Cautare

3688 de rezultate pentru "mos craciun te asteapta la bt" (3.74 secunde)
Iulia Corau din Botiza, Maramures, este prezenta in luna decembrie cu un stand in cadrul targului de Craciun de la Universitate. "La standul nostru bucurestenii pot gasi cele mai bune sarmale din Botiza, Maramures, dar si fasole cu carnati si pomana porcului.
Cosmin Manuel Soare, director al firmei Smin Codex SRL, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles. Il puteti gasi cu un stand cu obiecte superbe, la parter. Intrarea la targul cu vanzare este libera.
In perioada 10 decembrie - 24 decembrie 2014, MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group Romania, deruleaza campania sociala "Imparte bucurie", prin care cumparatorii pot participa la crearea unui Craciun de poveste pentru copiii din orfelinate, centre de plasament sau case de copii, achizitionand pentru ei un brad de Craciun, la pret redus.
Recent, am facut o vizita la Scoala Americana Internationala din Bucuresti, unde am vazut cum copiii care studiaza aici, alaturi de parintii lor, de nationalitati diferite, au celebrat diverse traditii de sarbatori.
Craciun si Revelion cu cantar, mers pe jos si cumpatare (Autoare: ... Nu te infometa. In orele premergatoare mesei festive de Craciun si Revelion, nu te infometa: ... Cand duceti paharul de alcool la gura, ganditi-va ca acolo sunt mult zahar si multe calorii.
Cei care mai au de facut cumparaturi pentru Craciun trebuie sa stie ca astazi programul hipermarketurilor va fi mai scurt. ... De exemplu, magazinul Carrefour este deschis astazi pana la ora 19.00, fata de programul obisnuit pana la ora 24.00.
Afla de la medicul nutritionist Mihaela Bilic cum putem manca preparate traditionale de Craciun fara sa ne ingrasam / mariustuca.ro / Autoare: ... De aceea, eu recomand sa tocam la noi acasa pulpa de porc pentru a face niste sarmale mai putin grase.
Program Craciun 19-23 decembrie: Deschise pana la ora 24 24 decembrie: Deschise pana la ora 19 25 decembrie: ... Deschise pana la ora 24 31 decembrie: Deschise pana la ora 19 01 ianuarie: ... Program Craciun 19-23 decembrie: Deschise pana la ora 22 24 decembrie:
Meniu sanatos de Craciun, recomandat de antrenoarea de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen Kinga Sebestyen, cea care a facut celebru fenomenul Kangoo Jumps in Romania si peste hotare, recomanda ca de Sarbatori sa avem un meniu atent selectionat astfel incat sa contina preparate in tonul acestor zile speciale, dar si sanatoase pentru a nu dauna sanatatii si siluetei.
Un val neobisnuit de caldura s-a instalat in Romania, maximele s-au apropiat de 18 grade luni, vor atinge 20 de grade marti si vor ajunge la 22 grade miercuri, informeaza Hotnews.
in ajun de Craciun puteai sa te autoservesti cu brazi moca sau la pret de nimic. ... Probabil ca asta a facut parte din strategia bine pusa la cale de cineva anume, interesat sa-si vanda cat mai piperat brazii. ... Pentru altii, acelasi Craciun a insemnat neaua partiilor de la munte.
GOOGLE a creat un DOODLE special de Craciun Marti, 25 Decembrie 2012, Google si-a schimbat logoul cu unul in care sunt prezentate mai multe personaje si jucarii colorate, care ilustreaza starea de bucurie specifica sarbatorilor de iarna, pentru a le ura utilizatorilor sai "Sarbatori fericite!".
Actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal, a intrat in noul an alaturi de familia ei, cu vise, sperante, si multe asteptari de la 2014. A petrecut atat Craciunul, cat si Revelionul in noua ei locuinta pe care a achizitionat-o de Mos Nicolae, situata in cartierul Nothing Hill.
Pe 22 decembrie, liberalii calaraseni si mai multe oficialitati locale au sarbatorit in avans Craciunul, in cadru festiv, la Restaurantul Intim din Calarasi. La petrecere au luat parte oficialitati precum:
La inceputul lunii decembrie, Grand Casino a lansat clientilor sai, publicului larg si operatorilor din industria de gambling invitatia de a se uni pentru a oferi un Craciun plin cu zambete copiiilor din satele Valea Plopului si Valea Screzii, aflati in grija Asociatiei ProVita.
In aceste zile veti cunoaste cativa oameni din medii si chiar de culturi diferite, alaturi de care intelectul va fi stimulat la maximum. ... Va simtiti datori sa le intoarceti favoarea si le organizati de Craciun o petrecere pe cinste. Oricum, merita efortul chiar daca nu va uitati la bani.
Recent, PROFI a inaugurat inca cinci magazine la Timisoara, Buzau, Voluntari, Sebes si Baltatesti, iar saptamana viitoare va deschide magazinul cu numarul 500. ... Pasionayii de film si adrenalina sunt asteptati la cinema 7D, unde vor trai intens urmariri spectaculoase si se vor distra la cote maxime.
Mos Craciun apare pe sania condusa de reni si, pentru a imparti cadouri pentru toti copiii, este ajutat de spiridusi.
Numele de Bretania provine de la bretonii din Marea Britanie, care s-au retras in secolele V - VI in fata saxonilor: ... Fiecare preparat de la Nominoe poarta un nume mitologic din Bretania. ... Am colindat lumea cu grupul Renault pana mi-am facut MBA-ul la Rennes.
FARCAS) Pe data de 17 februarie 2016, Robert Hastings, care de-a lungul ultimilor 43 de ani, a intervievat mai mult de 150 de veterani militari din SUA in legatura cu ceea ce priveste experientele OZN, referitoare la locurile unde existau arme nucleare, a postat pe site-ul sau un comentariu privind un caz extras din cartea sa UFOs and Nukes (OZN-urile si armele nucleare), caz petrecut in timpul crizei rachetelor cubaneze si pe care-l rezum in cele ce urmeaza.
google-analytics.com