Teatrul Muzical "Nae Leonard" a gazduit ieri festivitatile de premiere a 150 de familii de galateni care au implinit 50 de ani de casatorie, maestrul de ceremonii fiind primarul Dumitru Nicolae.

Dupa ce a tinut un scurt discurs, in care a mentionat importanta familiei in societate si le-a urat cuplurilor prezente o viata cit mai lunga impreuna, edilul sef al urbei a inminat fiecareia dintre familii cite o diploma, un buchet de flori si un plic cu 500 de lei.

Cei prezenti in sala au fost emotionati de faptul ca municipalitatea i-a recompensat pentru faptul ca au implinit 50 de ani de casatorie, pe obrajii multora dintre ei curgind lacrimi. "Este un gest frumos ca cineva se gindeste si la noi si ne rasplateste pentru faptul ca eu si sotia mea am rezistat 50 de ani impreuna", ne-a spus glumind Valerica Mihalcea, in virsta de 73 de ani.

Potrivit hotaririi Consiliului Local adoptate anul trecut fiecare familie care implineste 50 de ani de casnicie primeste din partea municipalitatii un buchet de flori, o diploma si un premiu in valoare de 500 de lei. Pina in prezent 1.700 de familii au fost recompensate de primarul Dumitru Nicolae pentru faptul ca au implinit 50 de ani de casatorie.