Cautare

91 de rezultate pentru "na ional tv" (3.09 secunde)
radacina de papadie - este utilizata in mod tradițional pentru a ajuta la obtinerea unei secretii biliare normale, pentru eliberarea tractului pancreatic si pentru protejarea celulelor hepatice.
Institutul Național de Boli Cardiovasculare Prof. ... Practic, majoritatea factorilor de risc cardiovascular se pot ameliora prin masuri simple, dar sustinute”, afirma d-na dr.
Interpretarea rezultatelor s-a realizat prin compararea scorurilor obtinute in urma evaluarii simptomatologiei prin completarea unui chestionar recunoscut interna?ional ca instrument de investigare a calita?ii vie?ii femeilor aflate la menopauza â€" MENQOL (The Menopause specific Quality of Life).
Actuala campanie CSR vine in continuarea campaniei PROFI te premiaza!” in urma careia sute de mii de elevi se bucura deja de cele 5381 de calculatoare performante, software educațional, 226 de videoproiectoare si accesorii IT pe care PROFI le-a donat in perioada 2011-2013 catorva sute de scoli pentru a da o sansa in plus elevilor de azi pe piata globalizata a muncii, de maine.
In divizia hypermarket, cresterea salariala de care vor beneficia 95% dintre angajații de baza din magazine s-a realizat prin semnarea unui act adițional, cu sase luni inainte de expirarea termenilor prezentului contract colectiv de munca.
Radu Restivan, maratonist, Mihaela Costin, consilier nutrițional, s Diana Vasiliu, terapeut acreditat in metoda Allen Carr's Easyway. Peste 180 de angajati s-au inscris in program, dornici sa faca o schimbare in bine in viata lor.
Are simpatii fasciste Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al Partidului Național Liberal pentru Primaria Generala a Bucurestiului starneste reactii din zona ONG-urilor.
Parteneri institutionali - Primaria Constanta, CFR Calatori, Muzeul de Arta Constanta, Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti. Parteneri educationali - Universitatea Nationala de Arta Bucuresti - UNARTE, Universitatea Ovidius, Universitatea de Arte si Design Timisoara.
un milion de romani sunt sau au fost in trecut diagnosticati cu cancer si un conațional din 5 este sau are pe cineva apropiat suferind de aceasta boala.
Producatori cu produse naturale si produse traditonale, mesteri vestiti, artizani si colectionari de antichitati, tineri artisti si bucatari priceputi, cu totii va asteapta de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului Național al Taranului Roman, cu lucruri mestesugite si bucate fel de fel.
este un proiect cultural si educațional, de promovare a identitatii nationale si de incurajare a dialogului intercultural.
in timp ce in 2012, aproximativ 147.000 romani prezentau semne ale bolii, in 2014 numarul acestora ajunsese la 173.138, conform unei anchete a Institutului Național de Statistica.
Cu prilejul implinirii unui secol si jumatate de la nasterea lui Grigore Antipa, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta lansarea unui logo aniversar, care va insoti pe parcursul anului 2017 toate activitatile patronate de institutie, in semn de omagiu adus fondatorului sau.
Premiat la concursuri internaționale Produsul romanesc Electronic Doctor de regenerare electromagnetica a ț tesutului la nivel celular realizat de medicul roman Bogdan Vladila a primit medalia de aur la categoria Igiena si Cosmetica, precum si alte doua premii speciale - cel oferit de Federatia Franceza de Inventatori si premiul special al categoriei Sanatate si Medicina, la Concursul Internațional Eureka.
Sunt si copii care sufera de boli ajunse intr-un stadiu cronic ce implica un program medical solicitant, continuu, efort ce aduce cu el un intreg spectru emoțional deficitar, ingreunat de mediul social care adesea le asociaza stigmatul de caz special, spune Dr.
Muzeul pune la dispozitia scolilor un pachet promoțional de vizitare, care include in pretul de 10 lei vizitarea expunerii permanente a Muzeului precum si a expozitiei temporare Venin - frumuseți de neatins.
www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului Național de Istorie Naturala Grigore Antipa: www.facebook.com/muzeulantipa.
Premierul italian, Giuseppe Conte, a decretat starea de urgenta la nivel regional si doliu național in Italia, dupa prabusirea autostrazii la periferia orasului Genova.
Bucurestenii si nu numai sunt asteptati la Targul Național al Mierii, locul perfect pentru a se indulci cu minunatele produse ale stupului, miere, polen, propolis, laptisor de matca, suplimente nutritive si cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogatia naturii, dar si din harnicia albinelor si apicultorilor.
In zilele de 15 si 16 decembrie 2018, Muzeul Național de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe copii la un weekend de citit povesti langa bradul impodobit si semineul aprins.
google-analytics.com