Cautare

3688 de rezultate pentru "mos craciun te asteapta la bt" (2.98 secunde)
Radu Craciun, analist-sef la ABN-AMRO, a reiterat ideea ca aprecierea leului ii va avantaja in mod clar pe cei cu salarii in lei.
Producatorii agricoli trebuie sa se inscrie in Registrul Fermelor pentru a putea beneficia, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, de platile directe alocate din fondurile comunitare, a declarat ieri Mugur Craciun, secretar de stat in Ministerul Agriculturii.
Sarbatorile de iarna nu ar fi complete fara nelipsitul pom de Craciun. Un tur de orizont prin pietele si magazinele de profil din Constanta ne duce insa la o concluzie dureroasa:
Pentru a preveni ilegalitatile practicate de catre importatorii de pomi de Craciun, odata cu apropierea Sarbatorilor de iarna, Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dez-voltarii Rurale (MAPDR), prin intermediul Directiei Generale de Control Silvic si Cinegetic, va aplica amenzi, cuprinse intre 500 si 1.000 de lei, se arata intr-un comunicat emis de minister.
De Craciun, cea mai mare bucurie a fiecarei familii este impodobirea bradului. ... Sunt ani in care daca va hotarati sa achizitionati braduti naturali pe ultima suta de metri, mizand pe o potentiala scadere de pret, e posibil sa-i cumparati la un pret mai mare sau chiar sa ramaneti fara.
Prima editie a Targului "Cadouri de Craciun" care va avea loc in perioada 13-17 decembrie a.c.
Carnea de porc de la producatorii locali nu se va scumpi in pragul sarbatorilor de iarna, cel putin asa ne asigura conducerea pietelor din Mangalia.
Dupa un Craciun imbelsugat in mancaruri, cadouri si veselie, multi craioveni au revenit marti la munca.
Cu doua saptamâni înainte de Craciun, craiovenii au început deja goana dupa cadouri si produse alimentare.
Regia Nationala a Padurilor Romsilva va recolta si comercializa in acest an 104.400 de pomi de Craciun, din care 62.000 vor fi brazi, diferenta reprezentand alte specii de rasinoase.
Denis O‘Brien, al doilea actionar al grupului media britanic Independent News&Media, sustine ca The Independent, cotidianul reprezentativ al companiei, va fi inchis cel mai probabil pana la Craciun, din pricina datoriilor acumulate, potrivit presei britanice.
Falimentul moral al presei facute la comanda politica. ... Evenimente inventate pentru uzul PDL Joi dimineata, sub titlul "Actiuni de propaganda la meciul Stelei de diseara", EVZ publica un scenariu abracadabrant.
Editia speciala de Craciun a emisiunii O data-n viata, difuzata la TVR 1 marti seara, in intervalul orar 21.10 - 23.20, a strans in fata micilor ecrane o medie de 1.323.000 de telespectatori din intreaga tara, iar in minutul cel mai urmarit al programului (la ora 23.07) nu mai putin de 1.729.000 de romani se uitau la TVR 1 (rating* 9,1% si share** 20,4%).
Astfel, anul acesta au termen de finalizare doar lucrarile la lotul 3 din Orastie-Sibiu si cele doua loturi ale autostrazii Nadlac-Arad. ... O portiune de autostrada a fost gata pentru ceremonia de inaugurare cu doua zile inainte de Craciun, dar se termina in camp.
Ieri-dimineata, la stadionul "Metalurgistul", a avut loc reunirea echipei ALRO, insa fotbalistii, in loc sa se echipeze pentru primul antrenament, au participat la o sedinta cu presedintele Jean Nitulescu, in care au fost anuntati de cele hotarate.
Urarea SARBATORI FERICITE este una dintre cele mai obisnuite pe care le auzim sau le facem inainte de Craciun sau in perioada dintre Craciun si Anul Nou. ... Incepe cu impodobirea bradului de Craciun care este una dintre cele mai frumoase traditii din lume.
Google a dedicat un doodle cu o familie de pinguini care se pregatesc pentru Craciun. ... Viitoarele serii din Google December global festivities vor veni pe 25 decembrie, ziua de Craciun, 31 decembrie, Revelionul, si, in sfarsit, 1 ianuarie, prima zi din anul nou.
La Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles participa si Carmen Gherghe cu: ... "La editia de anul acesta au mers bine lucrurile ieftine!
Prietenii i-au facut o farsa si i-au ascuns sacoul cu banii pe care ii avea la el si vroia sa intre in noul an.
Cel mai cunoscut tenor al zilelor noastre concerteaza duminica, 15 Decembrie 2013 la Romexpo, (Pavilion Central), pentru prima oara intr-o Gala de Craciun!
google-analytics.com