Cautare

203 de rezultate pentru "mutu" (3.79 secunde)
Rapid s-a impus cu 3-1 in derby-ul cu Petrolul, la finalul caruia Adrian Mutu (43 de ani) a facut un anunt important.
La conferinta de presa premergatoare partidei cu FC Voluntari, Adi Mutu a fost intrebat despre "revederea" cu suporterii de la U Craiova 1948.
Adrian Mutu a vorbit despre tranferul lui Ervin Ongenda, fostul jucator de la FC Botosani.
Adi Mutu l-a remarcat pe decarul Rapidului in urma meciului, dar a punctat ca echipa mai are mult de munca pana sa ajunga la nivelul dorit.
Eduard Stancioiu (41 de ani) a renuntat la postul de antrenor secund la Rapid, desi facea parte din staff-ul lui Adrian Mutu (43 de ani), dupa ce suporterii giulesteni au acuzat trecutul stelist al fostului goalkeeper.
Adrian Mutu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca nu il impresioneaza seria de victorii pe care a inregistrat-o de cand a fost numit pe banca Rapidului si ca echipa sa trebuie sa fie atenta in meciul cu Chindia.
Adrian Mutu a recunoscut ca egalul este rezultatul corect si ca are asteptari mari pentru restul sezonului regulat, dupa ce echipa se va intari in perioada de transferuri din iarna.
Dupa meciul din Giulesti, Adrian Mutu a fost intrebat in legatura cu acest zvon, iar "Briliantul" a raspuns fara sa stea pe ganduri.
Adrian Mutu Arbitru: George Gaman (Craiova) / A1: Ferencz Tunyogi (Zalau) / A2: Ciprian Dansa (Satu Mare) / Arbitru VAR: Claudiu Marcu (Constanta) / Arbitru AVAR:
Victor Piturca a numit un nou capitan la echipa nationala, dupa retragerea lui Cristian Chivu si absenta indelungata a lui Adrian Mutu.
Fotbalistii echipei nationale a Romaniei au ramas indignati de modul in care maghiarii au pregatit terenul de pe "Ferenc Puskas". Adrian Mutu a incercat in zadar sa dribleze prin balti: dupa antrenament, orezaria s-a transformat in ogor arat!
Avem de toate, apa, sapun, este mai bine asa", a afirmat Ion Mutu, iesind de la unul dintre dusuri. In prezent, 28 de persoane stau in corturi, iar peste 190 locuiesc in modulele primite de la guvern.
Printre cei 66 se regaasesc, de asemenea, alte personalitaati din lumea sportului precum Nadia Comaaneci, Gicaa Hagi, Raazvan Lucescu, Adrian Mutu, vedete de televiziune precum Andreea Esca, Mihaela Raadulescu, Florin Caalinescu, jurnalistii analisti Ion Cristoiu, Robert Turcescu, Emil Hurezeanu, Cristian Tudor Popescu, Silviu Brucan.
De altfel, dambovitenii au avut sansa de a se desprinde pe tabela, dar sutul aceluiasi Oana, de la vreo 30 m, i-a dat degetele peste cap portarului Daniel Mutu, insa mingea a cazut in fata portii si a fost retinuta pana la urma de portar.
In urma propunerilor facute de partidele parlamentare si potrivit votului dat de senatori, din comisia de validare fac parte Traian Igas, Gabriel Mutu, Constantin Dumitru, Florin Andrei Mircea, Ioan Ruset si Iulian Urban de la PDL, Ioan Chelaru, Dan Coman Sova, Marian Valer si Adrian Tutuian si Toni Grebla din partea PSD, Ioan Ghise, Mario Oprea si Liviu Pasca de la PNL si Cseke Attila Zoltan din partea UDMR.
Calin Potor ales din partea PDL, actual membru in grupul PNL, Catalin Chereches ales din partea PSD+PC, actual deputat Independent, Claudiu Taga ales din partea PNL, actual deputat Independent si senatorii Gabriel Mutu, PDL, devenit independent, Iulian Badescu, care a migrat de la PDL la PSD si Georgica Severin, PDL, devenit independent), desi calendaristic pana la urmatoarea campanie electorala ar mai fi timp.
Senatorul Gabriel Mutu a sustinut o declaratie politica intitulata 'La vie en rose'. Mi-am intitulat declaratia politica de astazi "La vie en rose", pentru ca pare-se asa se vede viata in Romania prin lentila celor care si-au asumat sa ne conduca.
Senatorul Gabriel MUTU a sutinut o declaratie politica intitulata: INTEMPERII POLITICE, USL REZISTA Faptul ca actuala guvernare este cea mai putin performanta din ultimii 20 de ani nu este altceva decat un truism.
Gabriel Mutu (PSD) - 17%; Rares Manescu (PNL) - 14%. Cercetarea sociologica privind batalia pentru primariile de sector se pare ca a intentionat in principal sa reliefeze care este perceptia electoratului vis-a-vis de primarii in functie.
Finalul sesiunii parlamentare trecute, a fost marcat de legea privind comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare. Știm ca principalul argument al Puterii a fost necesitatea unei economii la bugetul de stat de aproximativ 20 milioane de euro.
google-analytics.com