Cautare

91 de rezultate pentru "na ional tv" (2.59 secunde)
36% dintre profesori si directori sustin ca au urmat cursuri de utilizare a instrumentelor digitale in procesul educațional. Cel mai frecvent, elevii folosesc platforma Invatare si testare online pentru Matematica (83%), Limba si literatura romana (75%) si Limbi straine (51%).
A murit Iurie Darie Iurie Darie a murit la varsta de 83 de ani dupa o grea suferinta, a spus Alexandru Darie pentru REALITATEA TV. ... Potrivit medicilor, actorul a suferit o complicatie postoperatorie, acumuland in continuare lichid la creier, scrie Mediafax, citata de Realitatea TV.
Printre ansamblurile artistice invitate s-au numarat Academia de Talente Contrapunct, Grupul Vocal Romanasul de la Palatul Național al Copiilor, trupele The Air Sofas si The Dreamcatchers de la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza, Ansamblul Doina de la Casa de Cultura a Studenților, Ansamblul Craisorii Pietrei Craiului din Zarnesti, Corala Appassionato a Universitatii Valahia” din Targoviste si Baletul Operei Comice pentru Copii.
In prezent, pictura in ulei Peisaj din Balcic este expusa la Muzeul Național de Arta al Romaniei din Bucuresti.
Tranzactia este amintita de Doina Lemny, doctor in istoria artei, muzeograf-cercetator la Muzeul Național de Arta Moderna, Centrul Pompidou din Paris, intr-un interviu acordat AGERPRES:
La 19 martie 2001, cu ocazia implinirii varstei de 70 de ani, presedintele Ion Iliescu l-a decorat cu Ordinul Național Steaua Romaniei, in grad de cavaler, subliniind contributia lui Besoiu la dezvoltarea artei teatrale romanesti, prin prestigioasa si remarcabila sa activitate de actor, director de teatru si pedagog.
Ruland pe 75 de ecrane din toata tara, productia a inregistrat 31.310 spectatori si incasari de 702.342 lei, devenind astfel lider detasat in box office-ul național chiar din week-end-ul de lansare.
Centrul Internațional de Cercetare si Educație in Tehnologii Inovativ Creative CINETic, Universitatea Naționala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L.
Cel mai creativ, surprinzator si neconvențional raspuns inscris in campanie impreuna cu seria biletului la film va castiga marele premiu:
The Woman isi va atinge potențialul maxim prin implicarea reala in societate la nivel national si de ce nu, internațional, deoarece avem toate parghiile necesare sa facem acest pas, declara Madalina Hodorog, organizator The Woman.
Mirese, nase, soacre mari/mici, domnisoare de onoare si chiar nuntase cu stil, aveți privilegiul de a va achiziționa rochia mult visata la un preț redus, in cadrul Primului Outlet Național dedicat rochiilor pentru nunta.
Pe scena Teatrului Național s-au cantat manele, iar cațiva actori s-au ridicat de pe scaune si au iesit din sala!
La vernisaj au participat multi calaraseni, printre ei aflandu-se si Vasile Iliuta, presedintele CJ Calarasi, George Iacob, prefectul judetului,Ioan Damian, fost deputat, arbitru internațional olimpic de box si multi altii.
Tot pictorul național Grigorescu semneaza si Casa Padurarului, care provine din prestigioasa colectie de pictura romaneasca a doctorului Iosif Dona si care a apartinut lui Alceu Urechia, fiul istoricului si politicianului Vasile Alexandrescu Urechia.
Specialistii apreciaza ca datorita continutului acestora, descriptiv de viata personala, iar nu documentare pentru procesul de creație al artistului, scrisorile nu sunt, conform reglementarilor, clasabile in categoriile patrimoniul național cultural, ceea ce nu inseamna ca nu ar fi atragatoare pentru public, drept exponate de muzeu, incurajand institutiile muzeale sa participe la achiziționarea acestora.
KINOdiseea Altfel este un eveniment organizat de Asociatia Culturala Metropolis, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, Cinema Muzeul Taranului si Bad Unicorn.
A jucat in opera Pagliacci - Paiate de Ruggiero Leoncavallo, care a avut premiera nationala in cadrul Festivalul Internațional Hariclea Darclee, sub Inaltul Patronaj UNESCO, la inițiativa marii soprane, Ambasador UNESCO, Mariana Nicolesco.
DUPA CE NE-AM CERTAT este adaptarea cinematografica best-seller-ului scris de Anna Todd, After We Collided, si este continuarea romanului sau best-seller After, care a devenit un eveniment internațional dupa ce a inceput ca fan-ficțiune pe platforma Wattpad.
Megan Maxwell este una dintre cele mai populare scriitoare din Spania â€" cu peste 2 milioane de exemplare vandute in Spania si peste 1 milion de carti vandute in afara Spaniei â€" si castigatoare a numeroase premii, printre care Premiul InternaÈ›ional Pentru Romane de Dragoste (2010) si Premiul Pentru Cel Mai Bun Roman Erotic, de la Novela Romantica, castigat chiar pentru seria de fata.
Pentru fiecare izvod s-a selectat cu grija oul potrivit, iar desenul a fost realizat cu ceara de albine topita cu ajutorul unui condei (chisita) tradițional.
google-analytics.com