Cautare

124 de rezultate pentru "mirela" (3.11 secunde)
Cum dau din colt in colt semnatarii contractului prin care Radio Romania a platit 60.000 de euro pentru Gala Bute (Investigatie de Mirela Neag si Catalin Tolontan) Peste doua zile, sambata, 18 ianuarie 2014, Radio Romania va transmite gratis meciul de box de la Montreal dintre Lucian Bute si Jean Pascal.
Intr-un referat, ea a afirmat ca trebuie mers pe pistele Ministerului Turismului si Ministerului Economiei Investigație de Mirela Neag si Catalin Tolontan Rivali din tabere politice contondente, Adrian Nastase si Monica Iacob Ridzi au in comun un nume.
Spectacolul a continuat cu interpretarea de colinde de catre copiii grupului Miniton, condus de doamna Mirela Rizea Marinescu, ce ne-au incantat prin vocea lor divina.
Adrian Hadean, Mirela Retegan, Ioana Macoveiciuc aka Printesa Urbana. Castigatorii de la aceasta categorie, precum si cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anuntati in cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott.
In regia lui Jesus del Cerro si produs de Alma Bacula, comedia Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie mizeaza pe o distributie de exceptie, in frunte cu Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim si Mirela Oprisor.
Amelia Datculescu, Mariana Paun, Ramona Virtosu, Maria Ruxadra Sandru, Cristina Iordache, Doina Madalina Nita, Simona Tanislav, Minko Net SRL - Bioportal, Mariana Andrei, Mirela Goldic - Clestisorul Vesel Mihaela Serban, Laura Cherciu, Luiza Antoniac - Benson Enterprises, Elisabeta Kovaci Ioana Karina Mitra, ARPAH Horezu, Cristina Gradinariu, Ionel Parasca, Hypnotic Parade SRL, Iulian & Carmen Bere - Karmel Cristale, Pervin Asan si Gheorghita Ionescu - Aroma Casei.
Potrivit datelor de la Registrul Comertului, Daniela Georgeta Nicolaescu si Lorelai Mirela Lazarescu sunt asociate in firma Pink Lemon SRL, al carei profil de activitate este invatamantul prescolar.
Recent, Gina a avut un shooting de strada cu Mirela Freser (designer), care a folosit haine cu umerii ridicati. "Am abordat bucle lejere, din placa, pentru ca era vestimentatie de birou.
Aceasta prima editie a ON AIR MUSIC AWARDS a fost sustinuta de AQUA CARPATICA, APA NOVA BUCURESTI, ASUS, FIVE’S, TRENDS BY ADINA BUZATU, HOTEL INTERCONTINENTAL, DELOITTE ROMANIA, TRUE ENERGY, SHELTER SECURITY, 4 POINTS, LEXUS, GALA PR, MEDIA IMAGE, MIRELA VESCAN MAKE-UP ACADEMY, DEEA BUZDUGAN.
- Am un grup de pictori, printre ei Reli Daniela Voicu, Rodica Voicu, Mirela Traistaru. "Lumina de pe umarul stang." - Ce este "Lumina de pe umarul stang"?
Defilarea a fost prezentata de Roxana Iliescu si Mirela Retegan, Tanti Prezentatoarea de la Gasca Zurli, care a facut si ea o surpriza copiilor, aducand toata Gasca renumita in mijlocul lor si a "preluat conducerea distractiei" imediat dupa momentul Original Marines.
tricouri inscriptionate cu Istanbul, vase pictate manual, fesuri pentru femei - la 25 RON, coifuri din fetru pentru barbati - la 20 RON, suporturi pentru pahare cu motive orientale, set cu ibric si cesti de cafea (de decor), farfurii pictate de mana cu motive orientale si magneti inscriptionati cu Istanbul", ne-a spus Mirela Popa de la APRT (Asociatia de Prietenie Romano-Turca).
Loredana Chivu isi intareste periodic fesele calarind mingea, Mirela Popa (ex-Stelea) trage de coarda cu sfarcurile intarite, iar Anamaria Mocanu este periculoasa rau cand trage de fiare.
Abracadabra si Gasca Zurli”, a spus Mirela Retegan, creatoarea Zurli, cea care a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen national.
Evenimentul a fost prezentat de Mirela Traistaru, artist plastic, co-curator Galeria ANAV, Irina Bejenaru, membru fondator ANAV si jurnalista Oana Georgescu.
Cornelia Gherlan, Dan Isaila, Zoita, Daniela Zbarcea, pictorita pariziana Marie-Hélène Fabra, Silvia Traistaru, Suzana Dan, Vasile Tolan si fotografa Mirela Bichigeanu.
Cornelia Gherlan, Dan Isaila, Zoita, Daniela Zbarcea, pictorita pariziana Marie-Hélène Fabra, Silvia Traistaru, Suzana Dan, Vasile Tolan si fotografa Mirela Bichigeanu.
Mirela Vescan, Art Director Make-up Data: Duminica, 4 Octombrie, intervalul orar: 12.00- 14.00 Atelier: Tips & Tricks pentru ca sanatatea ta sa devina un stil de viata Stil de viata sanatos Invitat Special:
Mirela Vescan. Floarea plasata in spate langa incuietoare reprezinta frumusetea umana care trebuie sa stea in spatele oricarei actiuni ale noastre.
Bijuteria a fost purtata de catre Thea Haimovitz si Mirela Vescan, care este si imaginea bijuteriilor. Bijuteria are in spate o cruce comandata in cetatea Jerusalem, creata si executata si sfintita la Biserica Mormantului.
google-analytics.com