Cautare

5257 de rezultate pentru "mihai tanase expo bruxelles" (2.65 secunde)
Pe 9 mai, delegatia romana a participat la deschiderea oficiala a Targului de Constructii, Mestesuguri si Inventica, editia a XV-a, care s-a desfasurat la Centrul Expozitional Osijek Expo.
Peste 700 de firme din 19 tari, pe o suprafata de peste 45.000 de metri patrati participa la cea de-a XV-a editie a Expozitiei internationale de amenajari interioare si exterioare, finisaje, acoperiri murale si pardoseli, decoratiuni, corpuri de iluminat - CONSTRUCT EXPO AMBIENT.Manifestarea expozitionala se va desfasura in perioada 21-25 mai la Complexul expozitional ROMEXPO.
din Baia Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers".
Daca esti interesat de tratamente alternative, de alimentatia bio, de cure naturiste, de puterea de vindecare a plantelor, de efectele miraculoase ale meditatiei, de importanta regasirii de sine si a lui Dumnezeu, daca esti framanatat de intrebari privind sensul vietii sau daca pur si simplu simti ca trebuie sa schimbi ceva in viata ta pentru un echilibru mai bun in toate, atunci trebuie sa vii la Body Mind and Spirit Expo, in weekendul 10-12 octombrie, in Bucuresti la Sala Palatului, in intervalul orar 10.00-18.00.
NUTRACEUTICA & DIET FOOD EXPO Expozitie de alimente fara gluten, fara zahar, alimente bio, speciale si functionale, vitamine, suplimente, nutracosmetice. Aceasta va avea loc de joi pana sambata, intre 14 - 16 aprilie, in Pavilioul C4, la Romexpo.
publicam sub titlul "Basescu sa stea acasa" textul de mai jos in legatura cu problema - cine merge la Bruxelles, presedintele sau premierul. ... " Se intruneste la Bruxelles Consiliul european. ... Ce impresie lasa asta la Bruxelles nu e greu de banuit.
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
Tanase Cristian - vicepresedinte, un arhitect fara lucrari, care traieste din meditatii, alungat din PNL de catre Victor Manea. Dl.Tanase are profunde probleme sentimentale, motiv pentru care este un obisnuit al site-urilor matrimoniale, unde poate fi gasit sub pseudonimul Crenvustila; ... Doru Mihai;
Stelian Tanase:
In minutul 29 Tanase a reusit sa deschida scorul. ... Bourceanu a pierdut o minge in fata propriului careu, Grigore a recuperat si l-a executat pe Tanase cu un sut de la marginea careului. ... Tanase - Tatu, M. ... Mihai Stoichita Arbitru:
Bebe Cotimanis, Carmen Tanase, Stefan Velniciuc, Mirela Stoian, Adi Gheo, Teodora Pacurar, Valeria Stoian, Anca Dinicu, Raluca Ghervan, Vlad Ianus. ... Mihai Gruia Sandu, Anca Turcasiu, Andrei Duban, Andreea Samson, Andrei Mateiu, Doina Antohi, Daniel Burcea Las' ca Stim Noi!
Pe 31 august portile Gradinii de Vara HERASTRAU a Teatrului de Revista Constantin Tanase se deschid din nou marelui public pentru o calatorie fascinanta prin lumea musical-ului, a operei si operetei, dar si cea a slagarului.
In timp ce nepotul lui Mititelu se credea stapin absolut peste pamint, un nou mostenitor al boierului Negoescu, Mihai Negoescu, a cerut instantei sa-i recunoasca dreptul de mostenitor pentru o parte din suprafata de 104 hectare.
Pasajul Mihai Bravu, aproape finalizat, va solutiona problemele de trafic din 4 cartiere ale Capitalei : ... Pasajul Mihai Bravu, aproape de final:
Mihai Dragomir, renumitul antrenor fitness specialist, a dezvoltat in ultimii trei ani, sub umbrela conceptului de fitness anti aging Cardio Mix si a Campaniei Ia-ti Portia de Sanatate - Tabere de fitness, si Expeditii de Anduranta Cardio Mix in Muntii Calimani.
Trupa VH2 a fost infiintata de Gabriel Cotabita si Mihai Pocorschi, alaturi de cei doi aflandu-se in componenta actuala Catalin Tuta Popescu (keyboards, background vocals), Razvan "Lapi" Lupu (tobe, background vocals), Vladimir Pocorschi (lead guitar, background vocals), Eugen "Soe" Sonia (bas), Catalin "Teava" Catoiu (percutie).
La Mihai Gadea a recunoscut faptul ca incalca legea fiindca asa sunt "poruncile" - termenul ei - de la Bruxelles. ... Accepta poruncile de la Bruxelles prin care se tergiverseaza sine die numirea sefilor parchetelor si a adjunctilor lor, pentru ca Basescu sa poata blama USL.
se va organiza la Bruxelles, in cadrul Parlamentului European, conferinta pentru Reglementarea statutului artistilor in Uniunea Europeana, in cadrul careia si artistii romani vor pleda pentru drepturile lor. ... "E laudabil sa adunati atatia artisti la Bruxelles! ... Tanase: ... Tanase sa poata dezvolta un atelier de creatie pentru artistii de Revista".
google-analytics.com