Cautare

3688 de rezultate pentru "mos craciun te asteapta la bt" (5.51 secunde)
Candidatul PSD la presedintie a venit insotit de sotie si de cei doi copii. ... Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca a votat cu gandul la stabilitate si la unitate. Totodata, liderul PSD i-a indemnat pe romani sa mearga la vot.
"Mos Nicolae ne aduce un nou guvern in prag de iarna". 'Prin votul judecatorului trimis de el la Curtea Constitutionala, e vorba de Petre Lazaroiu, presedintele Traian Basescu e foarte aproape de realizarea manevrei politice pe care o coace de multa vreme, dar pentru care i-a lipsit conjunctura favorabila.
O cunosc pe Mirela Retegan de pe vremea cand lucra la National FM si facea lucruri frumoase. ... In 10 minute, Marcus iesea din magazin fericit cum poate nu a mai fost niciodata de Mos Nicolae.
Mos Petrescu a resit sa razbune o parte din umilintele la care au fost supusi bolnavi in ultimii ani. Avand oaresce subrezeli la inima omul s-a internat, in vara lui 2003, la Institutul de Cardiologie din Timisoara.
Mos Petrescu a resit sa razbune o parte din umilintele la care au fost supusi bolnavi in ultimii ani. Avand oaresce subrezeli la inima omul s-a internat, in vara lui 2003, la Institutul de Cardiologie din Timisoara.
"Joaca bine, mos Martine/Ca-ti dau paine cu masline". O diformitate capatata in copilarie, in urma unui accident, te putea determina, cu o nuanta pronuntata de morbiditate, sa-l compari cu un urs. ... Bruta era un ucigas celebru la vremea lui, care-si omorase ambii parinti, dizolvandu-i apoi in soda caustica.
organizeaza in perioada 19-23 decembrie "Targul Craciun Taranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, unde va asteapta de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
Seful statului a imbracat, peste costum, mantia rosie de Mos Craciun, postura din care a anuntat ca ii asteapta pe colindatori la Cotroceni si peste sapte ani. "Am convingerea ca ne vom intalni si la anul, si peste doi ani, si, spre disperarea unora, si peste sapte ani.
Stati un pic si analizati-va partenerul sau, daca nu sunteti inca alaturi de cineva stabiliti-va clar ceea ce doriti de la acesta. ... Acestia stiu bine cum o luati razna la cumparaturi.
Se asteapta ceva de la noi? ... Asteapta cumva ceva de la noi? ... Unii au spus chiar ca oamenii n-ar fi mai mult decat cobai in niste experimente genetice sau sociale, la scara cosmica.
Treasure va asteapta la targul de Craciun de la Sala Dalles cu: ceaiuri speciale de sezon, cu arome caracteristice de martipan, ciocolata, portocale, scortisoara si cu cafelele din Peru, Guatemala, Etiopia, Madagascar, dar si cafelele cu arome:
Mini-vacanta de cinci zile de Craciun Executivul vrea sa dea o hotarare de guvern saptamana aceasta sau saptamana viitoare prin care zilele de 24 si 31 decembrie sa fie libere. ... Astfel de Craciun bugetarii ar avea o mini-vacanta de 5 zile, iar de Revelion 4 zile.
Saptamana viitoare Serviciul Public Crese, Asistenta Sociala, Cultura, Sport, Igiena Publica din Mangalia va acorda persoanelor defavorizate ale orasului, inscrise la Cantina Sociala, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, 230 de pachete cu alimente de baza - zahar, ulei, carne de pui etc, alaturi de cozonaci si alte produse cu specific sarbatorilor.
Latifundiarul din Pipera nu va fi eliberat temporar de Craciun. ... Latifundiarul a ratat sansa de a fi evaluat de comisia de la penitenciarul Poarta Alba, pentru a obtine permisiunea de a merge acasa de Craciun.
La cateva decenii dupa traducerea de referinta, Editura Polirom a oferit noua traducere, pentru tinerii de azi, a romanului De veghe in lanul de secara.
Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi! ... Craciun Fericit!
La o saptamana dupa ce a preluat ca interimar si postul de ministru de Externe, Tariceanu relanseaza discutia despre retragerea trupelor din Irak.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, s-a aratat sambata neincrezator ca cele doua bugete vor trece de Parlament daca Guvernul nu negociaza o majoritate, fie una mai stabila, fie una "de etapa", opinand totodata ca pana la Craciun, actualul executiv trebuie sa se remanieze sau restructureze.
In esenta este vorba despre faptul ca liderul liberal semnaleaza pericolul la adresa statului de drept si a democratiei, si ca suntem intr-o stare de fapt, o republica prezidentiala discretionara, in care derapajele totalitare inadmisibile sunt, din pacate, tolerate de societate, tratate ca pe un fapt divers.
Mesajul Majestatii Sale Regelui Mihai I de Craciun 2015 Romani, In anul 1940, m-am adresat voua de Craciun pentru prima oara. ... La sfarsit de an, gandul meu merge si catre oamenii in varsta, unii singuri, altii bolnavi.
google-analytics.com