DeCeNews : Ce poate iesi bun din divortul Banica-Marin

Dupa moartea cineastului Sergiu Nicolaescu, inca un scandal monden ajunge in mass media: divortul dintre Stefan Banica Junior si Andreea Marin. Fiecare detaliu este atent preluat de presa si savurat de public. Totul este stors ca un burete pana la ultima picatura. De fapt, pana cand va aparea un nou incredibil scandal. Totusi, divortul celor doi ar putea avea o parte buna.
Stefan Banica si Andreea Marin au decis sa anunte divortul pe pagina de facebook. Ei au fost indelung aplaudati de fani, dar si criticati pentru mijlocul prin care au ales sa faca instiintarea. Au preconizat scandalurile care vor aparea in presa si pentru a sta departe de tot ce i-ar fi putut inconjura au ales sa plece in vacanta. Au luat-o si pe micuta lor de doar cinci ani, pentru a nu cadea victima scandalurilor de la televizor. Astfel, cei doi isi tin departe detaliile relatiei lor, dar si cele ale divortului.
Prin atitudinea fata de presa si, in primul rand, fata de ei, cei doi, Stefan si Andreea pot da un exemplu celorlalte cupluri. Ei nu au ales sa-si spele lucrurile in public sau sa se atace unul pe celalalt. Au ales decenta si lipsa aparitiilor televizate. Mai mult, au fugit de tot scandalul si, probabil, se vor intoarce atunci cand un alt scandal va zgudui presa. Andreea si Stefan sunt doua vedete care au facut ceva pentru a li se atribui calitatea. Modelul lor ar putea fi preluat si de celelalte "vedete", care obisnuiesc sa-si spele rufele in public. Nu ca atitudine in sine, izvorata din interior, ci ca trend, ca ceva la moda. Andreea si Stefan sunt pe scara de sus a starurilor. Astfel, aspirantele sau aspirantii la titlu ar putea lua ca model benefic decenta celor doi si ar putea sa o copieze.