Cautare

203 de rezultate pentru "mutu" (3.52 secunde)
Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichita, a oferit ultimele detalii cu privire la cursa pentru postul de selectioner.
Am avut ocazia, urmarind nunta lui Mutu, sa constat, din nou, calitatea „noii clase“. Doamne pline de diamante, care nu stiau sa foloseasca in mod civilizat veceul.
Dinu Pescariu a fost prins de paparazzi Mediaflux in compania Alexandrei Dinu, fosta sotie a lui Adrian Mutu. Dinu Pescariu era casatorit de 15 ani cu Letitia Pescariu si au impreuna trei copii.
Sa i-o spuna lui Mutu (locul cinci in topul celor mai buni sportivi) ca 17 milioane de romani, adica mai toti care au mai ramas in tara, au raspuns la sondajul "Zece pentru Romania".
In schimb, copiii nostri stiu cate tatuaje are Mutu sau ce masina are Gigi. Baietii viseaza sa ajunga fotbalisti sau oieri cu bani, fetele - fotomodele sau Monica Gabor.
Sa i-o spui lui mutu'! Logica ne spune ca aici sunt amestecati agenti ai serviciilor speciale care au colaborat strans in anii ‘90 cu Hayssam in afaceri si alte istorii.
Dar, indiferent de ce fac sau zic Piturca, Mutu sau Chivu, Romania trebuie sa demonstreze si astazi ca stie cum sa joace o partida pentru care are o mina buna, iar miza de pe masa e mai mare ca niciodata.
In exclusivitate pentru Orange Sport, mijlocasul celor de la Rapid, Antonio Sefer a vorbit despre recuperarea sa,in urma accidentarii din meciul cu FC Botosani,despre primul sau gol in tricoul giulestenilor,relatia cu Adrian Mutu,dar si despre alte subiecte legate de viitorul sau.
Sa i-o spuneti lui Mutu; dupa exemplul lui am citit cartea lui Dostoievski, "Idiotul", dar inca nu m-am identificat cu eroul principal.
Managerul General al FCSB, Mihai Stoica, a fost surprins de ultimile rezultate ale giulestenilor si a fost de parere ca echipa lui Adrian Mutu a inceput sa depinda de forma atacantului de 19 ani.
Mircea Iustian nu mi s-a parut nici o secunda a fi un om fioros sau cu alura de dictator. Dar, vorba aia: "mutu..." - si stiti continuarea. Ca i se potriveste sau nu vorba asta, nu stiu.
Ionita II - Sefer, Dugandzic, Mata; Rezerve: Draghia - Ignat, Al. Iacob, A. Ciobanu, Crepulja, Panoiu, Papeau, V. Costache, Fl. Stefan; Antrenor: Adrian Mutu
Poate vom afla si diferentele dintre sumele de transfer declarate in tara si cele anuntate in tarile unde Mutu, Marius Niculae si alti jucatori romani isi castiga existenta ca fotbalisti...
I-au trebuit doi ani de munca asidua lui Mutu sa scape de tara scandalului drogurilor din Anglia, Lobont trebuie sa faca minuni intre buturi ca lumea sa uite ca fumeaza ca o locomotiva, Chivu trebuie sa joace cat mai bine de fiecare data pentru ca presa sa nu-i mai gaseasca vreo legatura amoroasa.
Stie sa citeasca adversarii si actuala generatie de jucatori tineri - Lobont e pisica din poarta, Chivu - regele din defensiva, iar Mutu gaseste calea spre gol in orice situatie - a ajuns la maturitate.
Rapid a trecut la pas de echipa din Liga 3, CS Afumati, scor 3-0 si s-a calificat in grupele Cupei Romaniei.
Chindia Targoviste a castigat duelul contra celor de la Rapid cu scorul de 2-1, in etapa cu numarul 12 din Liga 1.
In frunte este chiar capitanul Cristi Chivu, autor al unui memorabil gol in meciul de vis cu Anglia, urmat de Adi Mutu, actualul lider al echipei, omul care poate castiga de unul singur un meci.
Cu speranta complexatului, a omului mic, ca o pica ceva din senin si ti-o infige Mutu in ate. Englezii ne-au luat la misto pe chestia asta, dar la ei e cu siguranta si invidia statului acasa si privitului la televizor.
Faptul ca Mutu a ratat un penalti in meciul in care a marcat si un gol minunat, o fi o stire "pozitiva" sau una negativa?.
google-analytics.com