau niste intrebari pe care sa le punem noi primarului din Bucecea.
Noi vrem sa intram in Europa! ... Numai la noi se poate ca abia dupa doua saptamani de la inceputul prapadului adus de ape in Banat, primul-ministru sa binevoiasca sa vada la fata locului noua mare cu care ne-a blestemat natura.
Feciorii in casa ai domnului presedinte ne acuza de populism pe noi, cei care am adus unele critici felului in care s-a operat. Cica noi am fi zis ca Traian Basescu ar fi trebuit sa ramana in tara.
Insa, dintre toate problemele care le vad europenii ca le-am aduce cu noi in Uniune, una a fost susotita doar, de teama de a nu fi acuzati de discriminare:
In conditiile in care vezi foarte bine ce se intampla in fiecare zi, principala cauza a accidentelor in Romania, cel putin in primele cinci luni, este viteza excesiva, iata ca noi mergem pe relaxari in Legislatia Rutiera.
DIP nu vrea pe usa din dos Pana sa fluiere Iliescu primul offsaid, sigur este ca in PSD colcaie noi nemultumiri.
google-analytics.com