Cautare

5257 de rezultate pentru "mihai tanase expo bruxelles" (3.96 secunde)
• 15 sep 2009 - Romanii vor putea intra liber in Republica Moldova, asa cum intra toti cetatenii Uniunii Europene, de la sfarsitul acestei saptamani, a declarat presedintele Parlamentului moldovean, Mihai Ghimpu, care exercita interimar functia de sef al statului.
Marti, 15 ianuarie, se implinesc 163 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu. ... In acest an, pentru a treia oara, de ziua de nastere a lui Mihai Eminescu, va fi sarbatorita Ziua Culturii Nationale.
Scuze pentru Regele Mihai (Autor: ... Doar cateva motive banale pentru care Regele Mihai nu putea fi sluga la rusi: • Regele Mihai, abia iesit din adolescenta, l-a arestat impreuna cu garda palatului pe detinatorul absolut al puterii la acel moment, Ion Antonescu.
La licitatia desfasurata la sediul Primariei Targu Jiu, pentru vanzarea unui teren de 1,5 hectare situat pe Aleea Digului, in continuarea Pietei Centrale, au participat un investitor din Austria, un afacerist local, Mihai Birsescu, si o persoana fizica, Aurelian Vilceanu, proprietarul magazinelor "Papusica".
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. ... Matinalul Sapte dimineata (7.00-10.00) va fi prezentat de Mihai Gainusa si Laura Ivancioiu. Vor fi informatii pentru bucuresteni, subiectele zilei discutate cu ascultatorii, rubrici produse, scrise in stilul caracteristic lui Mihai.
Tanase: "Daca Geoana isi face partid cu frustratii din PSD si PNL, nu realizeaza nimic" Daca Mircea Geoana vrea sa prezinte un nou partid in care sunt "toti frustratii" din PSD si PNL, nu va realiza absolut nimic, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Stelian Tanase: S-a reluat razboiul Basescu-Ponta Stelian Tanase scrie intr-o postare pe blogul sau despre decizia presedintelui de a respinge propunerile ministerului Justitiei pentru functiile de procurori-sefi ai DNA si PG aratand ca reprezinta, in opinia sa, reluarea razboiului Basescu vs Ponta.
Truman despre Regele Mihai al Romaniei. Ambasada SUA la Bucuresti nu a raspuns direct scrisorii adresate ambasadorului Mark Gitenstein de co-presedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, in care acestia i-au solicitat sa se exprime in legatura cu declaratia presedintelui Traian Basescu despre Regele Mihai.
"Domnul Basescu vrea sa mai pastreze o bucatica de de putere, domnul Ponta vrea controlul", dar avand in vedere situatia actuala cel care ar trebui sa mearga la Bruxelles este Ponta, a fost de parere CT Popescu. ... Miscarea asta cu Bruxelles-ul face parte din acelasi mecanism.
Acord la Bruxelles, contre la Bucuresti Traian Basescu vrea ca prevederile acordului de la Bruxelles sa fie introduse in Constitutie, in timp ce liderii USL sustin ca este suficienta o lege speciala.
Andrei Alexandru) Parafrazand titlul celebrei comedii "O noapte furtunoasa", se poate spune ca 14 decembrie 2011, a doua zi dupa Consiliul European de la Bruxelles, a fost in politica romaneasca "O zi furtunoasa" care, daca n-ar fi de plans, ar fi cu siguranta de ras.
La Bruxelles s-au aflat trei dintre protagonistii vietii politice din aceasta clipa tensionata - doi presedinti si un premier. ... Fiecare a calatorit cu un alt avion la Bruxelles, depanandu-si nestingherit propriile ganduri.
Presedintele Traian Basescu a deschis ieri “Ziua Nationala a Romaniei“ la Expo Aichi 2005 de la Nagoya, in Japonia, prima expozitie mondiala a noului mileniu, cu tema “intelepciunea Naturii“.
Editia din 2007 a expozitiei internationale pentru materiale si sisteme pentru constructii Construct Expo Antreprenor este gazda unei delegatii oficiale a Landului german Hessen, cu capitala la Frankfurt, arata un comunicat al Romexpo. Landul Hessen se afla la prima participare oficiala la Construct Expo Antreprenor.
Vineri, 09 noiembrie 2012, la Muzeul National de Geologie se deschide expozitia cu vanzare de bijuterii si minerale "EXPO CRISTAL".
Bratarile si colierele sale sunt unicat si la fiecare editie a targului de cristale Oscar Edelstein vine cu modele noi. Veti putea achizitiona bijuterii de la standul sau la Expo Cristal, intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012.
Acestea si multe altele pot fi gasite incepand dvineri, 14 decembrie 2012, la Muzeul Nationade Geologie unde se deschide expozitia cu vanzare de bijuterii si minerale "EXPO CRISTAL".
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza in curtea Muzeului National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal".
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal".
DVD-ul MIRESME DE RAI va fi gasit la Standul FUNDATIEI GOLESCU pe perioada desfasurarii Body, Mind, Spirit Expo: Sala Palatului, 9-11 octombrie 2015, cu dedicatii din partea actritei MANUELA GOLESCU.
google-analytics.com