Cautare

536 de rezultate pentru "nelu barsan transporturi" (3.77 secunde)
De asemenea, Pitax este firma care se regaseste si in alte facturi depistate si la alte transporturi venite din Ungaria si Bulgaria, transporturi de mii de tone.
Semnatarii acestui proiect sunt transportatori membri ai Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) si Asociatiei Romane pentru Transporturi Rutiere Internationale (ARTRI).
Politistii de frontiera constanteni si comisarii Garzii Financiare Constanta au confiscat la sfarsitul lunii trecute peste 400 tone de cereale si 30 tone de fier, descoperite in cadrul unor actiuni de verificare a legalitatii unor transporturi de marfuri in regim intracomunitar din Bulgaria spre Romania.
Oamenii de afaceri de origine araba controleaza domenii ample de activitate, cum ar fi transporturi, târguri si spatii de depozitare, constructii si imobiliare, restaurante, piata valutara, jocuri de noroc.
Incepand cu 1 aprilie salariile din domeniul ramurii transporturi vor creste cu 15%, in urma finalizarii negocierilor Contractului Colectiv de Munca (CCM) intre reprezentantii sindicatelor si patronatelor din acest domeniu.
"Domnul ministru Orban a spus ca patronatele ar trebui sa organizeze mai bine si sa se implice mai mult in negocierea clauzelor CCM la nivel de ramura Transporturi" a declarat Stefan Frunza, liderul sindicatului Farul.
In aceasta privinta s-a stabilit ca transporturile maritime sunt transporturi internationale chiar daca ele se fac intracomunitar (intre doua porturi din cadrul UE). Prin urmare, aceste transporturi maritime, fiind considerate a fi internationale sunt scutite de TVA.
  Retributia în transporturi aeriene, 3.214 lei Alt motiv pentru care craiovenii nu fac compromisuri este si acela ca majoritatea sunt multumiti cu banii pe care-i primesc, chiar daca, spun ei, întotdeauna e nevoie de mai mult.
Romtrans este o societate de transporturi de marfuri privatizata in 1994, cu sediul in Bucuresti, detinuta integral de salariati. ... Romtrans este o societate de transporturi de marfuri privatizata in 1994, cu sediul in Bucuretti, detinuta integral de salariati.
Potrivit lui Enache Busu, directorul Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta, valorile cele mai mari ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat in activitatile de transporturi aeriene (3.
Standardele de cost (...) se adreseaza operatorilor economici, pentru elaborarea ofertelor in vederea contractarii investitiilor din domeniul infrastructurii in transporturi si ordonatorului de credite pentru fundamentarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivelor de investitii si a necesarului de fonduri publice pentru finantarea programelor de investitii in conditii de eficienta economica", se arata in document.
Presedintele Departamentului de Transporturi si Infrastructura PSD, senatorul Marius Sorin Bota, a afirmat ca trebuie elaborata o strategie de dezvoltare pe termen lung pentru a rezolva problemele cu care se confrunta CFR, care se fie agreata de toate partidele politice.
400 milioane euro cheltuite in 2011 Desi este evident ca de la sosirea sa la Ministerul Transporturilor s-au inregistrat progrese, chiar si minime (potrivit Finantelor, fondurile UE cheltuite au crescut in cele sase luni scurse de la instalarea lui Boagiu la Transporturi cu 50%, fata de toti banii atrasi pana in septembrie 2010), Boagiu nu a ezitat sa umfle putin sumele raportate, cheltuite de Transporturi.
Investitia se ridica, potrivit directorului Directiei Transporturi din cadrul Primariei Capitalei, Ion Dedu, la 15 milioane de euro, iar lucrarile vor dura 18 luni si vor fi executate de firmele Euroconstruct si Astaldi.
invatamant, protectie sociala, agricultura, transporturi, dar si cele "impuse, prin secretarii de stat", in domeniul sanatatii sau mediului. ... motivele reale care au condus la "disponibilizarile haotice" din diferitele sectoare bugetare - administratie, interne, invatamant, sanatate, transporturi etc.;
Studiile arata ca, daca s-ar realiza acest proiect, si circulatia ar fi dirijata pe inele, in detrimentul radialelor, nu ar mai exista ambuteiaje mari in Capitala", a declarat pentru B365.ro Ion Dedu, director in Directia Transporturi din Cadrul Primariei Capitalei.
intr-un comunicat al Asociatiei Romane pentru Transporturi Rutiere Internationale (ARTRI). ... au provocat mari pagube in transporturi. De ce ne-au luat-o bulgarii inainte la infrastructură?
Drumul judetean Sacele - Campina 4 Realizarea autostrazii Comarnic - Brasov Cu putin timp inainte de a afla daca autostrada Comarnic-Brasov se va construi sau nu, sefii de la Transporturi vin cu noi idei pentru ca drumul spre munte sa nu mai reprezinte weekend de weekend un cosmar pentru soferi.
Am convenit impreuna cu colegii mei de la Comisia pentru transporturi si energie din Senat sa lucram pe legislatie.
Am convenit impreuna cu colegii mei de la Comisia pentru transporturi si energie din Senat sa lucram pe legislatie.
google-analytics.com