Cautare

91 de rezultate pentru "na ional tv" (3.70 secunde)
Impactul emoțional este puternic atunci cand vedem cum viețuitoarele isi cauta disperate locul, alungate de acțiunile barbare ale omului.
Marian Burlacu, vicepresedinte Sindicatul Național al Agenților de Poliție: Razvan Ciobanu a murit intr-o situație critica.
Programul conține 4 saptamani de regim alimentar cu 3 mese pe zi si 5 antrenamente pentru acasa, incalzire si stretching la un preț promoțional de 53 ron.
economia naţională şi romanii trăiesc din consumul unor procente, al unor ponderi şi nu al unor valori şi bunuri materiale concrete.
pregătirile pentru Convenţia Naţională a Partidului Democrat ridică semnul de intrebare dacă
In schimb vom avea parte de promisinui a căror mărime e direct proporţională
Sistemul de învăţămant din Romania a ajuns cu certitudine cenuşăreasa bugetului naţional, iar pe trupul său au răsărit fără ... naţia să
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi, Inspectoratul General al Poliţiei Romane, Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Casa Naţională
de lucru pe scena Teatrului „Fani Tardini”, cu prilejul aniversării prin muncă a celei de-a XVII-a ediţii a Festivalului Naţional de Comedie din Galaţi.
In ultimele sale isprăvi, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, celebra ANAF, a pus sechestru pe Gara de Nord în contul datoriilor Companiei CFR.
direct proporţional cu funcţia pe care o deţine in politică sau administraţie cel ce apelează
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Udemeristii au cerut ca banii pentru realizarea unor astfel de pagini pe Internet sa fie cuprinsi la capitolul cheltuieli de intretinere si gospodarire, alaturi de sumele necesare incalzirii, apei, canalizarii, salubritatii, telefonului, abonamentului radio si tv, conexiunii Internet, toate necesare functionarii cabinetelor parlamentare din teritoriu.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com