Cautare

203 de rezultate pentru "mutu" (4.49 secunde)
Postul lui Mihai Iosif la Rapid ar fi in pericol, iar inlocuitorul vehiculat pentru banca echipei este Adrian Mutu. Marius Sumudica, liber de contract din 7 februarie, cand s-a despartit de Yeni Malatyaspor, a recunoscut ca este deranjat ca nu e luat in calcul pentru banca Rapidului.
Mihai Iosif s-a despartit de Rapid dupa dezastrul suferit de giulesteni in fata celor de la U Craiova 1948, incheiat 3-2 pentru olteni. Giulestenii au anuntat ca locul lui Iosif de pe banca tehnica va fi luat de Adrian Mutu.
Tehnicianul a explicat de ce nu a ajuns pe banca Rapidului si l-a intepat pe Adrian Mutu, actualul tehnician al giulestenilor.
Dani Coman, presedintele clubului Hermannstadt, din Liga 2, a declarat ca viseaza sa revina la Rapid din postura de conducator si a avut numai cuvinte de lauda pentru antrenorul Rapidului, Adrian Mutu.
Adrian Mutu FC U Craiova: Popa - Paramatti, Kovacic, Diallo, Huyghebaert - Negru, Baeten, Van Durmen, Sidibe - Bauza, Compagno;
Mutu, primul esec pe banca giulestenilor. Partida s-a lasat cu incidente intre cele doua tabere, iar Cristi Sapunaru a sarit la bataie cu Paramatti.
Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul Rapidului, a vorbit deschis, prezent in studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, despre razboiul fratricid dintre FCSB si CSA Steaua.
Rapid este la un pas de barajul pentru Conference League, iar Adrian Mutu pregateste deja sezonul viitor. Antrenorul giulestenilor a anuntat ca mai are nevoie de jucatori pentru ca echipa sa sa fie mai buna in campionatul viitor.
Jucatorul a fost antrenat de Adrian Mutu la echipa nationala de juniori, iar acum are ca obiectiv calificarea in play-off.
Rapid s-a impus pe stadionul "Anghel Iordanescu", scor 1-0, cu FC Voluntari, iar echipa lui Adi Mutu a urcat pe primul loc in clasamentul din Superliga datorita golului marcat de Marko Dugandzic in minutul 59.
Adrian Mutu (43 de ani) continua sa fie in cautarea unui atacant veritabil, iar principalul nume vehiculat in momentul de fata este cel al lui Kevin Luckassen (29 de ani).
Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, a ajuns la spital in aceasta dimineata acuzand dureri abdominale si stare febrila.
Odata cu retragerea din activitate, capitanului Rapidului i se propune sa faca parte din stafful lui Adi Mutu. Desi inca joaca fotbal, capitanul Rapidului a primit deja o prima oferta pentru momentul in care va decide sa se retraga din activitate, chiar din partea antrenorului sau.
Sa rad sau sa plang cand aflu de la televizor despre cheta organizata pentru ajutorarea lui Adi Mutu? ... Nu stiu care bulibasa al fotbalului anunta ca ii doneaza lui Mutu 500.000 de euro.
Laudabila propunerea unui baiat tare (de cap) din fotbalul romanesc, care vrea sa faca o cheta, un soi de tel-verde pentru ajutorarea financiara a lui Adi Mutu, obligat sa plateasca peste 17 milioane de euro, ca despagubiri fostului sau club Chelsea Londra.
Cu Lituania nu au fost prezenti Mutu, Chivu si Rat, acum nu sunt Radoi, Nicolita, Dica, Ghionea, Contra, Codrea si cei doi Niculae.
Si Adrian Mutu a fost suparat dupa ce Rapid a pierdut al doilea meci la rand dupa esecul suferit in fata FCSB-ului.
Si Adrian Mutu a oferit mai multe declaratii la finalul meciului. Antrenorul Rapidului a parut suparat si a spus ca este dificil ca echipa lui sa treaca peste o astfel de infrangere.
Prezent in studioul Digi Sport, ca invitat in cadrul emisiunii Fotbal Club, antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a tinut sa-l laude pe un jucator al liderului Ligii 1, Farul Constanta.
Antrenorul formatiei Rapid Bucuresti, Adi Mutu a tras concluziile dupa ce echipa sa a reusit un rezultat favorabil in derby-ul cu Petrolul Ploiesti.
google-analytics.com