Luisa Tuntuc, specialist in comunicare si PR, e pasionata de multi ani de fotografie. Acum, face fotografii pe magneti, aceasta pasiune fiind una costisitoare pentru ca in permanenta investeste in aparatura foto.
"De fotografii sunt pasionata dintotdeauna. Am inceput cu aparate mici de buzunar, precum Olympus si acum am un Canon EOS 1100 D, achizitionat din Germania. Am inceput sa fac fotografii pe magneti (marimea 10 cm/ 7 cm) la sfarsitul anului 2012! Am denumit ceea ce fac magnetic touch. Ideea mi-a venit cand am vazut fotografii pe magneti la un eveniment caritabil. Le-am facut fotografii pe magneti multor politicieni din USL", ne-a spus Luisa.
Printre politicienii carora Luisa le-a facut fotografii pe magneti se numara si: Gabriela Firea, Ilie Sarbu, Viorel Arcas, Cosmin Nicula, Toni Grebla, Alexandru Mazare, Florian Laurentiu Coca, Gabriel Mutu.
Luisa isi doreste sa-si achizitioneze un Canon 7D pentru a face fotografii pe magneti si mai reusite.
Pentru cei interesati sa comande fotografii pe magneti o pot contacta pe Luisa Tuntuc pe Facebook sau ii pot scrie la adresa: [email protected].
"Pot sa fac fotografii pe magneti pentru orice tip de eveniment: monden, politic si chiar nunti si botezuri", mai spune Luisa.