Cautare

124 de rezultate pentru "mirela" (3.44 secunde)
Pensiile vor ramane insa pe loc, ca de obicei, ca nu prea intereseaza pe nimeni ce se intampla cu noi", a spus Mirela Gheorghe, pensionara.
„Mirela Dima, directoarea CEZ Vânzare, a stopat trimiterea acestor scrisori si a anuntat ca nu se va face nici o debransare.
Directia de Resurse Umane este structurata pe mai multe servicii, si anume cel de Personal, coordonat de Mariana Parancu, cel de Normarea Muncii, care este condus de Gelu Matoianu, si Serviciul Juridic, coordonat de Mirela Gatin.
În fapt, lichidatorul Societatii pentru Închiderea si Conservarea Minelor (ICM) SA, respectiv SC BNP Consult SA Craiova, a reusit în luna noiembrie a anului trecut sa anuleze în instanta, cu ajutorul judecatoarei Mirela Deaconu din Târgu Jiu, un protocol semnat între ICM si Ministerul Economiei.
Daca procesatorii îl iau cu 0,6 lei, cu banii la trei luni, care-i avantajul?", se întreba Mirela, alt producator din Dolj.
Practic, in afara de directorul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Galati, Carmen Sandu, care a luat cuvantul in deschiderea evenimentului, cele mai concrete interventii avute pentru salvarea mediului inconjurator prin metode mai putin costisitoare si nepoluante au fost ale reprezentantului Centrului de Consultanta Ecologica Galati, Mirela Leonte.
Astfel, printre cei 5 actionari se afla senior managerul Combinatului, Ionel Bors, directorul Directiei Juridice, Mirela Gatin, precum si directorii Radu Nicu, Ion Ungureanu si Ion Mocanu.
19/2008 spune ca se va da în avans 20% din valoarea proiectului", a precizat Mirela Sandu, expert în cadrul Agentiei Nationale pentru Romi.
S-a dispus prin ordonanta scoaterea de sub urmarire penala a invinuitilor", a precizat procuror Mirela Voinea, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova.
"Singurele discutii despre S.O.Vantu in Colegiu au avut loc doar in contextul in care jurnalista Mirela Corlatean, care este si cercetatoare la CNSAS, a cerut Colegiului verificarea lui Vantu.
Pentru anul 2011, intentionam sa crestem in continuare gradul de ocupare la 95% prin inchirierea de noi spatii comerciale, mai ales catre branduri noi pe piata locala" a declarat Mirela Mihailescu, Director Comercial Cocor S.A.
Printre acestea se numara Galeria Designerilor Romani - singurul magazin multibrand care reuneste creatiile a 34 designeri romani, Galeriile Sabion -- desemnat recent "Cel mai frumos magazin din lume", wine-bar-ul Vinexpert etc." a declarat Mirela Mihailescu, Director Comercial Cocor S.A.
Din informatiile HotNews.ro, dintre prezentatorii-vedeta ai Realitatii TV care s-au mutat in noul sediu se numara Mirela Vasadi, Adriana Nedelea, Diana Enache.
Cristian Zarescu, Mirela Voicu, Valentina Pufulescu, Marilena Nedelcu, Catalina Porumbel, Simona Gheorghe, Eugen Chelemen (cel cu care am ramas si acum 6 ani, la Adevarul), Roxana Lupuianu, Marius Nitu, Lili Ruse (prietena mea), Anca Vladica, Iulia Nagy, Malina Popa (cel mai bun editor din Romania), Ioan Korpos.
Spatiul comercial care a facut obiectul acestei vanzari se situeaza intr-o zona cu mare vad comercial si are in continuare un potential mare de crestere", a declarat, intr-un comunicat, Mirela Mihailescu, director comercial Cocor, cea care a condus procesul de intermediere.
Simona Gherghe a revenit la Acces Direct, dupa ce a devenit mama pentru prima oara. O inlocuise Mirela Boureanu Vaida, care prezinta acum o alta emisiune.
Talida Tolnai, Tereza Pislaru, Mirela Nichita - portari, Valentina Elisei Ardean, Iulia Curea, Ramona Farcau, Adriana Nechita, Cristina Varzaru - extreme, Oana Manea, Florina Chintoan, Georgiana Ciuciulete - pivoti, Mihaela Senocico, Aurelia Bradeanu, Adina Meirosu, Diana Drutu, Daniela Babeanu, Gabriela Perianu, Patricia Vizitiu - linia de 9 metri.
Andreea Ograzeanu (100 m, 200 m), Bianca Denisa Razor (400 m), Elena Mirela Lavric (800 m), Elisabeta Roxana Barca (5.000 m), Angela Morosanu (400 metri garduri), Esthera Petre (inaltime), Viorica Tigau (lungime), Cristina Ioana Bujin (triplusalt), Nicoleta Lenuta Grasu (disc), Bianca Florentina Perie (ciocan), Cristina Casandra (3.000 metri obstacole), Marius Cocioran (50 km mars).
In fiecare zi, corespondentele celor cinci trimisi speciali la Olimpiada (Catalin Tolontan, Luminita Paul, Mirela Neag, Marian Ursescu, Raed Krishan) va contureaza portretele eroilor, va ofera cele mai spectaculoase evenimente si va dezvaluie reportaje dintr-un oras si de la o intimplare unica, cel mai mare eveniment planetar, nu doar sportiv.
Si la triplusalt, medaliata de la Universiada de vara, Carmen Toma, a reusit un rezultat exceptional, impunandu-se cu 14,56 m, in timp ce stafeta masculina de 4x100 m, alcatuita practic din juniori (Madaras, Teofilescu, Terpezan si Ceici) a obtinut o surprinzatoare victorie, cu 40"03/100, mult asteptata", a declarat in exclusivitate pentru Agerpres secretarul general al FRA, Catalin Ganera, care a tinut sa o felicite si pe Mirela Lavric, invoita de la Balcaniada, pentru a participa la puternicul concurs de la Londra, unde s-a clasat pe un remarcabil loc 2 la 800 m, cu o performanta de exceptie - 1"59"79/100.
google-analytics.com