Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, sustine ca nimeni nu va mai pleca din PC, in afara de deputatii Nicolae Popa si Pantelimon Manta, si ca demisia celor doi nu repre-zinta o problema care sa fie discutata in sedinta Biroului politic al partidului.
"Sunt doar doua plecari din PC, ale deputatilor Nicolae Popa si Pantelimon Manta, nu exista alte demisii din filiale. Nu va mai pleca nimeni. Nu este o problema ce tine de Biroul Politic", a explicat Ciuca. Potrivit acestuia, daca motivul demisiilor celor doi deputati ar fi fost excluderea lui Codrin Stefanescu si Mircea Chelaru din partid, atunci acestia ar fi exprimat un punct de vedere in interiorul PC in acest sens. "Motivul demisiilor lui Pantelimon Manta si a lui Nicolae Popa nu poate fi excluderea lui Codrin Stefanescu si Mircea Chelaru, pentru ca acestia nu au exprimat un punct de vedere in partid. Cei doi deputati nu au discutat cu nimeni in partid, nu cunoastem motivul demisiilor lor", a adaugat Ciuca.
El a mai spus ca este posibil ca Popa si Manta sa fi demisionat din motive personale. PC isi exprima parerea de rau pentru plecarea celor doi deputati, pe de o parte, pentru ca partidul le-a intins o mana de ajutor acestora intr-un moment delicat al carierei lor politice, iar, pe de alta parte, ca a colaborat foarte bine cu ei, a adaugat Ciuca. (D.P.)