Cautare

495 de rezultate pentru "mita bacalaureat zimnicea" (4.03 secunde)
Piata muncii se confrunta cu un efect de domino dupa ce peste 40.000 de absolventi de liceu nu s-au inscris anul acesta la bacalaureat.
Bacalaureat 2022. Subiecte Limba Romana. Emotii mari pentru absolventii de liceu. Prima proba scrisa a Bacalaureatului, la Limba si Literatura Romana, a inceput.
Bacalaureat 2022. Subiecte Limba Romana. Emotii mari pentru absolventii de liceu. Prima proba scrisa a Bacalaureatului, la Limba si Literatura Romana, a inceput.
Bacalaureat 2022. Peste 2.400 de candidati au absentat de la prima proba scrisa a bacalaureatului, iar 39 au fost eliminati pentru frauda.
La final de examen de bacalaureat, cand tensiunile stau sa suiere precum ceainicul pus pe foc de juma‘ de ora, se mai gasesc unii mai ai dracu‘ sa faca haz de necaz.
Un agent din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Radauti Prut risca sa fie destituit din functie dupa ce diploma de bacalaureat prezentata la angajare a fost anulata de instanta de judecata pe motiv ca ar fi falsa.
Profesorii ameninta cu greva generala chiar inaintea examenului de Bacalaureat, daca Guvernul nu gaseste solutii pentru problemele lor.
Simularile pentru Bacalaureat incep astazi, 27 martie, cu proba scrisa la Limba si literatura romana.
Maine urmeaza proba obligatorie a profilului si miercuri cea la alegere. Anul acesta, probele scrise ale examenului de bacalaureat se vor desfasura intre 26 si 29 iunie.
Elevii de la profilul umanist pot opta si pentru disciplina Religie la examenul de bacalaureat, au decis, miercuri, deputatii din Comisia de invatamant.
S-a dat startul inscrierilor pentru examenul de Bacalaureat 2023 insa, doar teoretic. Elevii spun ca nu stiu daca vor reusi sa sustina evaluarile in aceasta vara.
Examenul de Bacalaureat 2023 incepe astazi, 26 iunie, cu prima proba, cea la Limba si literatura romana. Probele scrise se vor desfasura in 464 de centre din tara, potrivit Ministerului Educatiei.
Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a facut declaratii despre sustinerea primei probe a examenului de Bacalaureat din aceste an. Aceasta precizeaza ca greva profesorilor nu a afectat decurgerea acestui examen si nici parcurgerea materiei necesare pentru sustinerea probelor.
De altfel, 20% dintre cei care ar fi putut sustine astazi examenul maturitatii nu s-au inscris la Bacalaureat. Elevii spun ca au emotii, dar au intrat in sali cu speranta ca vor pica pe subiect.
Ministrul Educatiei, Ligia Deca, le-a urat, luni, mult succes celor care incep saptamana aceasta examenul de Bacalaureat si a anuntat ca, dupa finalizarea examenelor nationale, vor fi investigate cauzele neprezentarii elevilor la aceste probe.
N-ar fi fost Traian Basescu daca n-ar fi aruncat, miercuri seara, si cateva sageti la adresa jurnalistilor platiti de moguli sa denigreze tara, nu guvernul sau pe presedinte, si in directia unor miliardari nesimtiti, confundandu-l pe Niculae de la Brasov cu Nicolae de la Zimnicea.
(%) CNTEE Transelectrica (TEL) 25,0000 A48,8 SIF Moldova (SIF2) 2,0200 A6,4 SIF Transilvania (SIF3) 2,0700 A4,8 Zimtub Zimnicea (ZIM) 2,6000 A3,9 SIF Oltenia (SIF5) 2,6300 A3,8 Compa Sibiu (CMP) 0,9900 -4 Mecanica Ceahlau (MECF) 6,3000 -4,8 Chimopar Bucuresti (CPR) 2,4000 -6,3 Bermas Suceava (BRM) 1,6000 -11,3 Altur Slatina (ALT) 0,2250 -13,3 Cea mai mare scadere apartine titlurilor Altur Slatina (ALT), scadere produsa de fapt in prima parte a saptaminii, dupa care au urmat citeva sedinte de stagnare.
Este vorba despre traseele Craiova - Calafat, Craiova - Zimnicea, Craiova - Alexandria -Turnu Magurele, Craiova -Targu Jiu, Craiova - Piatra Olt si Craiova - Caracal - Rosiori.
In Craiova exista o singura firma axata pe astfel de produse tehnice, iar pe zona noastra concurenta consta intr-o firma de profil la Zimnicea.
Evolutii diferite Cei mai castigati au fost saptamana trecuta actionarii societatii Mechel Targoviste, cotatia acestui emitent urcand cu 42,54%, urmati de cei ai Santierului Naval Orsova - cu 25% si cei de la Zimtub Zimnicea - cu o crestere de 24,64%.
google-analytics.com