Cautare

91 de rezultate pentru "na ional tv" (3.16 secunde)
Cristian Rosu este elev in clasa a XII-a la Colegiul Nat;ional Emanuil Gojdu din Oradea si olimpic la fizica si astronomie.
CENTERS FOR YOUNG PEOPLE - START YOU" - FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 Axa prioritara 2 Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii Domeniul major de interventie 2.1 "Tranzitia de la scoala la viata activa" Membrii prezidiului:
Proiectul face parte din categoria celor finanţate din Fondul Social European, in cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POS DRU) si urmareste imbunatatirea serviciilor de formare ale ANOFM prin aducerea acestora la standardele Uniunii Europene.
Forumul Național pentru Turismul Responsabil iși stabilește drept obiectiv general promovarea acestui concept in mediile promotorilor in turism, dar si a implicatiilor intelegerii principiilor acestei abordari pentru societatea romaneasca.
Cum este B-Max Autovehiculul care va fi produs la Craiova pe scara larga in a doua jumatate a anului este compact si multifuncțional.
Cuza, zona Teatrului Național: doua camere video fixe si o camera video mobila, montate pe stalpul de iluminat existent;
Expozitia va dura patru zile, de joi pana duminica, si va fi deschisa intre orele 10.00 si 18.00 intr-un pavilion expozițional de 2000 mp in Piata Constitutiei.  Evenimentul, ce se va deschide pe 24 martie, reuneste 116 expozanti, care ofera peste 15.000 de locuinte, in ‎298 de ansambluri rezidentiale, majoritatea in Bucuresti.  Reducerile de pret, valabile exclusiv in perioada targului, variaza intre 1.000 si 60.000 de euro, ofertele speciale pentru cumparatorii din acest week-end incluzand case complet mobilate, bucatarii care valoreaza zeci de mii de euro si locuri de parcare.
(Rafaela Nebreda, Imoteca) Targul Imobiliar Național tIMOn isi va deschide portile joi, 20 octombrie 2016, in pavilionul expozitional din Piața Constitutiei, cu 2.100 mp suprafata de expunere indoor si cele mai bune oferte exclusive ale anului.
Spre deosebire de modul de incalzire convențional care utilizeaza energie electrica, gaz sau combustibil solid pentru a genera caldura, pompa de caldura geotermica utilizeaza cu mult mai putina energie, deoarece aceasta doar face un transfer de caldura deja existent in so.
Peste 4,5 hectare de pavilioane din complexul expozițional Fiera Milano-Rho vor fi transformate intr-o mega-sera in care padurile urbane si pajistile curcubeu, spectacolele de flower-fashion si de robotica avansata, amenajarile care promoveaza green-living-ul si noile propuneri de proiecte vor intampina vizitatorii din intreaga lume.
Nu pot sa cred ca nu mai e...", a adaugat Molai, citata de "The Independent". Primul episod al reality-show-ului a fost difuzat sambata seara pe postul național de televiziune.
Romania, prima victorie, in etapa finala a Campionatului European de rugby in 7 Echipa Romaniei a invins Italia cu scorul de 21-14 (7-7), sambata, intr-un meci din etapa finala a Campionatului European de Rugby in 7, care este gazduita de Stadionul Național ‘‘Arcul de Triumf‘‘ din Bucuresti.
Membrii echipei au fost selectionati cu ocazia Campionatului Național de Fotbal CATENA RACING TEAM 2015, editia I, desfasurat la Busteni la inceputul lunii mai.
Federatia Romana de Atletism va organiza la OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, Campionatul Național de Semimaraton, Seniori, Tineret si Juniori, masculin si feminin.
Recomandat de experienta si activitatea vasta in structurile educaționale si organizatorice la nivel național cat si international, a fost numit inin 2007 de IFBB (Federațtia Intrenationala de Body Building si Fitness) Imagine si Promotorul Fitness-ului in Romania si in secolul 21.
Toate competitiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate si inscrise in calendarul internațional al AIMS (Asociația Internationalaa a Maratoanelor si Semimaratoanelor) si IAAF.
de 7,8 ori nivelului fluxului operaţional de lichidităţi al Astral Telecom, calculat fără
impresionismul muzical, caracterizat prin desprinderea artei moderne de academismul tradițional. Debussy este considerat cel mai important compozitor de pian, de dupa Frederic Chopin.
Snowden a facut apel pentru o reforma politica in acest domeniu, spunand ca cei care afirma ca nu au nimic de ascuns renunta mult prea usor la dreptul constituțional privind confidentialitatea datelor personale, deresponsabilizand astfel guvernul de explicatiile necesare unei astfel de intruziuni.
Scheletul se pastreaza la Muzeul Național din Addis Abeba, Etiopia, dar vizitatorilor li se prezinta o replica din plastic, intrucat oasele au nevoie de condiții speciale de conservare.
google-analytics.com