Cautare

536 de rezultate pentru "nelu barsan transporturi" (3.87 secunde)
In calitate de presedinte al Comisiei pentru transporturi si energie, nu pot decat sa ma bucur ca acest document va fi terminat. ... Considerand ca Strategia energetica a Romaniei este prioritatea Ministerului, reafirm inca odata sprijinul Comisiei pentru transporturi si energie pentru elaborarea cat mai urgenta a documentului.
Patronatele din transporturi anunta un protest de amploare in Capitala pe 10 decembrie si sustin ca vor fi mii de masini. ... Operatorii de transport din domeniul Taximetriei cer un audit la Directia de transporturi din Primaria Muncipiului Bucuresti.
Doi barbati au fost impuscati la Constanta de politistii de la Transporturi Feroviare. ... Politistii de la Transporturi feroviare spun ca astfel de furturi din vagoanele CFR sunt din ce in ce mai dese si ca nu este prima data cand au fost nevoiti sa traga dupa hoti.
O buna parte dintre botosaneni stiau chiar si povestile cu chiaburi, grupul scolar de transporturi, intilnirea cu Iliescu, povestite pe indelete de Contac.
Comisarul european pentru Transporturi se afla intr-o vizita de doua zile in Romania. Adiva Valean a participat inclusiv la o conferinta privind viitorul Europei.
Soldatii ucraineni vor fi instruiti de americani, iar noile armamente ar trebui sa fie un raspuns pe masura obiectivelor urmarite de Putin in Ucraina. Cinci transporturi cu echipament militar american au sosit in Ucraina.
Directia de Transporturi din cadrul Primariei Capitalei a realizat, miercuri, o prima prezentare a proiectului de reorganizare a circulatiei din Bucuresti in cadrul Comisiei de Urbanism.
Romania nu a accesat banii europeni pentru sectorul Transporturi, a declarat fostul comisar european, Corina Cretu, in direct la Euronews.
nici macar nu se trecuse la vot si primele doua bancuri - evident proaspat compuse - circulau deja printre supusii lui nea Nelu.
Oamenii simpli au stat la coada pentru a-l felicita pe “Nea Nelu“, pentru a-l pupa si a-i strange mana, iar liderii marcanti ai PSD, partidul sau de suflet, s-au intrecut sa-i ureze toate cele bune presedintelui de atunci.
Cercetarile ulterioare au scos in relief faptul ca motorina a fost valorificata sau folosita in interes propriu de administratorul societatii, Nelu Iuruc.
Din delegatia care l-a insotit au facut parte chestorul principal de politie Sandu Florin, secretar de stat in cadrul MAI, chestorul de politie Nelu Pop, inspector general in cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera.
Acelasi document adoptat in martie 2005 prevedea si ca membrii Biroului Permanent, liderii si viceliderii de grupuri parlamentare sa poata face deplasari atat in Bucuresti, cat si in afara Capitalei, in cadrul cotei lunare alocate, inclusiv in zilele nelu-cratoare, “din dispozitia celor pe care ii deservesc“.
Daca legam brusca decizie a lui Talpes de intrunirea Consiliului National PSD de maine, este posibil ori ca revolta lui sa fie intr-adevar un semnal ori sa reprezinte o incercare nu atat de a ridica rozele in sprijinul lui nea Nelu, cat de a pune niste piuneze pe scaunul lui Geoana.
doi senatori - Ioan Talpes si Neculai Apostol, si doi deputati - Mihai Malaimare si Traian Dobre. Din PSD si-a mai dat demisia ieri si consilierul judetean din Timis Nelu Balas.
Astfel au procedat Gheorghe Tanase, Amza Nelu si Maria Bandi. In cursa au mai ramas alaturi de Mircea Stoian Constantin Moraru si Anisoara Costea, dar numai pentru ca „sa nu candideze singur”, dupa cum a subliniat Constantin Moraru.
Unii imi spun Nelu, altii Ionica, altii Sefule, altii Dom'profesor. Nu vad altceva in apelativul maestru, caruia Arghezi, ostil apelativului, ii zicea echivalent cu Mestere.
• In cadrul evenimentului, sculptorul Ioan Ladea si pictorii Mihai Carstea, Dan Munteanu, Nelu Predoi, Trifan Sorin Ienulescu si Razvan Paul Mihaescu isi vor prezenta lucrarile inspirate de poetul national, in incercarea de a omagia opera acestuia si de a aduce in fata publicului dialogul intercultural cu multiplele lui posibilitati, atat literare, cat si plastice.
De asemenea, in data de 7 ianuarie sarbatoresc si cei pe care ii cheama Jan (4700), Jean (3500), Nelu (peste 20.000), Jana (peste 5.000), Nela (peste 11.000) si Onuta (134).
Lista va fi completata de Sunai Asan, unul din antreprenorii de succes ai Mangaliei, care va beneficia si de voturile deloc de neglijat ale comunitatii turco-tatare, actualul consilier Sorin Cucoranu (antreprenor in constructii), Sorin Andrei (care activeaza in turism) si Nelu Ungureanu (adjunct al Politiei Comunitare).
google-analytics.com