Inpolitics informeaza ca n-a trecut anul si Gabriela Vranceanu Firea a ridicat doliul dupa decesului primului sot, maritandu-se cu primarul din Voluntari, Pandele. Acesta a trecut cu arme si bagaje in tabara UNPR, armata de stransura a generalului (tradator politic) Oprea, formata din dezertori din PSD si PNL.
Liderii UNPR au program stabilit de la partid pentru week-end: participare masiva la evenimentul monden al anului, nunta Gabrielei Vrinceanu-Firea cu Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, fost pesedist, actual uneperist.
Nunta indragitei prezentatoare TV va avea loc duminica seara, in stil "open air", adica pe o pajiste, undeva, in apropierea Bucurestiului, tot in aer liber urmand sa aiba loc si slujba religioasa, conform unor surse apropiate primarului uneperist.
La eveniment nu vor participa colegi de-ai jurnalistei, in schimb va fi toata floarea conducerii UNPR, in frunte cu Gabriel Oprea, despre care se spune ca va fi chiar nasul cuplului, informatie neconfirmata, insa. (E posibil ca nasul sa fie, conform altor surse, Neculai Ontanu). Singurul care va lipsi va fi Marian Sarbu, aflat la Viena, pentru tratamentul unui cancer pancreatic in faza avansata.
Florentin Pandele, reamintim, a fost suspendat la inceputul anului, in februarie, din PSD Ilfov, in urma unui conflict cu Marian Vanghelie, care l-a acuzat ca se numara printre sustinatorii Elenei Udrea. Cu doar cateva zile inainte, se stingea din viata Rasvan Firea, primul sot al vedetei TV, alaturi de care a avut o casnicie de 17 ani si un baietel.