Cautare

73 de rezultate pentru "cosmote" (3.16 secunde)
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Grupul Cosmote, operatorul mobil cu cea mai extinsa prezenta din sud estul Europei, aniverseaza 10 ani de la lansarea operatiunilor comerciale, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.
In prezent, Cosmote este singurul operator de telefonie mobila care ofera acoperire completa in regiunea Deltei. La nivel national, acoperirea retelei Cosmote atinge in prezent 97% din populatie si 85% din teritoriu, ca urmare a planului agresiv de extindere desfasurat pentru a oferi romanilor servicii de calitate.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote România si-a redus cu 40% pierderile operationale, în primele noua luni, fata de perioada similara a anului trecut, la 27,4 de milioane de euro, iar compania estimeaza ca va trece pe profit operational anul viitor si pe câstig net în 2009, informeaza un comunicat al companiei.
Compania de telefonie mobila Cosmote a raportat, in primele noua luni ale anului, un profit operational inainte de taxe, dobanzi, depreciere si amortizari (EBITDA) de 10,6 milioane euro, comparativ cu o pierdere de 27,4 milioane euro inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut.
Bogdan Lobont, Razvan Lucescu si Dan Petrescu, trei dintre simbolurile fotbalului romanesc, au intrat in echipa Cosmote si joaca in cel mai nou spot dedicat Cartelei Cosmote, dand "glas pasiunii pentru fotbal" pe toata durata Campionatului European.
Grupul Cosmote a lansat, vineri, iPhone 3G in Grecia, prin Cosmote Grecia si in Bulgaria prin Globul, au anuntat oficiali ai grupului. ... Grupul Cosmote este prezent si in Romania, din 2005, prin Cosmote Romania.
Cosmote a semnat, marti, un acord pentru achizitia Telemobil, operatorul retelei Zapp, care detine o licenta 3G, tranzactia presupunand plata a 61 de milioane de euro pentru actiuni si preluarea de catre compania elena a unor datorii si alte obligatii financiare in valoare de 146 de milioane euro.
In cursul zilei de ieri, la Atena a fost semnat contractul intre Germanos SA si Cosmote. Astfel, Cosmote a preluat 42 % din actiunile Germanos, la pretul de 19 Euro pe actiune, cu conditia obtinerii aferente de la autoritatile de reglementare relevante.
Cosmote lanseaza serviciul MMS impreuna cu aplicatia complementara Album MMS, care ofera clientilor posibilitatea de a pastra, trimite si primi mesajele multimedia prin internet. Lansarea acestui serviciu face parte din strategia companiei de diversificare a portofoliului de servicii cu valoare adaugata pentru clientii cosmote.
Tarife reduse, competitie acerba Concurenta pe piata telefoniei mobile a a devenit din ce in ce mai acerba, dupa ce recent s-a relansat pe piata un nou operator, CosmOTE Romania, fost CosmoRom. ... Serviciul CosmOTE este disponibil pentru 80% din populatie si acopera 55% din teritoriul tarii.
In urma unei investitii de peste 2 milioane de euro, operatorul de telefonie mobila Cosmote a finalizat relocarea si extinderea activitatilor principale de relatii cu clientii intr-o cladire amplasata in Iride Business Park, se precizeaza intr-un comunicat de presa.
Cu toate ca a aparut pe piata în decembrie 2005, reteaua Cosmote este tot mai folosita de români. ... "Craiova este în Top 3 orase ca numar de utilizatori Cosmote.
Cosmote Romania va reduce cu pana la 50% tarifele actuale de roaming pentru GPRS (date), pentru 15 dintre cele 30 de retele partenere din Europa, se arata intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
Participantii straini la Summitul NATO din Bucuresti, care au utilizat reteaua Cosmote pentru a comunica in roaming pe durata sederii lor in Romania, au contribuit la cresterea traficului de voce, GPRS si SMS, pe acest segment, in perioada 2 - 4 aprilie a.c., se arata intr-un comunicat de presa al acestui operator de telefonie mobila.
Cosmote Romania va implementa standardul NRTRDE (Near Real Time Roaming Data Exchange), destinat reducerii fraudelor de roaming, prin adoptarea solutiei informatice Comptel Roaming Management Solution, dezvoltata de compania suedeza Comptel, se precizeaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote a anuntat ca, incepand din data de 30 august a.c., toti utilizatorii sai vor beneficia de tarife reduse in roaming pentru serviciile de voce, in destinatiile din Uniunea Europeana.
Compania de telefonie mobila Cosmote anunta ca va continua si anul acesta seria de intalniri cu studentii printr-un eveniment organizat in orasul Constanta.
Cosmote Romania si BRD - Groupe Societe Generale au incheiat un parteneriat care permite utilizatorilor Cosmote achitarea facturilor de telefonie la oricare dintre cele 1.100 de ATM-uri detinute de BRD la nivel national, se precizeaza intr-un comunicat al cunoscutului operator de telefonie mobila.
La licitatie a mai participat si Cosmote, compania greceasca nereusind sa obtina un punctaj care sa-l surclaseze pe cel obtinut de firmele mentionate.
google-analytics.com