Cautare

495 de rezultate pentru "mita bacalaureat zimnicea" (3.93 secunde)
Liliana Berca, o doctorita din Slatina care facea expertize pentru Casa de pensii, a fost prinsa in flagrant in timp ce primea mita de la un pacient. ... Liliana Berca este acuzata de luare de mita si risca sa faca pana la 12 ani de inchisoare.
Fostul sef al Serviciului de Permise si Inmatriculari Teleorman si alti doi ofiteri care ocupau functii de conducere cadrul institutiei sunt urmariti penal de DNA pentru mai multe infractiuni de luare de mita, dupa ce ar fi primit bani de la mai multe persoane pentru a-si indeplini atributiile de serviciu.
In caz ca nu stiati sau nu ati urmarit circul televizat - ei bine, sefa institutiei mentionate a acuzat-o pe adjuncta ARIS ca a primit mita.
Pentru asta, cica autoritatile centrale vor trimite in teren echipe sub acoperire, la diverse institutii de stat, pentru a depista functionarii care cer mita. ... de ce ar cere functionarii mita tocmai in luna in care oricum primesc? Nu mita, ci mici cadouri, dar tot despre atentii vorbim.
Un recent sondaj de opinie a scos in evidenta faptul ca majoritatea romanilor este de acord sa dea mita pentru a-si rezolva problemele.
Un comisar din cadrul Serviciului Rutier Neamt a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, dupa ce a primit mita un ceas inteligent de la patronul unei firme de taxi.
Am luat nota 5 in teza si nu puteam intra in bacalaureat, deoarece nu-mi iesea media! ... Profesorul a fost fortat sa-mi ridice nota, iar eu am putut intra in Bacalaureat.
Important este sa ne adaptam la vremuri", a explicat primarul participarea sa la bacalaureat. ... Dupa ce va obtine diploma de bacalaureat, el intentioneaza sa se inscrie si la facultate.
In 2011 s-a incheiat epoca pilelor si a nepotismelor, exemple fiind un bacalaureat corect, clasificarea universitatilor si ierarhizarea programelor de studii, iar exigenta privind frauda va continua in 2011, dar au fost si nerealizari care tin de lipsa banilor, a declarat ministrul Daniel Funeriu.
f) sa fie absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat; dovada absolvirii se face cu diploma sau cu adeverinta din care sa rezulte faptul ca au sustinut si promovat examenul de bacalaureat;
"In acest liceu a fost promovabilitate 100% la bacalaureat".
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in perioada 9-14 februarie 2007, demararea unor controale cu privire la editarea de publicatii scolare, care au ca subiect "testarea nationala 2007" sau "examenul de bacalaureat 2007". ... "Bacalaureat 2007" - matematica:
Aproximativ 99,8 % dintre elevi au promovat proba orala de limba si literatura romana, din cadrul examenului de bacalaureat, mai mult de jumatate dintre ei obtinand note de 9 si 10.
In total s-au prezentat la examen 887 de sportivi, cifra care a produs stupoare la COSR, care are in Centrele Nationale Olimpice pentru pregatirea juniorilor numai 108 sportivi cu varsta de bacalaureat.
Semnatarii scrisorii i-au solicitat presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii sa sesizeze Inspectia Judiciara si sa exprime o pozitie publica a CSM cu privire la declaratiile premierului Victor Ponta facute in cursul anchetei din dosarul privind posibile cazuri de coruptie si frauda la bacalaureat de la Liceul "Bolintineanu", precum si sa analizeze "impactul asupra independentei justitiei al acestor declaratii, care par a fi determinat oprirea audierii unor persoane si modificari ale strategiei in ancheta penala".
"Vreau sa salut un fost coleg de liceu, cu care am invatat pentru bacalaureat si facultate si imi aduc aminte ca am intrat la facultate cu vreo 9.23, dupa ce am dat un bacalaureat care nu era patat de obiceiurile din zilele noastre si nu era patat, pentru ca sistemul era gandit altfel", a declarat Dragnea, la Sibiu, unde participa la o dezbatere pe tema regionalizarii.
Trebuie sa fim constienti ca acest mod de repartizare al elevilor la licee este o consecinta rezultatelor slabe de la bacalaureat. Nu ar trebui sa ne mai miram de ce unele unitati de invatamant nu au reusit sa aiba nici macar un absolvent cu diploma de bacalaureat.
O posibila explicatie a testarii pentru ciclul primar pe care adesea reprezentanti ai Ministerului Educatiei o dau, ar fi rezultatele dezastroase inregistrate la Bacalaureat in ultimii ani.
E vina lor ca nu mai invata si ca la bacalaureat isi prezinta orice alte veleitati decat cele de elevi studiosi?
Examenul de Bacalaureat 2022, sesiunea de vara, a inceput oficial, astazi, cu proba orala la Limba si literatura romana.
google-analytics.com