Cautare

495 de rezultate pentru "mita bacalaureat zimnicea" (2.87 secunde)
Cand nu se pregateste pentru bacalaureat, studiaza posibilitati de a face viata mai usoara oamenilor din jurul lui aflati in momente de cumpana. ... Dar, deocamdata, cea mai mare parte a timpului invata pentru examenul de bacalaureat si concursul de admitere in facultate.
Doar 66,7% dintre candidatii care au dat examenul de Bacalaureat au obtinut medii de trecere. ... - Consider ca problema promovabilitatii, inregistrata la Bacalaureat, ar trebui sa fie socotita, in cel mai serios mod, de importanta nationala!
Simulare Bacalaureat 2022. ... Notele obtinute de liceeni nu vor fi insa trecute in catalog, fiind un reper in perspectiva examenului de Bacalaureat care se va desfasura in luna iunie.
Ce poti sa mai zici cand auzi ca un proaspat posesor de diploma de bacalaureat, plecat in vacanta la casa memoriala a unui cunoscut scriitor roman, zice ca nu vrea sa coboare sa intre in respectiva locuinta, pe motiv ca sunt conditii meteo nefavorabile si poate omul nu e oricum acasa?
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electorala”.
In aceste conditii, am adus la cunostinta opiniei publice faptul ca cei doi inspectori sunt cercetati de Serviciul Politiei Economice de luare de mita si trafic de influenta, fapt infirmat cu vehementa de fostul inspector general adjunct al ISJ Constanta, Constantin Caracoti.
Seful municipalitatii din Bailesti este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, iar contabilul de la Politia Comunitara de trafic de influenta si complicitate la luare de mita.
Procurorii au dispus trimiterea în judecata a fostului premier Adrian Nastase, acuzat de dare de mita, si a fostului presedinte al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB), Ioan Melinescu, acuzat de luare de mita, divulgare de informatii si sustragere sau distrugere de înscrisuri.O ancheta deranjantaPe baza probelor de la dosar, procurorii anticoruptie au stabilit ca, în cursul lunii noiembrie 2000, Ioan Melinescu, în acea perioada membru al Plenului Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor, l-a contactat prin intermediul lui Ristea Priboi pe deputatul Adrian Nastase, caruia i-a comunicat ca în cadrul institutiei în care îsi desfasura activitatea se afla în lucru, cu propunere de informare a Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, o lucrare având ca obiect depunerea în contul Danei Nastase de la Creditanstalt Austria (în prezent HVB Bank) a sumei de 400.000 de dolari.
Actualul ministru al Muncii, Paul Pacuraru a intrat si el in vizorul DNA, dar pentru luare de mita. ... Fostul premier Adrian Nastase a fost pus si el sub invinuire pentru luare de mita, in celebrul Dosar "Zambaccian" provocat de si mai celebrul scandal Matusa Tamara.
Nastase a fost trimis în judecata pe 31 mai 2007 În ceea ce priveste solicitarea referitoare la Adrian Nastase, comunicatul precizeaza ca acesta este acuzat de infractiunea de dare de mita, constând în aceea ca, "în baza unei întelegeri anterioare cu Melinescu Ioan, a sustinut si determinat emiterea HG nr.
Victor Ponta anunta ca proiectul de lege referitor la mita electorala va fi depus in Parlament in actuala sesiune.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Fostul director executiv al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj, Raducu Sergiu Gelu Dragancea, a fost trimis in judecata la inceputul lunii octombrie, fiind acuzat de comiterea infractiunii de luare de mita in forma continuata.
Intreaga lui cariera de 40 ani si rezultatele exceptionale, insa, nu au mai contat, cand, pe 10 decembrie 2016 a fost retinut de catre procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, care au cerut instantei arestarea preventiva a acestuia pentru mai multe fapte de luare de mita, bazate pe 15 declaratii facute de parintii unor copii operati - la solicitarea expresa a Procuraturii si la mult timp dupa operatiile facute acestora.
Gabriel Constantinescu si omul de afaceri Catalin Chelu, arestati in dosarul "Mita la Politie", sunt anchetati de procurorii botosaneni.
Curtea de Apel Bucuresti a decis ieri ca omul de afaceri galatean Catalin Chelu sa ramana in arest, sub acuzatia de luare de mita in cazul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), alaturi de complicii Antonel Bunu, Stefan Badea, Gabriel Constantinescu.
Rebuturile profesionale ale lui Moldovan Procurorul-sef Moldovan si-a facut un titlu de glorie in ultimii ani din arestarea judecatoarelor Mariana Rosca si Elena Pop Blaga de la Tribunalul Bihor pentru luare de mita.
Denuntatorul care a anuntat procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA) Bucuresti ca viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, Nicolae Dicu, si primarul Mircia Gutau i-au cerut mita pentru a-i elibera un certificat de urbanism, a povestit ieri, intr-o conferinta de presa, toate intalnirile si discutiile pe care le-a avut cu cei doi edili pe aceasta tema.
"Aceasta il acuza pe directorul Lungu de diverse abuzuri si mai ales de infractiunile de dare si luare de mita, bani pe care directorul ii pretindea lui Dumitru Bacioiu, directorul Fundatiei Tomis Kart, cu promisiunea de a construi un teren de carting.
Potrivit acelorasi surse, Miron Mitrea este cercetat pentru luare de mita, dupa ce fostul director general al SNCFR, Mihai Necolaiciuc, i-ar fi dat o barca in schimbul promisiunii ca-l va mentine in functie.
google-analytics.com