Cautare

341 de rezultate pentru "nicu bujoaica" (4.11 secunde)
Nicu Alifantis si Sofia Vicoveanca regia: Andrei si Andreea Grosu "Un text contemporan care vorbeste despre conflictul dintre generatii. Intalnim trei tipologii de personaje care aparent nu au nimic in comun in afara de spatiul in care se intalnesc.
Nu stia nimeni pana nu au aparut intr-un cotidian declaratii ale unor fosti actionari prin metoda MEBO, care afirma ca au fost amenintati ca poate le calca vreo masina copiii sau au de-a face cu Nicu Gheara daca nu vand oamenilor lui Radu Berceanu", a declarat Vasilescu.
Paul Dobrescu, medic, Dumitru Iacob, tehnician agronom, Aurel Minciuna, secretarul UTC din comuna, Mircea Dulceata, el insusi mester de case, Nicu Andreias, factor postal, si atatia altii, toti tineri, cu familii, cu copii care vor creste, vor invata, vor deprinde meserii si, multi dintre ei, se vor intoarce pentru a lucra in casele parintesti, case care in aceste zile prind contur in comuna Radovanu.
Cum arata Gara CFR din port ne spune Marin Giurca, cel care a trait acele vremuri(textul este luat dupa o postare a lui Nicu Tiripan):
Costin Radu Ganescu - 36 de ani, presedintele Asociatiei Bolnavilor de Talasemie, pasionat de pescuit Dumitru Razvan Valeanu - 23 de ani, pasionat de calculatoare Claudiu Nicu - 41 de ani, pasionat de calculatoare Petre Marian Zamfir - 39 de ani, pasionat de pescuit Doru Stanciu - 36 de ani, economist, pasionat de masini Dumitru Valeanu:
De asemenea, pe parcursul serii, Nicu Mata, solist de muzica populara originar din Republica Moldova, a interpretat piese specifice zonei din care provine, iar Radu Nechifor impreuna cu Magic Band au oferit publicului momente de virtuozitate artistica la nai.
Intrebat daca va accepta sa colaboreze chiar si la nivel local cu PD, asa cum a lasat sa se inteleaga democratul Mircea Nicu Toader, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Geoana a negat categoric.
Toti si-au tras tricolor pe mana dupa aia ca in loc de hau hau cu nea Nicu au zis ca au devenit revolutionari si acum au carnete de revolutionari, a subliniat el.
- Telefoanele de amenintare date la TVR privind intentia de aruncare in aer a unor tuburi cu azot si hidrogen de la garajul din Bucurestii Noi, al fostului CC al PCR, in cazul in care Nicu Ceausescu nu era eliberat imediat.
Aici, langa cladirea fostului Hotel Arcadia, din Libraria de carte a lui Nea Nicu Rogozea, un pic-up Supraphon, cu difuzorul deasupra usii, ii desfata pe plimbaretii de pe Corso cu melodiile lui Constantin Draghici, Aida Moga sau Luigi Ionescu.
Totolici Genica, Zaharia Bolea, Banila Gelu, Constantinescu Gabi, Artimof Daniela, Enache Sorin, Ciumacencu Nicu'or, Gelu Paizan, Eduard Chevorkian. Apa-Canal AGA:
Potrivit secretarului de stat din MAI, Mircea Nicu Toader, nota este necesara pentru clarificarea contradictiilor legislative care apar in lege.
Primarul comunei, Iulian Florea, a anuntat ca va depune si o plangere penala impotriva secretarului institutiei, care a inregistrat documentele depuse in numele consilierilor Traian Stan si Nicu Dicu.
Pana acum, in cursa s-au inscris Daciana Sarbu, Claudiu Manda si Nicu Banicioiu, toti deputati proveniti din randul TSD. (A.N.)
Printre numele aflate pe lista potentialilor candidati se mai afla si deputatii Cristian Radulescu, Radu Dragus (Botosani) si Vasile Nistor, senatorii Nicolae Neagu, Dorel Jurcan, Mircea Nicu Toader, Dan Carlan (Iasi).
Sanda Babov si Ilie Murarita, la Regia Autonoma Apa, Constantin Baduca, la RAADPFL, si Dumitru Parvulescu, la Termoficare, noutatea fiind Nicu Neagoe, pentru Regia Autonoma de Transport.
In acest sens presedintele PD Galati, secretarul de stat Mircea Nicu Toader, a prezentat, simbata, situatia rezultata in urma depunerii de catre primari a declaratiilor de apartenenta politica.
Printre candidatii la aceste functii ii regasim pe Vasile Bran (Brasov), Costica Canacheu (deputat), Dan Carlan (senator), Anca Constantinescu (deputat), Dorin Florea (primarului municipiului Targu Mures), Valentin Iliescu (deputat), Dorel Jurcan (senator), Mircea Man (deputat), Dumitru Moinescu (Constanta), Maria Petre (senator), Mircea Nicu Toader (secretar de stat MAI), Elena Gabriela Udrea (fost consilier prezidential), Darius Valcov (primarul orasului Slatina).
Mircea Nicu Toader (Galati, secretar de stat in MAI); Marius Rogin (Neamt, deputat); Dorin Florea (primarul orasului Tg. Mures); Dan Carlan (Iasi, senator);
Secretarii de stat reprezentanti ai Partidului Democrat eliberati din functie prin decizia premierului Tariceanu sunt Matei Dumitru (Ministerul Educatiei si Cercetarii), Vasile Nistor (Departamentul pentru Dialog Social), Pe-trisor Morar (Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului), Cosmin Mihai Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale), Mircea Nicu Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Ioan Ion (Ministerul Apararii), Daniela Nicoleta Andreescu (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Maria Muga (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Catalin-Ionel Danila (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei) si Ioan Andreica (Ministerul Transportu-rilor, Constructiilor si Turismului).
google-analytics.com