Cautare

715 de rezultate pentru "motiune" (4.21 secunde)
Iohannis ii solicita demisia, liberalii depun, in tara coincidentelor, o motiune de cenzura.
Premierul poate pleca prin demisie, motiune de cenzura sau DACA SE INCEPE URMARIREA PENALA si primeste aviz de la Presedinte sau Parlament. ... Va fi demis prin motiune de cenzura?
Dupa ce s-a anuntat o competitie intre o motiune populara, sustinuta la virf de presedintele interimar Emil Boc si vicepresedintele Sorin Frunzaverde, si o motiune social - democrata, sustinuta de vicepresedintii Adrian Videanu si Vasile Blaga, saptamina trecuta s-a anuntat ca cei trei grei ai partidului (Boc, Videanu si Blaga) vor sustine in tandem motiunea populara, urmind sa-si adjudece functiile de presedinte, presedinte executiv respectiv secretar general.
Daca se plictisea cineva la gandul ca nicio motiune nu mai ameninta zilele tihnite ale alesilor nostri, iata ca democrat-liberalii au construit repejor un astfel de act, care a fost depus la Parlament si isi asteapta dezbaterea.
PSD va asalta Guvernul cu motiuni, asta dupa ce saptamana trecuta social-democratii au depus la Senat o motiune simpla pe problema gripei aviare.
PSD va initia o motiune de cenzura, pe tema autonomiei teritoriale pe criterii etnice promovate de UDMR, dupa finalizarea dezbaterilor parlamentare asupra proiectului legii bugetului de stat pe 2007, a declarat ieri purtatorul de cuvant al partidului, Cristian Diaconescu.
Vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu, a declarat luni, pentru Mediafax, ca demersul PD-L de a initia o motiune de cenzura va fi tratat "cu atentie" de catre social-democrati, daca PD-L isi va asuma greselile a patru ani de guvernare, in caz contrar considerandu-l "un demers politicianist".
Intr-un comunicat de presa, remis ieri publicitatii de AJVPS Timis, unde Sarbu este presedinte, se arata ca Adunarea Generala a CIC a adoptat o motiune care se pronunta impotriva intentiei UE de a interzice importul de trofee de urs din Romania, “acest lucru fiind de natura sa afecteze grav comunitatile locale din zona montana, dar si specia ca atare“.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a anuntat ca social-democratii pregatesc o motiune simpla pe probleme legate de aspecte sociale care tin de Ministerul Muncii.
PNL nu are numarul necesar de parlamentari pentru a initia singur o motiune de cenzura, spre deosebire de PSD. ... Asa am putea sa spunem intotdeauna despre orice motiune de cenzura ca este un colac de salvare pentru actuala putere.
solutiile PSD pentru depasirea crizei economice, situatia din PSD, disputa cu Mircea Geoana, strategia PSD in sesiunea parlamentara din toamna privind o eventuala motiune de cenzura, relatia cu Crin Antonescu si PNL si raspunsul la afirmatiile lui Traian Basescu privind o eventuala intrare la guvernare.
“Am fi initiat noi aceasta motiune de cenzura, insa nu suntem suficienti ca numar“, a declarat Gheorghe Funar. Senatorul a precizat ca parlamentarii PPRM vor sustine in acest caz demersul colegilor din PSD.
Presedintele Partidului Democrat Liberal (PDL) Emil Boc a anuntat astazi ca formatiunea politica pe care o conduce va initia o motiune simpla impotriva ministrului Educatiei, Ioan Mang, pe care il acuza de plagiat, informeaza Mediafax.ro.
Motiune fara sanse Nicolaescu a recunoscut faptul ca nu s-a discutat despre asumarea raspunderii si cu celelalte partide membre al coalitiei guvernamentale, precizand insa ca forul de conducere al PNL si-a asumat singur propunerea facuta Guvernului.
Vicepresedintele PD, Sorin Frunzaverde, a declart ieri intr-o conferinta de presa ca va depune o motiune populara la Conventia PD din 25 iunie.
Prin urmare premierul Tariceanu are mari sanse sa se confrunte cu prima (si ultima?) sa motiune de cenzura taman in prag de vacanta, mai ales in conditiile in care PSD (partid cu pondere parlamentara mai mult decat suficienta pentru numarul de semnaturi necesare) a amenintat deja ca asa va face.
Inscrieri si retrageri din cursa Vicepresedintele PD, Adriean Videanu a pare sa fi hotarat miercuri seara sa renunte la candidatura pentru sefia partidului, in favoarea ministrului de Interne, Vasile Blaga, care va depune o motiune pentru preluarea conducerii formatiunii, sustin surse din PD.
Vicepresedintele Cezar Preda - cu o motiune social-democrata - va incerca sa-i infrunte singur la Conventia Nationala pe Emil Boc si pe Adriean Videanu. ... Motiune pentru fostul lider Liderul PD, Emil Boc, a depus duminica motiunea populara “Romania prospera.
Daca pana vineri 17 iunie, adica in trei zile de la asumarea raspunderii, nu se depune o motiune de cenzura, pachetul legislativ asumat se considera adoptat.
PSD ameninta ca va initia saptamana viitoare o motiune simpla pe tema politicilor Guvernului in domeniul energetic.
google-analytics.com