Program:
Sambata, 22 decembrie 2013, ora 10.00 - 18.00
Duminica, 22 decembrie 2013, ora 10:00 - 18:00
Luni, 23 decembrie 2013, ora 10:00 - 18:00
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizeaza in perioada 19-23 decembrie "Targul Craciun Taranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, unde va asteapta de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
Veti putea degusta la Piata Taraneasca produse naturale si produse traditionale speciale pentru Craciun: sorici, toba, lebar, carnati, afumaturi specifice zonei Buzaului si Vrancene, branzeturi de oaie, vaca sau capra din satele argesene, Cozonacul Bujor, Cozonacul Domnesc si Cozonacul Bunicii, prajituri traditionale din Maramures si din Lipova, jud. Arad dar si produse de post: zacusti muntenesti si moldovenesti, dulceturi, miere si produse apicole, siropuri, covrigi, turta dulce, poale-n brau, placinte intinse din Turnu, pastrav afumat in cetina de brad la la Doftana si produsele traditionale din peste Deltaica, din Tulcea.
Terasa traditionala damboviteana se pregateste cu: sarmale de dulce si de post, caltabos, fasole la ceaun, gratare-incinse, mere coapte, vin fiert, lipii si mamaliga.
Locatie: Muzeul Taranului Roman
Bucuresti, Soseaua Kiseleff, nr. 3, Sector 1, zona Piata Victoriei
Telefon: 0213179661
Email: [email protected]
Site: http://www.muzeultaranuluiroman.ro
Facebook: https://www.facebook.com/MuzeulTaranului